- AutorOdp.
- 21 lipca 2006 at 11:55
Dziewczyny piszę, bo to co się mi przydarzyło może wydarzyć się każdej z Was. Byłam w 4 dniu diety kopenhaskiej, gdy zemdlałam i obudziłam się na łóżku w szpitalu!!!! Lekarze powiedział mi, że mój organizm jest osłabiony (przed kopenhaską tez dłuuuugo się odchudzałam) i że absolutnie nie powinnam stosować ostrych diet.
Dzisiaj jestem już w domu i czuje się lepiej. Mam nadzieję, że komuż przyda się ta wiadomożć, bo sama złapałam się w pułapkę diety kopenhaskiej i wiem, że może to spotkać każdą z nas.
Mądrzejsza o nowe dożwiadczenie, M.
28 lipca 2006 at 05:57Na pewno sie przyda ta wiadomosc:) Mam nadzieje ze czujesz sie juz lepiej. I nie odchudzaj sie wiecej !!!:) Pozdrawiam!
2 marca 2007 at 16:20Ja tez trafilam przez to do szpitala 🙁 z anemią.. tyle ze przez „Figurę” ehh
21 marca 2007 at 21:42Byłam na kopenhaskiej raz,schudłam 5 kg,ale efekt jojo był niewiarygodny.Trudno mi bylo utrzymać uzyskana wagę. Brałam suplementy,ale i tak czulam się dożć słabo. W tydzien po skończeniu diety zaczęły wypadać włosy :(. Polecam raczej 1000 kcl – z odpowiednim rozplanowaniem składu posiłków.na pewno będzie to zdrowsze. Pozdrawiam Marthynica – wracaj do zdrowia
7 listopada 2007 at 19:33no własnie dieta 'jedz połowe’ czyli ta sama co 1000 kcal jest najlepsza 😀
wg mnie to królowa wżród diet 🙂 łatwiej utrzymać efekty i nie powinno być omdleń i zaliczania szpitali13 listopada 2007 at 12:18@jennyharris wrote:
Dieta Kopenhaska jest straszna 🙁 Jak tylko widziałam jadłospis to mnie coż w żrodku zabolało.
Co to za dieta Kopenhaska??? Nigdy o takiej nie slyszalam! (?)
16 listopada 2007 at 21:51a moja kuizynka ta diete stpsowala i schudla 6 kilo !! fakt faktem przytyla spowrotem (ale ona ma tendencje do tycia ogolnie jest przy kosci) ale za to moja kolezanka tez ta diete wypróbowała i jest zadowolona schudla 7 kilo i efekty sie juz utrzymuja jakos z rok 🙂 tak woec nie na każdego ta dieta działa strasnzie:)
26 stycznia 2008 at 15:53[usunięto_link]@ wrote:
a moja kuizynka ta diete stpsowala i schudla 6 kilo !! fakt faktem przytyla spowrotem (ale ona ma tendencje do tycia ogolnie jest przy kosci) ale za to moja kolezanka tez ta diete wypróbowała i jest zadowolona schudla 7 kilo i efekty sie juz utrzymuja jakos z rok 🙂 tak woec nie na każdego ta dieta działa strasnzie:)
niezłe musi miec samozaparcie:) podziwiam, bo normalnie to po tej diecvie to jest podobno trauma:/
29 stycznia 2008 at 22:31Ja powiem tak.. Nie u każdego spowoduje omdlenia od razu po zastosowaniu, ale po jednym, dwóch stosowaniach wyniki badań morfologicznych lecą na łeb, zaczyna się gorsze samopoczucie, większa podatnożć na infekcje no i, co chyba ważne dla odchudzających się, w 90% waga wraca, często z zawiązką czyli mamy do czynienia ze słynnym efektem jo-jo… Trzeba to wiedzieć, zanim się spróbuje.
10 lutego 2008 at 22:10zero wartosci odzywczych polecam diete grupy krwi .
20 lutego 2008 at 12:53@Bańka wrote:
zero wartosci odzywczych polecam diete grupy krwi .
a czy to pomaga? slyszlam, ze roznie z tym bywa. niektorzy wg diety grupy krwi powinni jesc mięso, a nie moga na nie patrzec 😕
20 lutego 2008 at 14:52probowalam jakies pol roku temu i doszlam do 3 dnia kopenhadzkiej i jak patrzylam na ta salate z cytryna to zwymiotowalam :/ bleeeeeeee. okropna dieta, okropne samopoczucie i mdłosci. zrezygnowalam.
20 lutego 2008 at 14:58dokladnie nie ma sie co meczyc zycie jest za pyszne:)jest duzo inncyh fajnych diet:)
20 lutego 2008 at 15:30tez tak sądzę Bańka.
A może zamiast takich męczarni siłka czy trening dwa razy w tyg? hm?>20 lutego 2008 at 20:10Dobra dieta nie jest zła… ale dobrana do osoby i stylu życia. A ćwiczenia swoją drogą, bo co będzie jak schudniemy i wszystko nam oklapnie? Siłownia dwa razy w tyg. jeszcze nikogo nie zabiła, a pomoze na pewno!
- AutorOdp.