- AutorOdp.
- 9 pa藕dziernika 2007 at 21:36
witam wszystkich mam dylemat 馃檨
dosta艂em dzisiaj od swojej dziewczyny sms i to bardzo dziwne nie mog臋 tego rozwi膮za膰
1 godz. 21:57 Kochanie zimno mi ;(
2 godz. 21:58 Sory to nie do ciebie
3 godz 21:58 Nie wa偶ne kochanie ;*
4 godz. 2209 ja id臋 spa膰 dobranoc misiuwyt艂umaczcie mi o co z tym chodz wyznajemy sobie prawde i wogle zwie偶a mi si臋 kochamy si臋 jak 2papu偶ki nieroz艂膮czki itp. ale nie mog臋 zrozumie膰 tych sms pr贸bowa艂em si臋 dowiedzie膰 o co chodzi ale nawet nie odpisa艂a 馃檨 jak na nast臋pny dzie艅 nie odpisze to ju偶 nie wiem co mam robi膰 aby jej nie straci膰 POMOCY prosz臋 was pom贸偶cie 馃檨 ;( (p_q) 馃檨 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬 馃槬
prosz臋 o jak najszybsz膮 pomoc
9 pa藕dziernika 2007 at 22:48po 5. po艂贸偶 sie spa膰 bo ju偶 troch臋 p贸藕no 馃槅
10 pa藕dziernika 2007 at 07:17Zapytaj jej jak si臋 zobaczycie, mo偶e chcia艂a wzbudzi膰 Twoj膮 zazdro偶膰?
10 pa藕dziernika 2007 at 11:53[usuni臋to_link] wrote:
Zapytaj jej jak si臋 zobaczycie, mo偶e chcia艂a wzbudzi膰 Twoj膮 zazdro偶膰?
Te偶 tak my偶la艂em ale ona taka w艂a偶nie nie jest
dzisiaj chcia艂em do艂adowa膰 jej konto i powiedzia艂a 偶e jak to zrobie to si臋 obrazi ;/10 pa藕dziernika 2007 at 11:56[usuni臋to_link] wrote:
po 5. po艂贸偶 sie spa膰 bo ju偶 troch臋 p贸藕no 馃槅
hahaha ja po takim esie to nawet nie mog艂em spa膰 calutk膮 noc my偶la艂em o tym i nie mog臋 tego nadal zrozumie膰
ale dzi臋ki za wsparcie duchowe i za poprawienie mi lekko humorku 馃榾馃檨 ;( ;( ;( 馃檨
10 pa藕dziernika 2007 at 20:02zamykam temat poniewa偶 nie jestem juz z t膮 osob膮 i nie cyhce wogle o niej pisa膰 ;/
Sory za zawracanie g艂owy
zamykam temat10 pa藕dziernika 2007 at 21:44Przykro czyta膰 takie wiadomo偶ci ale c贸偶 … 偶ycie toczy si臋 dalej. 馃檨
11 pa藕dziernika 2007 at 12:45[usuni臋to_link] wrote:
Przykro czyta膰 takie wiadomo偶ci ale c贸偶 … 偶ycie toczy si臋 dalej. 馃檨
a no fakt
ale pogodzi艂em si臋 z tym i taka prawda 偶ycie toczy si臋 dalej a znam takie powiedzenie
na tym 偶wiecie nie jeden taki sam kwiat ro偶nie 馃槢 - AutorOdp.