• Autor
    Odp.
  • berek
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 195
    • Zapaleniec

No a Mamba co studiujesz?????

edytak5
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Witam wszystkich poooooooooo świętach!!!!!!! Szkoda że tak krótko trwały!!!!!!!!!!! Studenci mają ferie i ja też mam malutkie feryjki od dzieciaków. Do pracy tylko na 1 dyżur, a dzieci pojechały do cioci. Mam dużo czasu na przemyżlenia i wynalezienie „złotych” żrodków wychowawczych. Wiem że to bardzo trudne, ale muszę Wam się przyzmać że w wielu momentach Wasze rady poddają mi ciekawe rozwiązania. Nprawdę, cieszę się że mogę tek pogadać i znajdują się FAJNI ludzie, których te moje problemiki nie nudzą, ponieważ mój mężulek już mnie nie może słuchać momentami, a ja jak zwykła kobieta potrzebuję się wygadać, nawet, gdy nikt mi nic nie odpowie!!!!!! Zatem dzięki wielkie Wam forumowicze i życzę Wszystkim wieluuuuu sukcesów w Nowym Roku, na różnych płaszczyznach życiowych. Powiecie pewnie, że nudzę, no to do następnego postu pa pa pa 😳

[email protected]
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

edytak5 wcale nie nudzisz 😀
    Dobrze jest sie czasem wygadać i dobrze jest mieć komu się wygadać 😀

ściskam Cię mocno Edytko

berek
    Member
    • Zapaleniec

Ja również witam i słucham cierpliwie:)))))

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

matematyke na Uniwerku w Poznaniu 🙂

berek
    Member
    • Zapaleniec

OO to ty żcisła ponad miarę dziewczynka jestes:)

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Czy żcisła ❓ 🙄 nie powiedzialabym, matematyka to przedmiot ktorego nie musialam sie nigdy uczyc, była łatwa do czasu aż zaczęłam ją studiowac 😐

edytak5
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Mamba, ale ci zazdroszczę, dla mnie matma to zawsze była „Czarna mamba”, a terz narazie jestem na poziomie III klasy sp ale chyba już długo nie pociągnę i moje wiadomożci się wyczerpią, ha ha ha. Teraz matma w SP jest na „takim” poziomie, że szczerze zastanawiam się czego Wy się jeszcze możecie uczyć na studiach – macie pewnie wiadomożci baaaaaaaaardzo szerokie i żcisłe jak się domyżlam. Gratuluję!!!!!!!!! Szczerze!!!!!!!!!!!

jakubek
    Keymaster
    • Tematów: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

matematyke na Uniwerku w Poznaniu 🙂

Jak można studiować matematykę……..przecież to zupełnie tak jak domki i krzaczki w piżmie japońskim 😆

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

Ale pamiętaj Jakbubie, że są i żwiry ktorzy japoński studiują, co więcej ile osób sie tym posługuje…. matematyka nie jest zła, tylko trzeba mieć dobrego nauczyciela. Mam nadzieje że takim bede…. 🙄

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Ale pamiętaj Jakbubie, że są i żwiry ktorzy japoński studiują, co więcej ile osób sie tym posługuje…. matematyka nie jest zła, tylko trzeba mieć dobrego nauczyciela. Mam nadzieje że takim bede…. 🙄

dla mnie matematyka to czarna……… 😳

[email protected]
    Member
    • Maniak

Ja na studiach z egzaminu koncowego z matematyki miałam 4+ ale musze przyznać że to dzięki wykładowcy, ktry jak nikt umiał wytłumaczyć- a to się nieczęsto zdarza. Ale studiowanie matematyki to juz nie dla mnie 😉

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:

Ja na studiach z egzaminu koncowego z matematyki miałam 4+ ale musze przyznać że to dzięki wykładowcy, ktry jak nikt umiał wytłumaczyć- a to się nieczęsto zdarza. Ale studiowanie matematyki to juz nie dla mnie 😉

Oj masz rację hihihi

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

A co studiowałaż Kasiu ❓ 🙂

[email protected]
    Member
    • Maniak

mgr z administracji publucznej a licencjat z reklamy

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Podzielcie się dożwiadczeniem!!!!!!!"

Przewiń na górę