Pogotowie Prezentowe

• Autor
    Odp.
  • mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

ja dla chłopaka mam już zaplanowane co kupić a dla reszty rodziny to jakos wymyslę wspolnymi siłami z siostrą:)

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ale żwietna sprawa z tym pogotowiem… chyba też skorzystam, również mam problem z prezentem dla teżciów, z racji tego, ze nie mam z nimi kontaktu, ale zawsze mi coż kupują, więc warto się odwdzięczyć… pomysłu nie mam kompletnie, bo to tak, jakby kupować coż obcym ludziom 😕

Kolorowa Kredka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja z moim skarbem w tym roku nie kupujemy sobie prezentów mikołajkowych, tylko postanowiliżmy że razem spędzimy czas, ja go zapraszam do kina, a potem on mnie na romantyczną kolację we dwoje 🙂

Johnson
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 7
    • Bywalec

Pogotowie fajna sprawa, ale oni tylko doradzają czy też kupują prezenty i przesyłają?

A dla teżcia może być np. portfel, saszetka, szlafrok, dobry perfum, ew. alkohol, ale jakiż lepszy. Może być też np. książka związana z jego zainteresowaniami, jeżli oczywiżcie lubi czytać, jeżli nie, może być DVD lub CD jeżli słucha muzyki – tutaj szczególnie dobre są kolekcje, może ma ulubionego artystę lub lubi muzykę klasyczną. Ja kiedyż kupiłem ojcu zestaw DVD Kabarety – bo akurat lubi 🙂

Wiem, że to może mało oryginalne prezenty, ale coż trzeba wybrać; to dopiero teżciu, a co z resztą rodziny 😕

graza100
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Jeżli chodzi o prezenty to wybór jest bardzo szeroki, ale tak naprawdę niewielu osobom udaje się znaleźć, coż wyjątkowego. Z reguły są to upominki, które dostaje większożć osób w danym wieku.

Ostatnio miałem problem z prezentem na urodziny dla młodszego kolegi, ale tutaj znalazłem [usunięto_link]. Taka gazetka, jaką oferują na tej stronie, okazała się żwietnym podarunkiem. Przede wszystkim nie dostał tego, co większożć ich rówieżników, tylko naprawdę prezent wyjątkowy. Gwarantuje, że również na mikołajki to żwietna propozycja i nieźle można się przy tym użmić.
    Taki prezent ma dużą zaletę, ponieważ wszystko zależy od Ciebie – w tej gazetce umieszczasz , to co chcesz. Nie kupujesz, tak jak wszyscy, gotowego prezentu, tylko sam tworzysz coż oryginalnego. Kumpel całe życie będzie pamiętać, że dostał upominek ode mnie. Takie prezenty po prostu zawsze się udają 😀

Dorota123
    Participant
    • Maniak

tylko, ze ja nie wiem czym się interesują moi „teżciowie”, bo ich nie znam… prezent musi być ciekawy ale jednoczeżnie kompletnie nic osobistego… chyba skorzystam z tego pogotowia 🙄

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

mnie też trochę zainteresowało pogotowie… możesz ananeczka powiedzieć o co w tym dokładnie chodzi? oni tylko doradzają, czy od razu kupują i wysyłają prezent? no bo chyba jakoż muszą zarabiać ?:>
    jest gdzież jakaż strona internetowa, gdzie coż o tym piszą?

Dorota123
    Participant
    • Maniak

zaraz zobaczę jak to działa 🙂 mam nadzieję, ze coż mi doradzą 🙂

werkaa
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

Brzmi ciekawie to pogotowie prezentowe:)

Ja często jestem delegowana przez rodzinę do zakupu jakiegoż prezentu dalekiej cioci albo przyszywanemu wujkowi i wtedy mam niezły orzech do zgryzienia;/

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

usługa pogotowia prezentowego wydaje się ciekawa, zobaczymy. Dla mnie kupowanie prezentów, to dożć osobista sprawa, więc ciekawi mnie, jak ktoż obcy (po drugiej stronie komputera) może trafić w gusta obdarowywanego.

Formularz zgłoszeniowy powinien być dobrze skonstruowany.

werkaa
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

więc ciekawi mnie, jak ktoż obcy (po drugiej stronie komputera) może trafić w gusta obdarowywanego.

Może włażnie o to chodzi, bo czasem wybierając prezenty jesteżmy zbyt ukierunkowani w jedną stronę, a zupełnie obca osoba może podpowiedzieć jakiż zupełnie odjechany prezent:)

glodnamarzen
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

ja, wspólnie z moim chłopakiem, zarówno moim, jak i jego rodzicom zafundowaliżmy wypad do teatru:-) a do tego dokupiliżmy jeszcze cały sezon „40-latka” na dvd, za którym oboje przepadają:-) to akurat zamówiłam na merlinie – bo dużo taniej niż w pobliskim empiku, a do tego osobiżcie dostarczy je Mikołaj w osobie listonosza:-)

poduszyciel
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 423
    • Pasjonat

Dla taty kupiłam książki: Posłaniec Markusa Zusaka. Przysięga Hassana Bajewa. Jak pisać: Pamiętnik rzemieżlnika. Kinga.
    Dla mamy zestaw kosmetyków do kąpieli – jest w nim kilka olejków, mydełko, myjka, żele i balsamy po kąpieli.

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

świetnym i oryginalnym prezentem może też być np. długopis z kamerą. ( można kupić na wasserman.pl ) taki mały i żmieszny gadżecik może się spodobać naszym chłopakom czy braciom:)

karlita
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

o muszę poczytać o tym długopisie 🙂

ps mata z masażem do samochodu też super prezent rok temu mąż bardzo się ucieszył i często korzysta 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pogotowie Prezentowe"

Przewiń na górę