- AutorOdp.
- 20 grudnia 2009 at 14:10
Jestem tego samego zdania.Polityką za bardzo się nie interesuję, ale o ile sie nie myle to my głosujemy kto ma byc na jakich szczeblach władzy. I każdy może wybrac kobietę albo mężczyznę. Mamy po prostu wybrac tego który bedzie dobrze rządził bez względu na to jakiej płci będzie.
20 grudnia 2009 at 18:26Myżlę, że polityka to nie jest to, co nas kręci. Powiem nawet więcej: jest to coż, czym się nawet i brzydzimy. Jak widzę tych „polityków” w TV to mi się aż niedobrze robi.
17 stycznia 2010 at 16:44to co wymysla partia kobiet to jest smiech na sali hahaha 😀
to ja proponuje zeby polowa poslow MUSIALA byc łysa, polowa MUSIALA byc leworeczna, a polowa MUSIALA miec nadwage, bo jak nie to ludzie z nadwaga nie beda mieli swoich przedstawicieli w sejmie haha
skad w ogole pomysl na to ze kobiety chca glosowac na kobiety?
wydawac by sie moglo ze dobry posel to taki ktory jest kompetentny i to niewazne jakiej jest plci, ale nie… feministki wymyslily kolejna dziwna teorie tylko sie osmieszajac i dzialajac wrecz wbrew sobie, bo tylko do siebie zniechecaja, kto by chcial glosowac na glupie kobiety? a zadna madra przeciez nie zapisze sie do partii kobiet, bo po co? dobra kobieta polityk bedzie sie koncentrowac na tym by realizowac swoj program gospodarczy, spoleczny itp itd, a nie bedzie sie otaczala innymi kobietami tylko po to by… no wlasnie, po co? debilizm do kwadratu 😀1 lutego 2010 at 04:43chodzi o to ze mezczyznji od poczatku walczyli i bili sie o wszystko i tworzyli, wiec gdyby tego wszystkiego teraz kobiety mialy zajac naczelne stanowiska to bardzo niesmaczne.
Pozatym kobiety nigdy niechcialy rządzic, ani zdobywac cos, bo maja wladze w bepzposrednich relacjach z mezczyznami, niemuszac cokolwiek ustanawiac ani tworzyc, po drugie wladza u mezczyzny jest afrodyzjakiem dla kobiety, po trzecie to mezczyzna musi cos reprezentowac dla kobiety a po czwarte to moga wszystkie kobiety zajac wszelkie stanowiska po najwyzsze i zrobic to co pragna czyli uchawlic prawo ze zaden mezczyzna nie moze istniec i wkoncu sfeminizowac nazwy np nazwac Polske Kobietą
21 lutego 2010 at 12:05@Onione wrote:
Przepraszam, a czy my, kobiety to jesteżmy jakimiż ułomkami, żeby nam fory dawać?
słuszne pytanie!
- AutorOdp.