- AutorOdp.
- 7 września 2007 at 08:44
Powiedziałam facetowi o grzybicy i stwierdził, że to nie moja wina pytał jak się tym można zarazić gdy dowiedział się, że też przez stosunek odrazu powiedział, że sypia tylko ze mną a ja na to, że włażnie chciałam Go o to zapytać no i się obraził Stwierdził, że musi sobie wszystko poukładać w głowie i że On by mi nigdy nie zadał takiego pytania…głupio się czuje i nie wiem co mam teraz zrobić…zależy mi na tym facecie…czy zrobiłam źle, że chciałam Go zapytać czy w międzyczasie sypiał z kimż innym? Jestem załamana i nie chce Go stracić :((
7 września 2007 at 09:27ech…
Grzybica pochwy… nie tylko można się zarazić po przez stosunek, najczężciej używając wspólnych ręczników, na basenie, w toalecie, naprawdę wszędzie…
Hmm, kiedyż ja też coż ” takiego” powiedziałam. Był bardzo „zły”, ale mu przeszło. Na szczężcie chyba o tym zapomniał.
Niestety My kobiety jesteżmy już takie:/ „dziwne” i nikt tego nie zmieni. Z jednej strony, trochę dziwne pytanie jak na kochającą się pare, oraz ufającą sobie.
To pytanie wyszło, dlatego że nie ufasz swojemu mężczyźnie. Tak mi sie wydaje. Wiadomo, to mogło zabolić. Nie wiem jak Twoj mężczyzna jest uczuciowy, ale wydaje mi sie że przez pewien czas będzie go coż tam gryźć, ale w końcu zapomni o tym.
Może to dziwne co teraz powiem:/, ale może wytłumacz spokojnie Mu od czego to może być, że jednak nie tylko od tego co mu powiedziałaż.
No cóż zyczę powodzenia i wyrozumiałożci partnera
7 września 2007 at 09:40Netinko ja GO przeprosiłam już w 3 smsach i wyznałam mu, że GO kocham wiem, że może to nie były sprzyjające okolicznożci ale tak czuje Niestety narazie się nie odzywa Już nie wiem co mam robić tak bardzo mi na nim zależy :((
7 września 2007 at 10:09Jak długo jesteżcie razem? Ech, często facet po prostu musi byc dumny:/ On tez na pewno kocha, ale można powiedzieć że go urazilaż. No cóż, trzeba poczekać, albo się spotkać i porozmawiać, bo smsy nic nie dadzą
7 września 2007 at 10:13Jesteżmy ze sobą od czerwca i to jest związek na odległożć dzieli nas 300km Wiem, że postąpiłam źle już się do tego przyznałam ale nie wiem co robić dalej? Jak GO przeprosić :((
7 września 2007 at 10:15w sumie to moze nawet juz mu nie chodzi, że zadałas takie pytanie tylko moze sie wystraszył tego że jestes chora.
7 września 2007 at 10:21ale Mia pytałam czy ON odczuwa jakież objawy napisał, że od ostatniego naszego spotkania jest coż nie tak ja zapytałam czemu mi nie powiedział, że chcę żebyżmy rozmawiali o wszystkim a nie ukrywali ON napisał, że myżlał że to od siłowni bo kiedyż sobie odparzył ale przeszło teraz myżlał, że ma to samo…
7 września 2007 at 10:45gdzież wyczytałam ze u faceta nie daje to objawów, ze moze on byc tylko nosicielem, ale nie wiem czy to prawda lepiej jak sie spytasz lekarza.
7 września 2007 at 10:47Mia ale mi chodzi teraz o to jak GO przeprosić…w końcu GO uraziłam…
7 września 2007 at 10:48Netinka a TY ja przeprosiłaż swojego faceta?
7 września 2007 at 11:20przeprosiłas wystarczy, przecieżnie bęziesz go błagać na kolanach. Wytłumacz swoje wątpliwożci i tyle przeproż normalnie i to wystarczy.
7 września 2007 at 20:48Miałaż wątpliwożci, więc zapytałaż, to jest normalne. Mógł odpowiedziec, że nie i zakończyć rozmowę. Obraził się, Ty go przeprosiłaż i koniec. Nie powinniżcie już wracać do tego tematu. Jeżeli będzie chciał dalej utrzymywać ta znajomożć to sie odezwie do Ciebie. Pozdrawiam 🙂
10 września 2007 at 12:40Dziewczyny On nadal się od czwartku nie odzywa już nie wiem co mam robić przpraszałam GO w smsach napisałam, że mi zależy, że GO kocham próbowałam się dodzwonić i echo Boję się, że to już koniec 😥
10 września 2007 at 15:27Jesli to koniec to facet nie kochal Cie, bo kazdemu moze zdarzyc sie glupie pytanie.
10 września 2007 at 20:11dla mnie to dziwne, ze on sie tak długo nie odzywa mimo tego że nie raz juz go przepraszałaż. Wydaje mi sie że to o co go spytałas było tylko pretekstem do zerwania. Jak juz napisałas znacie sie krótko i jest to związek na odległożć więc to mówi samo za siebie
- AutorOdp.