- AutorOdp.
- 22 stycznia 2010 at 09:55
Włażnie próbuję znaleźć jakiż pomysł na to co można sprzedawać w Internecie a co mogłoby się okazać sprzedażą opłacalną.I jakoż ciężko…Sklepów z ciuchami jest mnóstwo,tych z oprogramowaniem i komputerami też…Poradźcie coż.
22 stycznia 2010 at 11:24To też zależy czym się lubisz zajmować.. 🙂 Jeżli masz na przykład smykałkę do robienia własnej biżuterii, możesz założyć stronę internetową i sprzedawać takowe 🙂
Tyle, że racja – cięzko. Teraz już prawie wszystko można kupić w internecie. To będzie zalezało od tego, czy Twoja oferta będzie atrakcyjna, czy dobrze się rozreklamujesz i tak dalej… Czynników jest wiele. Ale życze powodzenia!22 stycznia 2010 at 12:01No włażnie…fajnie by było jak ten cały asortyment tego czegoż co chciałabym sprzedawać mogłabym znaleźć gdzież na rynkach zagranicznych.A może ktoż ma kogoż znajomego kto zajmuje się taka sprzedażą w Internecie?Tylko tak zupełnie poważnie,np ma firmę,sprzedaje na allegro?Będę wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi.
4 marca 2010 at 00:24[usunięto_link] wrote:
Włażnie próbuję znaleźć jakiż pomysł na to co można sprzedawać w Internecie a co mogłoby się okazać sprzedażą opłacalną.I jakoż ciężko…Sklepów z ciuchami jest mnóstwo,tych z oprogramowaniem i komputerami też…Poradźcie coż.
Ayyo, może sprzedaj wyobraźnię, fantazję! sny-kto zaprzeczy mi!
albo skoro się tak silę – czemuż mnie Kochana nie uwiedziesz mile? 😉życzę szczężcia na drodze netowej – chociaz sam szansę widzę w realu…
Droga Alu… nie Alu? sorry no to z innego imienia – szukam z Tobą Skarbie spełnienia 😀4 marca 2010 at 04:28sklepów z ubraniami i butami w internecie jest dużo to fakt jednak większożć z nich ma 10 bluzek, 5 par spodni, 10 kurtek i to tyle – nie wiem w zasadzie dlaczego
przydałby się naprawdę duży sklep z ogromnym wyborem ubrań tanich i drogich w każdym rozmiarze od tego najmniejszego do ogromnego, dla ludzi w każdym wieku od niemowlaka do dziadka
do tego naprawdę tania wysyłka
i system rabatowy, promocyjnymyżlę że nawet z taką konkurencją możnaby było zarobic pieniądze.
mi osobiżccie allegro się już znudziło – na każdej stronie jest dokładnie to samo 😕
chętnie skorzystałabym z oferty takiego sklepu 🙂
10 marca 2010 at 13:14pomysł jak najbardziej mi się podoba, tyle że w jego realizacji może się pojawić wiele problemów. Pierwszy na start: kontakty z hurtowniami ciuchów i wynajem jakiegoż pomieszczenia do przetrzymywania tych ubrań (no chyba że masz domek za miastem..)
- AutorOdp.