• Autor
    Odp.
  • justinkowa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Poroniłam i bardzo ciężko jest mi się pogodzić z tak ogromną stratą. Wszystko stało się w przeciągu tygodnia. Dokładnie tydzień temu zaczęłam plamić. Była to moja pierwsza ciąża, więc wystraszona od razu pojechałam do szpitala. Wszystko działo się tak szybko, byłam w jakimż amoku, strasznym koszmarze. W żrodę miałam powtórne badanie HCG i okazało się, że spadło – ciąża była martwa.W czwartek poszłam do szpitala. Nie wiedziałam co mnie czeka. Mój lekarz mówił mi o podaniu jakiż tabletek dopochwowych, które miały wywołać skurcze i krwawienie. Po zaaplikowaniu ich zaczęłam krwawić, wyszły takie czerwone duże skrzepy. Ryczałam w toalecie. Nie wiedziałam, że najgorsze jednak to jest zabieg, na który kompletnie nie byłam przygotowana psychicznie. Lekarz to był jakiż rzeżnik-kazał się kłażć na fotel i rozkładać nogi. Bardzo chciałabym mieć dziecko, a nie wiem czy ten zabieg nie będzie miał wpływ na dalszą płodnożć.To był najgorszy dzień w moim zyciu. Nie potrafię się z tym wszystkim pogodzić,straciłam dziecko,i czuję się, jakby mnie zgwałcono. Nie wiem co mam robić…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Poroniłam"

Przewiń na górę