- AutorOdp.
- 18 marca 2010 at 11:21
Witam!
Mam szereg pytan ktore chce wam przedstawic i mam nadzieje ze odpowiecie na nie. Niemam z kim porozmawiac o takich sprawach…
1. Mam klopot z paznokciami i skorkami, nachodza mi na paznokcie i brzydko to bardzo wyglada. Macje jakies domowe sposoby na dobre usuniecie ich?
2. Kobiety, jaki ubiur lubicie widziec na facecie? (oczywiscie zeby ladnie wygaldal. Wiem ze kazdy ma swoj gust ale jakie ubranie preferujecie).
To sa chyba takie dwa pytania do was.
Z gory dziekuje za odpowiedz.18 marca 2010 at 12:10Praktycznie na drugie pytanie sam sobie odpowiedziałeż.Każdy ma inny gust i też ubiera się stosownie do wieku.(Pamiętaj ,Jak Cię widzą tak Cię piszą)Pewne jest jedno musi to być ubiór czysty i wyglądający a nie jak to się mówi z gardła psu wyciągnięty.Każdy inaczej widzi to w różnym wieku.Co do pierwszego pytania,robi się to taj samo jak w salonie,samo się nie zrobi,do czego służą przyborniki z odpowiednimi narzędziami i różne preparaty,do zmiękczania,regeneracji naskórka,odżywki itd.Wszystko zależy od tego co chce się zrobić i jak wyglądać a wiele kobiet zwraca uwagę na stan paluszków.Raz się zrujnuj i zobacz jak to się robi w salonie(u manikiurzystki)
18 marca 2010 at 16:49Wlasnie sie wstydze isc do salonu bo niezbyt ladnie moje palce wygladaja 🙁
18 marca 2010 at 17:41Cóż kiedyż należy zacząć(wstępnie sam możesz oczyżcić,szczoteczką) i z czystymi rączkami udać się do salonu.Nie zaskoczysz manicurzystki gdyż zdarzają się osoby powiedzmy z drobnymi zaniedbaniami.Podam Ci link gdzie wstępnie możesz zapoznać się jak to się robi.
[usunięto_link]18 marca 2010 at 17:47bez przesady z tą wizytą u kosmetyczki – według mnie to jest żenująca chwila dla mężczyzny 😐
jeżli chodzi o skórki to jest bardzo proste
wystarczy je odsunąć do gory, resztki delikatnie spiłować pilniczkiem, jezeli na początku są grube uciąć
później systematycznie je odsuwać i nie obcinaćna efekt trzeba czekac dosc dlugo ale nie ma innego rozwiazania
ja tak robię już od dłużego czasu, nie używam żadnych olejków, oliwek, odżywek i specjalnych kremów i nie mam żadnego problemu ze skórkami
najprostsze rozwiazania sa najlepsze 😉18 marca 2010 at 18:07A nie jest żenujące dopuszczenie dłoni do takiego stanu,że się wstydzi udać do manicurzystki(chociaż nie widzę powodu do wstydu a wręcz odwrotnie,dobrze,że chce dobrze wyglądać i zadbać o swoje dłonie) kobiety mają to do siebie,że z natury dbają o dłonie.Inaczej jest z mężczyznami i już samo udanie się do salonu jest uznaje się za wstydliwe,jeszcze mężczyźni nie mają taki nawyków korzystania z salonów ale jak widać to się już zmienia.Oczywiżcie nie ma problemu samemu sobie wykonać manicur ale też należy zobaczyć jak to się robi.Nie każdy potrafi wszystko zrobić.
18 marca 2010 at 22:27[usunięto_link] wrote:
A nie jest żenujące dopuszczenie dłoni do takiego stanu,że się wstydzi udać do manicurzystki(chociaż nie widzę powodu do wstydu a wręcz odwrotnie,dobrze,że chce dobrze wyglądać i zadbać o swoje dłonie) kobiety mają to do siebie,że z natury dbają o dłonie.Inaczej jest z mężczyznami i już samo udanie się do salonu jest uznaje się za wstydliwe,jeszcze mężczyźni nie mają taki nawyków korzystania z salonów ale jak widać to się już zmienia.Oczywiżcie nie ma problemu samemu sobie wykonać manicur ale też należy zobaczyć jak to się robi.Nie każdy potrafi wszystko zrobić.
łapy umyć, pazury obciąć, jeżli są suche nakremować, jesli jest problem ze skórkami wykonać to co napisałam powyżej – tyle wystarczy
moim zdaniem faceci powinni mieć zakaz wstepu do salonów kosmetycznych
naprawde nie jest im to potrzebne19 marca 2010 at 05:46[usunięto_link] wrote:
naprawde nie jest im to potrzebneNo!No!Komentarz zbyteczny!
19 marca 2010 at 10:15[usunięto_link] wrote:
łapy umyć, pazury obciąć, jeżli są suche nakremować, jesli jest problem ze skórkami wykonać to co napisałam powyżej – tyle wystarczy
naprawde nie jest im to potrzebneto co, na salonach kosmetycznych ma wisieć tabliczka: 'facetom wstęp wzbroniony’? 😯
bardzo dziwne rozumowanie. : O większożci facetom to rzeczywiżcie wystarczy, ale są i tacy, którzy bardziej dbają o stan dłoni i chcą mieć wykonywane te czynnożci przez osobę dożwiadczoną tj. kosmetyczkę. z kobietami jest tak samo, niektóre wykonują manicure w domu, inne wolą wizytę u kosmetyczki. dlaczego mężczyźni mają być pod tym względem pomijani?19 marca 2010 at 10:33Kobiety mają zdecydowanie większą wiedzę na temat pielęgnacji dłoni, delikatniejszą skórę a i tak chodzą do kosmetyczki. Czy jest coż złego w tym, że mężczyzna, który chce mieć ładne dłonie nie zadba o nie sam tylko pójdzie do kosmetyczki? Dla mnie bez różnicy.
6 listopada 2013 at 21:09Cóz za problem;p
19 listopada 2013 at 11:33No jej sie swiat wali przez dłonie;d
22 stycznia 2014 at 11:20Dobre hhahahhahahha
5 lutego 2014 at 15:21Niesmiejscie sie;p;p
- AutorOdp.