• Autor
    Odp.
  • kacos
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Witam.

Jestem mlodym, dwudziestoletnim kolesiem, uroda jest dla mnie wazna i z nia zwiazany jest moj problem. Jestem szczuply i wysportowany, mimo to mam podwojny podbrodek. Walcze z nim juz kilka lat, od jakiegos roku cwicze miesnie szyi i wklepuje rozne kremy, lecz to kompletnie nic nie daje. Czy ostateczne wyjscie to operacja? Bo taki podbrodek to baaardzo szpetna sprawa, ladny owal twarzy jest najwazniejszy. Moze znacie, drogie dziewczyny, sposoby, ktore mi sa nieznane na jego pozbycie? Bo ja stracielem juz nadzieje. Pozdrawiam.

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Hmmm a co radzi kosmetyczka? ja osobiscie nie wiem jak zaradzic temu, a jestem ciekawa nawet

kacos
    Member
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Hmmm a co radzi kosmetyczka?

Cwiczenia, kremy. Stosowalem, minimalna poprawa, ale bardzo minimalna.

agnab
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 6
    • Początkujący

słyszałam że duży wpływ na powstanie podwójnego podbródka ma spanie na wysolo ułożonej poduszce zwruć uwagę jak żpisz !

kacos
    Member
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

słyszałam że duży wpływ na powstanie podwójnego podbródka ma spanie na wysolo ułożonej poduszce zwruć uwagę jak żpisz !

Wiedzialem o tym, od prawie roku spie na plasko. Widze, ze chyba jednak nie ma ratunku…

habiby
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

u mnie tez zaczyna byc widoczny podwójny podbródek, a to wszystko przez sterydy które musze brać 😕

Kati
    Member
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Ja tez mam problem z podwojnym podbrudkiem… 😕

Znajoma mi powiedziala ze nadzieja jest tylko w cwizeniach..

Ja mowie glosno, mocno otwierajac usta samogloski: A, O, E, I, O, U, Y..

Po pierwszych cwiczeniach bardzo nie wszystko bolalo,ale z czasem sie do tego przyzwyczailam-mam nadzieje ze beda efekty 🙂

A Tobie jakie wiczenia polecila Pani doktor?

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Ja również mam ten problem i rzeczywiżcie wysoko żpię bo jak mam płasko głowę to mnie potem ona boli.
    I może rzeczywiżcie coraz większy robi się od tego spania… :/ od dzisiaj żpię niżej!!
    No i mi się przytyło ostanio :/

A ten Twóij krem to troszkę za drogi dla mnie :/ Może kiedyż…

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

W redukcji lokalnie nagromadzonej tkance tłuszczowej może pomóc karboksyterapia. Jest to zabieg, który polega na żródskórnej aplikacji medycznego dwutlenku węgla poprzez mikronakłucia.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Podwojny podbrodek"

Przewiń na górę