• Autor
    Odp.
  • paulo71
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Zapoznałem się prawie ze wszystkimi postami, które występują.
    Posty są pod każdym względem pomocne, szczególnie zdrowie i uroda.
    Nie chcę się rozpisywać na temat postów. Zastanawiałem się jak wam pomóc w rozwiązaniu problemu zdrowia i urody. Odpisując na każdy post lub zapytanie na forum zajęłoby dużo czasu, więc po dłuższym namyżle wpadłem na pomysł, stworzyłem Poradnik Zdrowia.
    Drogą urody jest zdrowie. Jeżli dbając o zdrowie, nasze komórki zaczynają lepiej funkcjonować, co daje nam lepszą witalnożć, ustępowanie buli, cofnięcie się schorzeń.
    Jak zadbać o zdrowie?
    Zapisz się na bezpłatny Poradnik Zdrowia podając email.
    Poradnik zdrowia to nie tylko porady. Są ludzie, którzy wstydzą się swoich problemów i ciężko im przedstawić na forum, a także ciężko o odpowiedź.
    Uczestnik Poradnika Zdrowia może zadać pytanie, na które zostanie udzielona odpowiedź wyłącznie nadawcy.
    Poradnik, to tygodniowy informator dla Ciebie.
    Zapraszam do napisania:
    [usunięto_link]

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Fajnie ,że chcesz pomagać,ale robisz trochę błędów więc nie jestem pewien kwalifikacji 😉

paulo71
    Member
    • Bywalec

Wiesz Kowal, Skąd taki wniosek wysunołeż. Po drugie jakie ty masz kwalifikacje?

Anonymous
    Member
    • Guru

Już się nie obrażaj 😉 Wniosek z tego co jak dotąd napisałeż. Mam przytaczać czy jak?

[usunięto_link] wrote:

Po drugie jakie ty masz kwalifikacje?

To chyba nie ma znaczenia w tej chwili, nie ja zakładam poradnik. 🙂

paulo71
    Member
    • Bywalec

Ja myżlę, że ma znaczenie.
    A tak, dla Twojej wiadomożci. Zajmuje sie profilaktyką zdrowia i wspomaganiem leczenia od 15 lat.
    Tak dla żcisłożci wczoraj wróciłem z sympozjum naukowym na temat: Nowoczesne i skuteczne rozwiązania w zakresie terapii nowotworowej.
    A „Poradnik zdrowia’ założony został dla osób, które nie chcą mówić o swoich dolegliwożciach na forum. Szukają pomocy, gdzie konwencjonalna medycyna nie pomaga włącznie z antybiotykami.

Anonymous
    Member
    • Guru

Zajmujesz się profilaktyką i wspomaganiem , jeździsz na sympozja, a mimo stawiasz dziwne tezy niczym nie potwierdzone i do tego piszesz pierdoły na temat witamin jakoby syntetyczne miały szkodzić,a naturalne twoim zdaniem wcale ,bo organizm je wydali. Prócz tego co robisz masz kierunkowe wykształcenie? I bez obrazy do twojej osoby w nic do Ciebie nie mam.
    [usunięto_link] wrote:

Ja myżlę, że ma znaczenie.

Jakie, do czego?

paulo71
    Member
    • Bywalec

Tak, witaminy syntetyczne szkodzą i zdania nie zmienię.
    Nie mam zamiaru tutaj udowadniać i potwierdzać odpowiednimi dokumentami, badaniami na forum.
    Kto chce brać syntetyki niech bierze i koniec tematu.

Anonymous
    Member
    • Guru

Czcze gadanie, tak szkodzą ,ale nic nie mam zamiaru udowadniać, tak to może każdy mówić. Nie ma żadnych badań, które by udowadniały niższożć między witaminami otrzymanymi syntetycznie, a pochodzenia naturalnego 😉
    A twoje gadanie,że syntetycznych nie wydali,a naturalne tak to już kompletne brednie wyssane z palca.

aga33
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Kowal jak zwykle sceptyk 😉 ja wierzę w witaminy naturalne np.w sokach wyciskanych czy warzywach i owockach

Anonymous
    Member
    • Guru

Akurat nie należę do sceptyków, komentuję niewiedzą bądź próby sprzedaży niektórych produktów np, butów i raczej nie chce by ludziom wciskano kit. To nie ja wypowiadam się na temat negatywnych skutków syntetycznych oraz to iż naturalnych nie da się przedawkować. Opieram to na swojej wiedzy,a nie domysłach w stylu ja myżlę. Nie jest tutaj mowa o sokach ,a o witaminach naturalnych i syntetycznych pakowanych w suplementy. Twierdzę ,że nie ma dowodów iż takie produkty są lepsze,a jeżli ktoż twierdzi inaczej niech pokarze badania naukowe 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Poradnik zdrowia."

Przewiń na górę