PO KOPENHASKIEJ W SZPITALU

• Autor
    Odp.
  • marthynica
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Dziewczyny piszę, bo to co się mi przydarzyło może wydarzyć się każdej z Was. Byłam w 4 dniu diety kopenhaskiej, gdy zemdlałam i obudziłam się na łóżku w szpitalu!!!! Lekarze powiedział mi, że mój organizm jest osłabiony (przed kopenhaską tez dłuuuugo się odchudzałam) i że absolutnie nie powinnam stosować ostrych diet.

Dzisiaj jestem już w domu i czuje się lepiej. Mam nadzieję, że komuż przyda się ta wiadomożć, bo sama złapałam się w pułapkę diety kopenhaskiej i wiem, że może to spotkać każdą z nas.

Mądrzejsza o nowe dożwiadczenie, M.

eversun
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Na pewno sie przyda ta wiadomosc:) Mam nadzieje ze czujesz sie juz lepiej. I nie odchudzaj sie wiecej !!!:) Pozdrawiam!

MidianOna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Ja tez trafilam przez to do szpitala 🙁 z anemią.. tyle ze przez „Figurę” ehh

Badgirl25
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Byłam na kopenhaskiej raz,schudłam 5 kg,ale efekt jojo był niewiarygodny.Trudno mi bylo utrzymać uzyskana wagę. Brałam suplementy,ale i tak czulam się dożć słabo. W tydzien po skończeniu diety zaczęły wypadać włosy :(. Polecam raczej 1000 kcl – z odpowiednim rozplanowaniem składu posiłków.na pewno będzie to zdrowsze. Pozdrawiam Marthynica – wracaj do zdrowia

przykladowylogin
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

no własnie dieta 'jedz połowe’ czyli ta sama co 1000 kcal jest najlepsza 😀
    wg mnie to królowa wżród diet 🙂 łatwiej utrzymać efekty i nie powinno być omdleń i zaliczania szpitali

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

@jennyharris wrote:

Dieta Kopenhaska jest straszna 🙁 Jak tylko widziałam jadłospis to mnie coż w żrodku zabolało.

Co to za dieta Kopenhaska??? Nigdy o takiej nie slyszalam! (?)

KreJzoOlk@
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 65
    • Stały bywalec

a moja kuizynka ta diete stpsowala i schudla 6 kilo !! fakt faktem przytyla spowrotem (ale ona ma tendencje do tycia ogolnie jest przy kosci) ale za to moja kolezanka tez ta diete wypróbowała i jest zadowolona schudla 7 kilo i efekty sie juz utrzymuja jakos z rok 🙂 tak woec nie na każdego ta dieta działa strasnzie:)

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link]@ wrote:

a moja kuizynka ta diete stpsowala i schudla 6 kilo !! fakt faktem przytyla spowrotem (ale ona ma tendencje do tycia ogolnie jest przy kosci) ale za to moja kolezanka tez ta diete wypróbowała i jest zadowolona schudla 7 kilo i efekty sie juz utrzymuja jakos z rok 🙂 tak woec nie na każdego ta dieta działa strasnzie:)

niezłe musi miec samozaparcie:) podziwiam, bo normalnie to po tej diecvie to jest podobno trauma:/

dziwadelko
    Member
    • Odp.: 125
    • Zapaleniec

Ja powiem tak.. Nie u każdego spowoduje omdlenia od razu po zastosowaniu, ale po jednym, dwóch stosowaniach wyniki badań morfologicznych lecą na łeb, zaczyna się gorsze samopoczucie, większa podatnożć na infekcje no i, co chyba ważne dla odchudzających się, w 90% waga wraca, często z zawiązką czyli mamy do czynienia ze słynnym efektem jo-jo… Trzeba to wiedzieć, zanim się spróbuje.

Banka
    Member
    • Odp.: 128
    • Zapaleniec

zero wartosci odzywczych polecam diete grupy krwi .

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

@Bańka wrote:

zero wartosci odzywczych polecam diete grupy krwi .

a czy to pomaga? slyszlam, ze roznie z tym bywa. niektorzy wg diety grupy krwi powinni jesc mięso, a nie moga na nie patrzec 😕

Renulka
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

probowalam jakies pol roku temu i doszlam do 3 dnia kopenhadzkiej i jak patrzylam na ta salate z cytryna to zwymiotowalam :/ bleeeeeeee. okropna dieta, okropne samopoczucie i mdłosci. zrezygnowalam.

Banka
    Member
    • Odp.: 128
    • Zapaleniec

dokladnie nie ma sie co meczyc zycie jest za pyszne:)jest duzo inncyh fajnych diet:)

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

tez tak sądzę Bańka.
    A może zamiast takich męczarni siłka czy trening dwa razy w tyg? hm?>

Olisa
    Member
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

Dobra dieta nie jest zła… ale dobrana do osoby i stylu życia. A ćwiczenia swoją drogą, bo co będzie jak schudniemy i wszystko nam oklapnie? Siłownia dwa razy w tyg. jeszcze nikogo nie zabiła, a pomoze na pewno!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " PO KOPENHASKIEJ W SZPITALU"

Przewiń na górę