• Autor
    Odp.
  • pantagruel
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 0
    • Pocz膮tkuj膮cy

@High_heels wrote:

Mam ostatnio jakas obsesje na poduszki 馃槢 akurat teraz jak robie remont salonu i sypialni,ale mam wizje by w salonie miec za dnia piekny, bialo zloty pok贸j, lecz wieczorem by mialo duzo swiec i ledy. wlasnie mysle nad kupnem [usuni臋to_link] 馃榾 idealnie by pasowalo do wieczornego wygladu pokoju, ale co Wy o tym drogie Panie myslicie ;>? Moze macie na oku lepsze poduszki 馃榾 Horoskopy numerologiczne. Odkryj dat臋 swojej 偶mierci – nie tch贸rz! Od zarania dziej贸w cywilizacjom ludzkim towarzysz膮 dwa marzenia. [usuni臋to_link]. Dzi臋kuj臋 za odp. Z powa偶aniem.

Ten temat nie jest taki prosty, jak mog艂oby si臋 wydawa膰. Mam pewne informacje i jutro o tym napisz臋… Dobrze, 偶e jest gdzie pogada膰.

Mandarynka
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Jak dla mnie to ta 偶wiec膮ca poduszka wygl膮da troszk臋 przera偶aj膮co, jak jaki偶 stw贸r z kosmosu. Nie chcia艂abym czego偶 takiego u siebie, wol臋 co偶 klasycznego, prostego i eleganckiego.

Nefrete
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Bardzo wiele moich znajomych na swoich sofach w pokoju go偶cinnym ma mas臋 mi臋kkich r贸偶nej wielko偶ci poduszek w tonacji dwukolorowej czarno-z艂otej, bia艂o – czarnej ( NIESAMOWICIE TO WYGL膭DA). Osobi偶cie lubi臋 spokojne po艂膮czenie kolor贸w i r贸wnie偶 zastanawiam si臋 nad tak膮 dekoracj膮 salonu 馃榾

amonitka
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Ostatnio jest pe艂no poduszek w sklepach. Wi臋c trudno trafi膰 co偶 wyr贸偶niaj膮cego si臋, ale zawsze poduszka to mi艂y i przytulny prezent dla 2 osoby:) Warto pomy偶le膰 wg mnie o jakiej偶 oryginalnej wersji tego gad偶etu np. ze zdj臋ciem, 偶miesznym obrazkiem np z fotopomysly.pl Jako偶 zawsze ciekawiej to wygl膮da ni偶 np poduszki ze zwyk艂ych sklep贸w 馃榾 I te偶 2 osoba czuje si臋 fajnie, gdy widzi jakie偶 艂adne wsp贸lne zdj臋cie na poduszce:)

pola-007
    Member
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

a mnie z poduszk膮 kojarzy si臋 m贸j fotel fatty. To mega wygodna wielka poducha.
    na takiej poduszce to mo偶na si臋 wylegiwa膰 ca艂ymi dniami – jak jest czas… 馃檪

Spinor24_pl
    Member
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

Je偶eli poduszka jest zbyt mi臋kka to te偶 nie dobrze,najlepiej je偶eli b臋dzie odpowiednio wywa偶ona. Teraz z okazji 偶wiat warto szukac takich dodatk贸w w sklepach internetowych,gdzie mamy ni偶sze ceny.

Tara
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Ojej, przestraszy艂abym si臋 takiej poduszki, serio!

Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Niekt贸re z nich wygl膮daj膮 ciekawie i mog膮 by膰 fajn膮 ozdob膮,podobnie zreszt膮 jak stylowa po偶ciel do sypialni,co o tym s膮dzicie?

tankian00
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link] wrote:

Jak dla mnie to ta 偶wiec膮ca poduszka wygl膮da troszk臋 przera偶aj膮co, jak jaki偶 stw贸r z kosmosu. Nie chcia艂abym czego偶 takiego u siebie, wol臋 co偶 klasycznego, prostego i eleganckiego.

tak samo pomyslalam:P ja tez jestem raczej za prostymi poduszkami. Akurat u mnie jak kupowalam w agacie kanape to dawali do niej odrazy 2 poduszki, wiec klopot mialam z glowy.

Mania11
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

O co my偶licie o poduszkach ortopedycznych do spania? Czy warto je kupi膰? S膮 one chyba zdrowsze dla naszego kr臋gos艂upa, ale trzeba si臋 kilka dni do nich przyzwyczai膰. Ja zastanawiam si臋 nad tak膮 poduszk膮 termoplastyczn膮 ze sklepu Sissel. Ten rodzaj poduszki jest wygodniejszy, ale nie mo偶na jej pra膰 i 艂atwiej mi臋knie.

Moje-ezakupy_pl
    Member
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Je偶eli lekarz poleca tak膮 poduszk臋 do snu,to moim zdaniem nie ma na co czeka膰 i jak najbardziej trzeba kupi膰,w ko艅cu cena nie jest zbyt wysoka,a mo偶e nam tylko pom贸c.

zabka25
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Kupi艂am ostatnio mojemu m臋偶czy藕nie pod choink臋 tak膮 profilowan膮 poduszk臋 i jest ni膮 zachwycony. A co najwa偶niejsze – 偶pi膮c na niej nie chrapie – a kiedy偶 naprawd臋 by艂o mi ci臋偶ko spa膰 z nim w jednym pokoju 馃榾

ewa1121
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja bardzo lubi臋 poduchy. Mam ich pe艂no w ka偶dym k膮cie. Moim zdaniem nadaj膮 du偶o ciep艂a pomieszczeniu. Ci臋偶ko mi by艂o znale藕膰 takie poduszki, jakie bym chcia艂a dlatego sama zaj臋艂am si臋 szyciem. To nic trudnego. Wiele inspiracji czerpi臋 z tego bloga: aczemunie.com.pl

Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Ja tak偶e bardzo lubi臋 poduszki,uwa偶am 偶e dodaj膮 nie tylko uroku w ka偶dym z pokoju,ale r贸wnie偶 stanowi膮 one o wygodzie,co tak偶e jest bardzo wa偶ne,najbardziej podobaj膮 mi si臋 te stylowe poduchy w oryginalnych kolorach:)

Euro-Zakupy
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Ca艂kiem ciekawe,ale te偶 z drugiej strony nie wsz臋dzie sprawdzi si臋 czy to 偶wiec膮ca poduszka czy te偶 z motywem zwierz臋cym i pami臋tajmy o tym. A mo偶na wiedzie膰 tak z czystej ciekawo偶ci ile kosztuje?

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Poduszka"

Przewi艅 na g贸r臋