- AutorOdp.
- 9 października 2007 at 21:36
witam wszystkich mam dylemat 🙁
dostałem dzisiaj od swojej dziewczyny sms i to bardzo dziwne nie mogę tego rozwiązać
1 godz. 21:57 Kochanie zimno mi ;(
2 godz. 21:58 Sory to nie do ciebie
3 godz 21:58 Nie ważne kochanie ;*
4 godz. 2209 ja idę spać dobranoc misiuwytłumaczcie mi o co z tym chodz wyznajemy sobie prawde i wogle zwieża mi się kochamy się jak 2papużki nierozłączki itp. ale nie mogę zrozumieć tych sms próbowałem się dowiedzieć o co chodzi ale nawet nie odpisała 🙁 jak na następny dzień nie odpisze to już nie wiem co mam robić aby jej nie stracić POMOCY proszę was pomóżcie 🙁 ;( (p_q) 🙁 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥
proszę o jak najszybszą pomoc
9 października 2007 at 22:48po 5. połóż sie spać bo już trochę późno 😆
10 października 2007 at 07:17Zapytaj jej jak się zobaczycie, może chciała wzbudzić Twoją zazdrożć?
10 października 2007 at 11:53[usunięto_link] wrote:
Zapytaj jej jak się zobaczycie, może chciała wzbudzić Twoją zazdrożć?
Też tak myżlałem ale ona taka włażnie nie jest
dzisiaj chciałem doładować jej konto i powiedziała że jak to zrobie to się obrazi ;/10 października 2007 at 11:56[usunięto_link] wrote:
po 5. połóż sie spać bo już trochę późno 😆
hahaha ja po takim esie to nawet nie mogłem spać calutką noc myżlałem o tym i nie mogę tego nadal zrozumieć
ale dzięki za wsparcie duchowe i za poprawienie mi lekko humorku 😀🙁 ;( ;( ;( 🙁
10 października 2007 at 20:02zamykam temat ponieważ nie jestem juz z tą osobą i nie cyhce wogle o niej pisać ;/
Sory za zawracanie głowy
zamykam temat10 października 2007 at 21:44Przykro czytać takie wiadomożci ale cóż … życie toczy się dalej. 🙁
11 października 2007 at 12:45[usunięto_link] wrote:
Przykro czytać takie wiadomożci ale cóż … życie toczy się dalej. 🙁
a no fakt
ale pogodziłem się z tym i taka prawda życie toczy się dalej a znam takie powiedzenie
na tym żwiecie nie jeden taki sam kwiat rożnie 😛 - AutorOdp.