Popełniłem błąd i skrzywdziłem dziewczynę żałuje tego

• Autor
    Odp.
  • lukasz84rok
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Witam mam na imię Łukasz i mam 24 lat i zrobiłem coż złego miałem dziewczynę ona oczywiżcie wyjechała 3 Lipca do Stanów a ma wrócić 15 Sierpnia teraz opiszę co zrobiłem otóż na początku czerwca miałem lekcje w szkole wszystko było porządku i w szkole i z nami a w szkole miałem nawet dobre stopnie a tu nagle dostałem z anglika jedynkę i się załamałem. było mi przykro i dostałem doła. A w ten sam dzień spotkałem się z dziewczyną ma na imię Sylwia i ma 24 lata i zacząłem jej gadać głupoty powiedziałem jej że to nie ma sensu i że powinniżmy się rozstać i że zasługuje na lepszego i bardziej wykształconego chłopaka ona się popłakała skrzywdziłem tego i żałuje że to powiedziałam myżlałem że to wszystko minęło ale ona przed wyjazdem napisała do mnie SMS-a i napisała to samo co ja jej mówiłem ze to nie ma sensu, że powinniżmy skończyć, że to koniec i że ja zasługuje na lepszą dziewczynę. Co mam zrobić , jak ją mam przeprosić, jak mam odkręcić to co powiedziałem i to co zrobiłem, ja ją kocham i wiem że ona też mnie kochała tak mi mówiła. tak bardzo za nią tęsknie. Może jej napisać list jeżli macie jakiż pomysł na list to byżcie mi podali nie wiem jak postąpić i co jej powiedzieć? Pozdrawiam Łukasz

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

poprostu napisz to co czujesz

lukasz84rok
    Member
    • Bywalec

Tak bardzo ja kocham, zależy mi na niej, pragnę ją i tęsknie za nią.
    Tak bardzo się boje czy ona będzie chciała ze mną być i czy chce wrócic ze Stanów. Ja chce z nią być i nie chce miec innej dziewczyny jak ją przekonać, co jej powiedzieć co jej napisać, jak odbudować nasz związek, Ona jest dla mnie najważniejsza jest moją pierwszą dziewczyną i miłożcią.
    Jak naprawić to wszystko pomóżcie mi, nie chce jej stracić. Pozdrawiam Łukasz

rusalka
    Member
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

chlopie nie pisz tego do nas tylko do niej moze ci jeszcze mamy list napisac?

lukasz84rok
    Member
    • Bywalec

Ale chciałbym się was poradzić i żebyżcie mi troszke pomogły proszę.

Twister
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

Napisz jej ze jestes glupi bo najpierw powiedziales a pozniej pomyslales, ze teraz za nia tesknisz, patrzysz na rozne kobiety a wszystko co widzisz to jej twarz… opisz swoje uczucia jasno i zrozumiale i przepros.

Nastepnym razem NAJPIERW POMYSL, pozniej pisz. Jak Cie oleje to przynajmniej bedziesz mial nauczke na przyszlosc. Przez dolki nie zrywa sie z pannami, ktore sie kocha. Dorosnij.

lukasz84rok
    Member
    • Bywalec

Wiem popełniłem błąd, teraz cierpie zasługuje na porządne lanie ja powoli dorastam i już sporo dorosłem.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

I to wszystko z powodu jedynki z angielskiego?? hmmm trochę to niepoważne…

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Myżlę że list nie będzie dobrym rozwiązaniem, bo budowanie zdań złożonych nie idzie Ci za dobrze. Może umów się z nią na jakimż czacie, albo porozmawiajcie przez gg. Albo napisz niedługiego ale chwytającego za serce sms-a.

lukasz84rok
    Member
    • Bywalec

A może Bóg chciał żeby tak wyszło i może na nas zsyła wielką próbe i może chce nas umocnić i nam pomóc tylko trzeba zaufać Bogu. Bóg w ostatnim miesiącu sporo mi pomógł, byłem załamany i chciałem się zabić ale Bóg mnie nie zostawił i podał mim pomocną dłoń i nadal mi daje potrzebne łaski do poprawy życia o które proszę bo sam nie potrafie nic z działać ale z Bogiem można wszystko i dlatego Bóg chciał byżmy się rrostali i może dlatego dał nam pożądnego kopa by nas wzmocnić. Bóg ostatnio zmienił moj.ą drogę życiową i postawił na mojej drodze życia dobre osoby np. Leszek który jest w spólnocie w kożciele oraz ksiądz Marcos który jest z brazylji katolik i bardzo ładnie mówi po polsku. Otrzymałem od Boga wielką pomoc i wiele łask też otrzymałem i wiem że i z Sylwią wyjdzie cała nadzieja jest tylko w Bogu. Pozdrawiam Łukasz

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

To się nie dzieje naprawdę… 🙄

Olgus
    Member
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Po pierwszym pożcie stwierdziłam, że to prowokacja. 🙂

lukasz84rok
    Member
    • Bywalec

Co wy z tą prowokacja a dlaczego to ma być prowakoacja i co według was znaczy prowokacja bo wy chyba nie wieci e co piszecie.

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

😉

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Dizzz.. zatkało mnie – po prostu..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Popełniłem błąd i skrzywdziłem dziewczynę żałuje tego"

Przewiń na górę