- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 8 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 18 lat, 8 miesi臋cy temu przez
aska 21.
- AutorWpisy
- 19 wrze艣nia 2007 o 23:44 #2209
Witam wszystkich. Niedawno rozstalam sie z moim chlopakiem,bylismy razem 2,5 roku. To wszystko moja wina,to ja od niego odeszlam dla innego,myslalam ze ten chlopak bedzie lepszy ale okazal sie zwyklym chamem ;( Stalo sie to bo kierowaly mna emocje,poprostu mi sie spodobal wiedz zaczelismy sie spotykac,no i jakos tak sie stalo ze zerwalam z moim chlopakiem dla niego. Teraz tego zaluje bo okazalo sie ze ten dran chcial mnie tylko wykorzystac 馃檨 Tesknie za moim „bylym”,ciezko mi sie przyznac do bledu ale nadal chciala bym byc z moim ukochanym. Prosze,poradzcie mi,co mam zrobic zeby nadal z nim byc 馃槬
20 wrze艣nia 2007 o 06:06 #84075Jakie macie teraz stos z bylym? jesli bliskie powiedz mu wprost co sie stalo, jesli nie to zaprzyjaznij sie z nim.
20 wrze艣nia 2007 o 06:08 #84076Trudna sprawa… W ko艅cu to Ty go rzuci艂as. Nie b臋dzie 艂atwo go odzyskac. Ale je偶li on nadal co偶 do Ciebie czuje to mo偶e si臋 uda. Musia艂aby偶 si臋 do niego odezwac. Ale nie wspominaj od razu o powrocie. Mo偶e pomy偶lec, 偶e jest dla Ciebie takim „sprz臋tem zast臋pczym”… Ale je偶li Ci na nim zale偶y to pr贸buj. Nie ma przepisu na to jak mo偶esz go odzyskac. On musi sam przekonac si臋, 偶e tamten by艂 pomy艂k膮 i 偶e 偶a艂ujesz i 偶e nadal Ci zale偶y. Ja w ka偶dym razie trzymam kciuki i powodzenia.
20 wrze艣nia 2007 o 06:28 #84077heh.. tez kiedys mialam takie zauroczenie… i o maly wlos a tez bym zostawila faceta.. ale przemyslalam to ze jego juz znam te 3 lata a tego poznanego moze z miesiac.. wiec odp byla prosta.. szybko sama sie wyleczy艂am z tego 馃檪
20 wrze艣nia 2007 o 12:45 #84078a jaki jest jego stosunek do Ciebie po tym? i czy dalej macie ze sob膮 jaki偶 kontakt? je偶eli tak i je偶eli Ci na nim zale偶y i chcesz go odzyska膰, to spr贸buj z nim porozmawia膰.
20 wrze艣nia 2007 o 13:14 #84079wyobraz sobie sytuacje odwrotna: on rzuca cie dla innej, nie wychodzi mu i probuje do ciebie wrocic…
ja…poniewaz wyznaje zasade zawarta w tytule piosenki kazika: „nie ma litosci dla skur…”…nie dosc, ze kazalabym mu spadac na drzewo, to jeszcze poprosilabym tate i kolegow, zeby mu spuscili lomot, bo nie dosc, ze skur… to jeszcze honoru nie ma za grosz.
jestes osoba dorosla, tak? dorosli ludzie biora odpowiedzialnosc za swoje decyzje. i ty tez wez. zamiast sie plaszczysc, blagac, by do ciebie wrocil, miej dume, honor i sacunek do siebie a przede wszystkim szacunek do niego…i odpusc sobie.
20 wrze艣nia 2007 o 15:08 #84080W sumie by艂am w podobnej sytuacji. Nie uk艂ada艂o mi si臋 z obecnym facetem i my偶la艂am, czy mo偶e wr贸ci膰 do by艂ego. On by chcia艂 tego na pewno. Jednak to ja w ko艅cu z nim zerwa艂am, wi臋c nie mog艂am tak po prostu do niego wr贸ci膰, co偶 mi w nim nie odpowiada艂o, decyzj臋 przemy偶la艂am, nie zrobi艂am tego pochopnie. Nie umia艂abym spojrze膰 mu w oczy, ba艂abym si臋 go jeszcze raz zrani膰.
Teraz jestem szcz臋偶liwa w zwi膮zku, oczywi偶cie s膮 te偶 pewne ubytki, ale szybko je uzupe艂niamy. I nie 偶a艂uj臋, jak do tej pory. Bo jak si臋 ju偶 zrywa, to si臋 zrywa nie tylko dlatego, 偶e si臋 pozna艂o kogo偶 innego, ale r贸wnie偶 dlatego, 偶e co偶 w zwi膮zku by艂o nie tak jak by膰 powinno.
21 wrze艣nia 2007 o 06:42 #84081Kiedy偶 kto偶 mi powiedzia艂: Odgrzewane smakuj膮 tylko pierogi.
Mo偶e to, 偶e nie wysz艂o Ci z nowym facetem spowodowa艂o, 偶e doceni艂a偶 poprzedniego. Zastan贸w si臋 tylko czego Ci poprzednio brakowa艂o w zwi膮zku. Musia艂o by膰 co偶 nie tak skoro zostawi艂a偶 go dla innego. Je偶li ten ch艂opak da Ci drug膮 szans臋 to zastan贸w si臋, czy b臋dzie Ci z nim tak dobrze, 偶e zn贸w go nie porzucisz.21 wrze艣nia 2007 o 10:22 #84082Dziekuje wam za dobre rady dziewczyny,zobaczymy jak bedzie,teraz zaczelam sie zastanawiac czy czasem nie dac sobie spokoju z nim i na jakis czas sie odseparowac od chlopakow…moze to cos pomoze.
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.