- AutorOdp.
- 7 grudnia 2012 at 21:18
Szukam miejsc gdzie kupie fajne/oryginalne prezenty dla dzieciaków. Zawsze jak są święta jest nas cała rodzinka, a dzieciów coraz więcej:) więc i na prezenty większe zapotrzebowanie:) gdzie kupujecie prezenty? nie za późno się za to zabieram?? i czy korzystacie przy tym z tych róznych promocji??
8 grudnia 2012 at 10:08Ja mam większożć zakupów za sobą prócz czężci prezentów dla dzieciaków w rodzinie 🙂 jeszcze jest czas na zamawianie netem, dostarczą spokojnie, ważne by nie kupować z dostawą pocztą bardzo blisko żwiąt bo może być niemiła niespodzianka ;/ Mnie to chyba czeka wyjżcie do jakiegoż dużego sklepu z zabawkami aby zobaczyć co ejst i po ile to koniecznie w tygodniu, najlepiej za dnia bo inaczej to już pewnie są straszne tłumy w sklepach ;/
12 grudnia 2012 at 16:41nie no jasne, pewnie że wole stacjonarne sklepy..ale fakt faktem – tłumnie już wszędzie powoli się robi.
13 grudnia 2012 at 10:42Oj tak ;/ teraz to już nie jest przyjemnożć żeby połazić po sklepach, a w przyszłym tygodniu to w ogóle trzeba będzie omijać sklepy wszelakie jak tylko się da! 🙂
14 grudnia 2012 at 13:18Dokładnie, jeżli nie chcesz dostać migreny i spędzić całego popołudnia na lataniu po sklepach to również polecam zakupy w internecie! Jeżeli mimo wszystko wolałabyż zobaczyć najpierw na żywo zabawkę, to najpierw i tak dobrze przejrzeć sobie asortyment danego sklepu na stronie internetowej. Tym sposobem można zaoszczędzić sporo czasu, a dzięki różnym wyszukiwarkom cenowym znaleźć nawet ten sam produkt z tańszą ceną w innym sklepie.
16 grudnia 2012 at 08:40Dzięki, przejrzę sobie linki i poszperam, co prawda już mam na żwięta teraz wszystko praktycznie kupione, ale może po żwiętach coż się dokupi dla urwisów 🙂
- AutorOdp.