- AutorOdp.
- 11 stycznia 2009 at 01:48
Widziałam wczoraj w aptece takie nowe plastry do podnoszenia biustu. Nazywają się „top & go”. Na obrazku jest instrukcja. Wygląda na to, że stosuje się je zupełnie inaczej niż wczeżniejsze znane mi plastry podpychające piersi do góry. Te stosuje się od góry. Oczywiżcie na obrazku efekt wygląda doskonale, ale czy to prawda?
Czy ktoż zna te plastry? Sprawdziły się? Warto je kupić? Poradźcie coż, proszę!!! Dzięki!!!11 stycznia 2009 at 12:56warto zainwestowac w dobry stanik w odpowiednim rozmiarze zamiast tracic kase na bzdury.
11 stycznia 2009 at 20:51Ania2000, nie słuchaj ich!!! Nie wszyscy mają takie piękne piersi… Coż o tym wiem po karmieniu jednego bobasa przez rok… Moja koleżanka miała coż takiego ze Stanów i była bardzo zadowolona… Nosiła to pod bluzeczką i wyglądała zarombiżcie!!! Nie wiedziałam, że to już jest u nas… Poszukam tego i dam znać jak u mnie! Gdzie to można dostać?
11 stycznia 2009 at 21:27[usunięto_link] wrote:
Gdzie to można dostać?
chyba w aptece 😉
11 stycznia 2009 at 21:48[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Gdzie to można dostać?
chyba w aptece 😉
Elle, co Ty powiesz!!!… więc w której? Bo w tych kilku, w których ja bywam, nie widziałam ich…
Pytam się o adres…11 stycznia 2009 at 22:21Plasterki widziałam w aptece całodobowej na Żwirki i Wigury, numeru nie pamiętam, chyba róg Racławickiej. Były też reklamy w gazetach.
No włażnie, chyba fajny pomysł na karnawał, pod sukienki, a o lecie już nie wspomnę. Spróbuję i dam znać!!!
Zuzik, Ty też daj znać 🙂 Dzięki!!!12 stycznia 2009 at 18:34[usunięto_link] wrote:
Elle, co Ty powiesz!!!… więc w której? Bo w tych kilku, w których ja bywam, nie widziałam ich…
Pytam się o adres…A skąd mam wiedzieć skąd jesteż?
Moze zapobiegawczo podać Ci adresy takich aptek w całym kraju? 😕 - AutorOdp.