Pomozecie facetowi?? :)

Wy艣wietlanie 14 wpis贸w - od 1 do 14 (z 14 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    michal167
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witam wszystkie Panie 馃檪
    Mam do Was goraca prosbe, a mianowicie potrzebuje rady.
    Moja dziewczyna caly czas narzeka ze ma za duzy biust i troche rozstepow, temat pupy tez byl poruszony hehe a przeciez ja j膮 caly czas adoruje i mowie ze jest piekna zgrabna no bo przeciez jest!!! ale jak to kobieta zawsze cos u siebie znajdzie co jej nie pasuje, oczywiscie bez obrazy drogie Panie 馃槈
    Chcialbym Was zapytac o jakis dobry krem lub balsam do ciala i osobno do biustu. Stosowala prawie wszystko i jak dla niej efektow nie ma :/ wpadlem na pomysl zeby kupic jej jakis zestaw do pielegnacji ciala…
    Widzialem jakies kremy z kolagenem ktore sa podobno bardzo dobre i stosuja je w tylko w salonach SPA.
    Prosze pomozcie mi jaki krem najlepszy i jaka marka 馃檪
    pozdrawiam serdecznie

mia1980
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

tak jabym czyta艂a o sobie 馃槅 no wiec mimo iz ja sama nazekam na swoj wygl膮d[duze piersi itp] to gdyby facey zakupi艂by mi kosmetyki maj膮ce na celu ujedrnic czy zwalczy膰 defekty to naprawde zrobi艂o by mi sie bardzo przykro bo skoro juz kupuje takie kosmetyki to znaczy ze tez tak uwaza. A co do rozstep贸w to nawet i na ma艂ych piersiach s膮 musisz ja jakos podbudowac na duchu 偶eby zacze艂a akceptowac siebie.

michal167
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

w sumie to masz racje ze zrobiloby sie kobiecie przykro i rozmawialismy o tym, doszlismy do wniosku ze nie byloby obrazy czy przykrosci z tego powodu… ja dostalem od mojej ukochanej krem do stop do ciala i zel po goleniu i nie bylo mi przykro ale to u nas facetow troszke inaczej jest i zdaje sobie z tego sprawe 馃檪
    znalazlem cos takiego na aukcjach
    http://www.allegro.pl/item229726407_extra_jedrne_piersi_kolagen_probki_gratis.html

prosilbym o opinie 馃檪

P.S. Wiem ze to glupi temat ale bardzo chce jej pomoc,

lizzy
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Niby nie, ale jak kupisz jej taki krem, to jakby偶 przyzna艂 jej racj臋… Na rozst臋py i tak nic si臋 nie poradzi, bo to s膮 po prostu blizny. A ja osobi偶cie nie wierz臋 w 偶adne kremy-cud. Jak krem Nivea wszed艂 na rynek, to mia艂 usuwa膰 zmarszczki. Tak jest ze wszystkimi kosmetykami teraz.
    Twoja kobieta mo偶e i Ci wierzy, 偶e podoba Ci si臋 jej biust, ale dop贸ki sama go nie zaakceptuje, to b臋dzie narzeka膰. Pozostaje tylko dalej j膮 komplementowa膰, m贸wi膰, 偶e s膮 pi臋kne, podniecaj膮ce i szalejesz za nimi 馃檪
    Tylko niech Ci si臋 nie wymsknie: „To nic, 偶e masz rozst臋py. I tak Ci臋 kocham.” Ja us艂ysza艂am kiedy偶 co偶 w tym stylu. Facet powiedzia艂, 偶e i tak kocha m贸j du偶y brzuszek. Jakby偶 si臋 zastanawia艂 co jest w tym nie tak, to zb臋dne by艂o „i tak” oraz „du偶y’ 馃檪

mia1980
    Cz艂onek
    • Maniak

mo偶e jakies 膰wiczenia by jej sie przyda艂y tylko za bardzo nie wiem jakie w po艂膮czeniu z kosmetykiem by艂by pewnie niez艂y efekt[co do tego kosmetyku nie nie wiem czy jest dobry z tego co pisza to tak ale pisac mozna wszystko]. A co do 膰wicze艅 to na forum jest jedna kobieta kt贸ra zajmuje sie sportem „Jovita” wi臋c mysle 偶e da艂aby ci jakie偶 rady.

