pomysł na e-biznes

• Autor
    Odp.
  • Ayyo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

Włażnie próbuję znaleźć jakiż pomysł na to co można sprzedawać w Internecie a co mogłoby się okazać sprzedażą opłacalną.I jakoż ciężko…Sklepów z ciuchami jest mnóstwo,tych z oprogramowaniem i komputerami też…Poradźcie coż.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

To też zależy czym się lubisz zajmować.. 🙂 Jeżli masz na przykład smykałkę do robienia własnej biżuterii, możesz założyć stronę internetową i sprzedawać takowe 🙂
    Tyle, że racja – cięzko. Teraz już prawie wszystko można kupić w internecie. To będzie zalezało od tego, czy Twoja oferta będzie atrakcyjna, czy dobrze się rozreklamujesz i tak dalej… Czynników jest wiele. Ale życze powodzenia!

Ayyo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

No włażnie…fajnie by było jak ten cały asortyment tego czegoż co chciałabym sprzedawać mogłabym znaleźć gdzież na rynkach zagranicznych.A może ktoż ma kogoż znajomego kto zajmuje się taka sprzedażą w Internecie?Tylko tak zupełnie poważnie,np ma firmę,sprzedaje na allegro?Będę wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi.

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Włażnie próbuję znaleźć jakiż pomysł na to co można sprzedawać w Internecie a co mogłoby się okazać sprzedażą opłacalną.I jakoż ciężko…Sklepów z ciuchami jest mnóstwo,tych z oprogramowaniem i komputerami też…Poradźcie coż.

Ayyo, może sprzedaj wyobraźnię, fantazję! sny-kto zaprzeczy mi!
    albo skoro się tak silę – czemuż mnie Kochana nie uwiedziesz mile? 😉

życzę szczężcia na drodze netowej – chociaz sam szansę widzę w realu…
    Droga Alu… nie Alu? sorry no to z innego imienia – szukam z Tobą Skarbie spełnienia 😀

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

sklepów z ubraniami i butami w internecie jest dużo to fakt jednak większożć z nich ma 10 bluzek, 5 par spodni, 10 kurtek i to tyle – nie wiem w zasadzie dlaczego

przydałby się naprawdę duży sklep z ogromnym wyborem ubrań tanich i drogich w każdym rozmiarze od tego najmniejszego do ogromnego, dla ludzi w każdym wieku od niemowlaka do dziadka

do tego naprawdę tania wysyłka
    i system rabatowy, promocyjny

myżlę że nawet z taką konkurencją możnaby było zarobic pieniądze.

mi osobiżccie allegro się już znudziło – na każdej stronie jest dokładnie to samo 😕

chętnie skorzystałabym z oferty takiego sklepu 🙂

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

pomysł jak najbardziej mi się podoba, tyle że w jego realizacji może się pojawić wiele problemów. Pierwszy na start: kontakty z hurtowniami ciuchów i wynajem jakiegoż pomieszczenia do przetrzymywania tych ubrań (no chyba że masz domek za miastem..)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " pomysł na e-biznes"

Przewiń na górę