• Autor
    Odp.
  • Wojtek9
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Witam. Mam 15 lat i strasznie duży dylemat.. Mam długi noż(3cm) nie wiem jaka fryzura będzie dla mnie dobra i jaka będzie się podobać kobieta.. Chodzi mi o taką fryzurę aby skracała nos. Aktualnie mam w planach zapużcić włosy tak mniej więcej za uszy z podwiniętymi końcówkami. Proszę o pomoc, ale proszę za razem o jedno piszcie szczerze.

Pozdrawiam. 😉

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Na pewno nie dłuższe włosy…

Ale lepiej iżć do dobrego fryzjera i się go poradzić. Ja tak zawsze robię.

czarno0ka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Na moje rada taka: zaakceptuj siebie takiego jakim jesteż. Dopiero wtedy kiedy sam siebie pokochasz, wtedy ktoż będzie w stanie pokochać Ciebie ;).

Wojtek9
    Member
    • Początkujący

Wiesz .. Nie chodzi mi o to oby znaleźć kobietę, tylko o to aby w danej fryzurze było mi ładnie 😉 I nie wiem czy mam zapuszczać dalej włosy, czy obciąć 🙁

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Zapytaj fryzjera, naprawde.

Wojtek9
    Member
    • Początkujący

Wiesz.. Nie mam czasu na takie przyjemnożci, piszę na forum.

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

chłopcze – fryzurę dobiera się do kształtu twarzy – my Twojej nie widzimy, więc nic nie doradzimy.

skoro nie masz czasu czy kasy iżć do dobrego fryzjera, poszukaj stronki na której możesz wkleić swoje zdjęcie i sprawdzić jak wyglądasz w danej fryzurze- koszt jak się nie mylę 3,66 zł smsem

LUB zapytaj – mamy, koleżanki, kolegi, dziewczyny, babci, cioci…

Emilia Flores
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 212
    • Zapaleniec

so tru! nie odwrocisz fryzura uwagi od nosa- no chyba ze zrobisz sobie pomaranczowe afro to wtedy na nos juz nikt nie bedzie patrzyl 😉 jak mowi Cleo, fryzure dobiera sie do kształtu głowy, a także do stylu w jakim sie ubierasz. jak mamy ci doradzic?

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Od nasady noska, czy od żrodka brwi, pieżcioszkuuu, biedactwo ty moje 😕
    Od brwi to strasznie mało, a do przodu możesz uczynić z tego walor, zwłaszcza w momentach intymnych 😉

Słuchaj, Brachu, facet, musi zaakceptować swoje niedoskonałożci – i wierzyć, że mimo nich, a nawet dzięki nim… osiągnie wymarzoną kobietę 👿

Czego Ci życzę? Bądź twardy -!
    I przestań rozczulać się własnym nosem – skup się na niej…
    Dla niej będzie ważne, KIM będziesz 'dla Niej’ -=

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pomocy"

Przewiń na górę