- AutorOdp.
- 12 marca 2009 at 10:13
Ja zawsze gdy mi ciężko wracam do książki E.Woydyłło
Zaproszenie do życia12 marca 2009 at 14:27ogólnie nie jestem fanka poradników a juz napewno nie tych typu
Kobiety sa z wenus meżczyźni z Marsa 😉29 maja 2009 at 15:12„Bajki rozebrane”- K.Miller, T.Cichocka.
Poprzez najbardziej znane bażnie i ich interpretacje autorki pokazują mechanizmy naszego codziennego życia, myżlenia, działania. Zaskakująca książka.
1 czerwca 2009 at 08:54Draznia mnie. Ale sa takie sytuacje w zyciu, gdy nikt wokolo nie potrafi cie zrozumiec. Dobry poradnik wtedy pomaga dojsc do ladu ze soba.
4 października 2009 at 17:21a ja lubię czytać miesięcznik sens- bardzo wartożciowe pismo , a kosztuje około 10 zł.
28 października 2009 at 14:02Musze przyznać, że nigdy nie byłam za czytaniem poradników, bo usilnie twierdziłam, że nie potrafią wpłynąć na człowieka-szczególnie na mnie. Moja przyjaciółka kupiła sobie ostatnio jeden z takich poradników i zasugerowała mi, że mogłabym go przeczytać. Na początku ciężko jej wychodziło przekonywanie mnie do tego, abym zagłębiła się w lekturę, ale stwierdziłam, że chyba nic nie zaszkodzi jak to zrobię. Przeczytałam go całego i muszę powiedzieć, że parę ciekawych rzeczy i podpowiedzi można wynieżć z takiej książki. Nie sądziłam, że tak zareaguje na jakiż tam zwykły poradnik, gdzie autor chce uleczać społeczeństwo. Ale miło się rozczarowałam. Może nie zmienił mojego życia, ale parę wskazówek wyniosłam z tej lektury. Jeżli ktoż chce się skusić na przeczytanie takiej książki to jest ta: http:/ /selkar.pl/charyzma_enkelmann_nikolaus_b_p_1974.html
31 października 2009 at 08:46Mam dola. Jak mam dola, potrzebuje pozytywow. Dlatego siegam po ksiazki Agnieszki Przybysz. Niedlugo ma wyjsc kolejna- juz przebieram nozkami . Choc jak jest wszystko w porzadku, nic nie jest mnie w stanie przekonac do takiej lektury. Coz, kobieta zmienna jest. 😉
- AutorOdp.