- AutorOdp.
- 5 listopada 2007 at 21:10
witam, chciałabym się zalogować na jakimż portalu randkowym, tylko takim w miarę poważnym, bo i szukam kogoż na poważnie. znacie jakież fajne stronki czy fora?
6 listopada 2007 at 18:57no jest tego trochę, jest w czym wybierać, każdy jest trochę inny, zależy czego szukasz. takie dla zabawy to raczej darmowe, typu randki o2 albo randki.gazeta. jeżli chodzi o szukanie bratniej duszy na poważnie, to też jest sporo, chyba przeznaczeni, sympatia, mydwoje.pl, każdy ma trochę inny charakter, ten ostatni na przykład przeznaczony jest „nie dla nastolatków” i stara się kojarzyć potencjalnie zgodne temperamentem i charakterem pary.
6 listopada 2007 at 21:29a niby jak on kojarzy?? jakież podejrzane mi sie to wydaje? 😈
7 listopada 2007 at 20:24z tego co wiem to jak wchodzisz na ten portal, jako pierwsza rzecz pojawia ci się test psychologiczny czy osobowożci. kazdy kto chce się zarejestrować, musi go wypełnić. potem pewnie jest jakiż algorytm, który przelicza Twoje odpowiedzi na jakież punkty i na tej bazie pokazuje później, która osoba do Ciebie pasuje, a która nie.
7 listopada 2007 at 21:44ok, wciągnęlam się w ten test z mydwoje.pl- zrobiłam go i teraz czekam na mojego księcia na białym rumaku 🙂 dzięki koleżanko za pomoc!
- AutorOdp.