Podniecający sms

• Autor
    Odp.
  • kinga20b
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witam wszystkich. Jak podniecacie swoich facetów przez SMS? 😀 Jestem z chłopakiem 2 lata i koncepcja na wszystkie tego typu SMS już mi się kończy;) 🙁 mój chłopak lubi jak pisze do niego pikantne SMS- sam czasem o to prosi przed snem, a ja już nie wiem co w tych SMS – ach napisać. Denerwuje mnie również gdy proszę go aby on mi coż miłego napisał lecz tylko słyszę „kotku ja się na tym nie znam”. JAK mam go zachęcić- zmotywować że też chciałabym takie SMS dostawać, żeby od czasu do czasu napisał co czuje-jak fantazjuje?:)) 🙂

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

hehe .. widzisz, musisz iżć z duchem czasu… 🙂

dziwne to że on nawet nie próbuje sie dla Ciebie postarać.. taki trochę egoista.
    może spróbuj wysłać mu jakież swoje „ładne” zdjęcie i zapytaj co chciałby teraz z Tobą robić.

izorek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja najszybciej rozpalam faceta tekstem w stylu „Czekam gotowa jeszcze tylko 3 minuty”.. gdy wiem, że on będzie za minimum 5min 😀

Lika
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 49
    • Bywalec

Hm nie rozumie Twojego faceta że nie chce Ci napisać pikantnego sms-a a tłumaczenie dziecinne, nie obrażając nikogo oczywiżcie. A zmotywować hmmm może jakimż pikantnym pytaniem lub jak napisała poprzedniczka fajową fotką 🙂

Izorek muszę ten tekst wypróbować na moim 😉 Ale fajowy tekst :jupi:

pinecha
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Bo faceci to wzrokowcy może zamiast sms wyżlij też ciekawego mms_a 😉
    Może warto skorzystać z jakiż opowiadań pikantnych ;>

MonikaKosmyk
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Ja mojemu kochanemu piszę, ty mój ogierze. Faceci lubią, jak podnosić ich ego, ale jakby on mi nie pisał, to bym była zła, lubię jak mi piszę, że mnie kocha, tęskni, że jestem jego promykiem, kocham go za to. Takie sms to lekarstwo dla duszy. Może zamiast sms, to zaproż go na randkę?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Podniecający sms"

Przewiń na górę