Ania24
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

polecam krem do biustu z firmy avon stosowalam i po 3 tygodniach widac by艂o rezultat. nie boj si臋 zrob jej prezent np. na urodziny
    :jupi: :jupi:

Ania24
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

je偶eli twoja kobieta wyznaje ci swoje kompleksy to napewno nie pogniewa si臋 je偶li podarujesz jej jaki偶 dobry zestaw.
    popytaj si臋 w aptekach farmaceutka doradzi ci dobry krem 馃榾

mia1980
    Cz艂onek
    • Maniak

a moze jesli masz na tyle kasy to zapisz ja na si艂ownie. Na poczatku moze pare razy id藕 z nia zeby nie czu艂a sie nieswojo, a potem jak juz ze wszystkim sie zapozna to niech chodzi sama… nic tak nie ujedrnia i nie modeluje cia艂a jak 膰wiczenia.

Ania24
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

codzienne masowanie biustu pomo偶e na uj臋drnienie go przy pomocy kremu

eta
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ja bym tam takiego kremu nie chcia艂a dostac… jeszcze by mnie utwierdzil w tych „bajkach” 馃槢

michal167
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

Jestescie super! 馃檪 dziekuje Wam za dotychczasowe komentarze i rady. Gdzies wyczytalem ze kremy z kolagenem nie sa zbyt dobre dla mlodej skory. Raczej dedykowane sa kobieta po ciazy,gdzie skora jest bardzo rozciagnieta lub w wieku srednim…
    Namowilem ja na basen silownia to nie dla niej ona musi sie ruszac, twierdzi ze aerobik i dobra muzyka to jest to co lubi z wszystkich cwiczen.
    Moj Skarb jest na prawde zgrabny i w ogole jest cudowny hehe tylko czasem ma dola i wlasnie wynajduje na swoim ciele jakies nie dociagniecia a przeciez nie o to tu chodzi. Normalne ze kobieta chce byc jak najbardziej zadbana dla swojego faceta chce go zaskakiwac ale czasem to przesadzacie hehe
    Masaz piersi… super sprawa uwielbiam to robic 馃槈
    chodzi mi o taki zestaw dobrych kremow do pielegnacji cienkiej skory, do biustu szyi i dekoltu ma to przedwszystkim nawilzac a biust ujedrniac. Podpytalem moja ukochana i tak mi powiedziala 馃檪
    czekam na dalsze wasze propozycje i komentarze

Aha chcialbym zeby byl to na prawde bardzo dobry krem przyjazny dla skory i o przyjemnym zapachy. Moga byc nawet te z wyzszej polki 馃榾

lizzy
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Proponuj臋 poszuka膰 czego偶 w aptece, zapyta膰 farmaceut臋 lub dermatologa. Dalej uwa偶am, 偶e Twoja pomoc powinna si臋 ograniczy膰 do komplementowania jej, anie kupowania kosmetyk贸w czy proponowania 膰wicze艅…

Katie
    Cz艂onek
    • Odp.: 585
    • Zas艂u偶ony

Jedne narzekaj膮 na zbyt du偶y, a takim jak ja marzy sie kilka rozmiar贸w wi臋cej 馃檪 no mo偶e jeden 馃檪

arcticone
    Cz艂onek
    • Odp.: 43
    • Bywalec

wiesz… to jest troche niebezpieczne 馃榾 bo jak jej polecisz balsam/krem wyszczuplaj膮cy czy co偶, to odbierze to w ten spos贸b, ze Ci si臋 nie podoba 馃槢 niestety, dziewczyny maja mocno zryte pod kopu艂膮 – m贸wie to jako przedstawicielka p艂ci pi臋knej 馃槈

Wy艣wietlanie 14 wpis贸w - od 1 do 14 (z 14 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