- AutorOdp.
- 1 listopada 2008 at 21:49
Po pierwdze pisze abyscie mi pomogly błagam nie negujcie mojego zachowania sama przed sobą mam wyrzuty.Mam wspanałego faceta nie jestesmy małżeństwem ale jestesmy razem 5 lat, zaszłam kiedys w ciaże bylam naszczesliwszą osobą pod słońcem, on niecomniej sie z tego cieszyl.. dwa tygodnie po tej nowinie poronilam, to byl dla mnie cios stwierdzialm ze jedynym lekarstwem bedzie kolejna ciaza pragnelam tego dziecka moj facet nie chcial o tym slyszec nie moglam sie z tym pogodzic, od jakiegos czasu bralam tabletki anty ale przerwalam je nie mowiac nic chlopakowi,ostatnio wpadlamna”genialny” plan,czuje ze jak nie bede miec dziecka to juz ze strachu przed tym ze znow moge go stracic nigdyna to się nie zdecyduję, wiec kiedy ostatnio kochalalm sie z moim facetem( bardzo uwaza podczas stosunku zebynigdzie nic nie trysnelo) zakonczyl na moim brzyuszku a ja zgarbnelam cala spermę i wepschnelam sobie do pochwy wiem ze to okropne ale czy jest ktos kto może mnie zrozumiec i nie potempić, oraz powiedziec czyw taki sposób mogę zajżć w ciąże?
3 listopada 2008 at 15:01😯
3 listopada 2008 at 16:42Bez przesady.Rozumiem,ze można pragnąć dziecka,ale żeby uciekac się do takich podstepów?! 😯
Zastanowłaż się przez chwile jak Twój partner odnajdzie się w roli ojca,skoro nie chce teraz nim być?? To bardzo egoistyczne co robisz.Będziesz miała problemy,kiedy zajdziesz w ciąże a Twój chłopak powie,że to nie jego dziecko,bo przecież uważał… 😉
3 listopada 2008 at 19:55Niesamowite,masz kobieto pomysły…………
3 listopada 2008 at 20:32Przypomniało mi się takie opowiadanie Stephena Kinga w którym kobieta zdrapywała spermę z przescieradła na którym wczesniej masturbował się męzczyzna,zjadała ją i w ten sposób zaszła w ciąże czemu przeczą proste zasady biologii.Ale Ty masz jakąż tam szansę(minimalną),aczkolwiek Twoja metoda też mnie zadziwiła i osobiżcie jej nie popieram…
19 listopada 2008 at 13:38nikogo do niczego nie można zmuszać.
Zwłaszcza do dziecka…19 listopada 2008 at 14:45Kteatywna to ty jesteż nie powiem,ale uważam,ze lepiej takie decyzje podejmować razem
20 listopada 2008 at 15:15Boże, widzisz i nie grzmisz!!
20 listopada 2008 at 16:58A jak grzmisz to nie trafiasz! 😆
20 listopada 2008 at 17:32hehehehe 😆 dobre, a teraz mówie całkiem poważnie,i niezłosliwie,może powinnaż iżc do psychologa?
20 listopada 2008 at 20:15studiuje psychologie….
20 listopada 2008 at 23:36Zagunia, nie żartuj sobie. 🙄 😉
21 listopada 2008 at 08:11Biedny facet…
21 listopada 2008 at 10:23no tak, najłatwiej krytykować …..
21 listopada 2008 at 10:38No a co Ci mamy powiedziec?
Super jest git 😉 nie ma to jak zrobic sobie dziecko bez „konsultacji” z partnerem. A w zasadzie przeciwko jego woli 😕
Czym Ty sie wogole chwalisz? tym, że specjalnie odstawilas tabletki zeby sobie sperme z brzucha sciagac i wkladac ja potem do pochwy?A nie pomyslalas co bedzie jak na prawde w ciaze zajdziesz? Co na to Twoj facet? Watpie zeby sie ucieszyl na ta nowine, tym bardziej ze go oszukujesz teraz. Zreszta dziwie sie tez ze sama chcesz teraz miec ziecko. W koncu mowisz ze studiujesz… Ale to juz Twoja sprawa, Twoje zycie. Ale nie planuj dziecka sama. Jak sama planujesz to zerwij z nim i do banku spermy. A jak chcesz miec z nim to dziecko to wez tez pod uwage jego zdanie w tej kwesti.
- AutorOdp.