Pomóżcie dziewczyny:)

• Autor
    Odp.
  • 1234qwer
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Czeżć dziewczyny, przepraszam, że tutaj to pisze, ale wy na pewno mi pomożecie. Mam taki problem, a mianowicie dzisiaj powinnam dostać miesiączke i nie dostałam.. okres mam regularnie co 29/30 dni w ostatnim miesiacu dostalam 28 dnia. dzisiaj mija 28 dzien a okresu nie mam, martwie sie bo nie moge pozwolic sobie na dziecko.. kochalam sie z moim partnerem w drugi dzien okresu, on nie skonczyl we mnie.. mimo tego boje sie bo wiem ze w plynie przed wytryskiem sa rowniez plemniki zdolne do zaplodnienia.. co o tym sadzicie ? :((

Panienka2
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Troche teraz za pozno na lament,ale zawsze mozesz isc do lekarza,On ci powie,czy masz sie juz martwic,czy to jest przedwczesny alarm. :((

mirek
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 9
    • Bywalec

idz do lekarza

Panienka2
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

I to nie zwlekając,chyba,że już byłaż u lekarza.A swoją drogą powinnaż wiedzieć,że niestety,ale bocian dzieci nie przynosi.Zjawiają sie na żwiecie w inny sposób,a w jaki to już teraz byż ewentualnie wiedziała..A może nie jest tak źle.Trzymaj się,bo co się stało już się nie odstanie.

ciotka_waliwandrova
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Jak sie do łóżka z chłopem idzie to trzeba wiedzieć z czym to się wiążę! A potem robią takie skrobanki, aborcje i cholera wie co jeszcze

the_best_anna
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Eh, co za temat… zgadzam sie z poprzedniczka. Wszystko jest dla ludzi – ale dla ludzi myslacych!

natka11
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

a mi się wydaje, że po prostu panikujesz. ja im bardziej i więcej myżlałam o tym, że to się może stać tym później dostawałam okres, a skoro zawsze miałaż 29/30 dni a ostatni był 28 to przecież do 30 dnia masz czas żeby dostać. A co do reszty zgadzam się z poprzedniczkami, bocian dzieci nie nosi…

Pindol
    Member
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

no litożci.. nie dożć że to był drugi dzień okresu to w dodatku nie skończył w Tobie .. Okres spóźnia Ci się „aż” jeden dzien.. heh cykl się przesuwa 2-3 dni w jedną albo drugą stronę, to jest normalne i to nie jest powód do paniki, ponadto przy cyklach 28/30 dniowych zajżcie w ciążę podczas okresu jest NIEMOŻLIWE . Jest to pierwsza faza cyklu niepłodnożci względnej a przy takich cyklach ten dzień był bezwzględnie niepłodny koniec kropka. Skoro tak szybko wpadasz w histerię, zastanów się następnym razem czy nie warto zadbać o jakież zabezpieczenie…
    I nie musisz iżć do lekarza z powodu paniki- spoko w ciąży na bank nie jesteż.

natka11
    Member
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

A tak żeby w ogóle w panikę nie wpadać najlepiej zrezygnować z przyjemnożci do żlubu:)

Pindol
    Member
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

Oj nie chyba lepiej już Panikowac niż po slubie się zdziwić.. heh lepiej „przetestować ” żeby potem problemów nie było, przecież to bardzo ważna sfera życiowa..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pomóżcie dziewczyny:)"

Przewiń na górę