- AutorOdp.
- 13 czerwca 2011 at 08:21
Witam, mam poważny problem i mało czasu dlatego bardzo proszę o pomoc.
Biorę tabletki Atywia, NIE WZIĘŁAM 8 TABLETKI => wzięłam ją dopiero po 16 godzinach a dopuszczalne jest 12. w ciągu niecałego tygodnia doszło do stosunku, czy jest duże prawdopodobieństwo ciąży? Pierwszy tydzień jest niebezpieczny, drugi już niby bardziej bezpieczny, nie wiem jak traktować 8 tabletkę.Jeżli tak to chciałabym wziąć tabletkę 72 godziny, mam jeszcze 48 h. Czy to jest bezpieczna tabletka? Czy bez problemu ją dostanę? Czy powinnam ja brać? Proszę o pomoc.
13 czerwca 2011 at 11:18Czy jest bezpieczna? no raczej od niej nie umrzesz, ale trzeba mieć żwiadomożć sporego zachwiania hormonów – dziwczyny czasem przez kilka dni, do tygodnia źle się czują (jakież zawroty głowy itp)
Jak powiesz o co chodzi to ginekolog powinien ci ją od reki przepisać
czy powinnaż brać? To zależy jak bardzo nie chcesz mieć dzieci, ja bym brała 😉13 czerwca 2011 at 19:22A co myżlicie o tej 8 tabletce? bo mówią mi że to żadne zagrożenie bo niby inne brałam systematycznie i to już poczatek drugiego tygodnia.. ale jednak ledwo skończył się pierwszy tydzień który jest niebezpieczny..
- AutorOdp.