- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 10 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 17 lat, 4 miesi膮ce temu przez
Maariolkaa.
- AutorWpisy
- 12 stycznia 2009 o 10:56 #4516
nooo…ja mam na nowy rok jedno postanowienie: dac rade. jako ze zostawilam cale moje ulozone w miare zycie i opuscilam nasz mrozny kraj. i na razie daje rade…zeby tylko nie skonczylo sie szybko stypendium 馃榾
12 stycznia 2009 o 12:06 #135725Nie mam 偶adnych postanowie艅,bo nie mam na tyle silnej woli,偶eby je wype艂nia膰.W zesz艂ym roku mialam jedno-nie wi膮za膰 si臋 i nie anga偶owa膰 emocjonalnie.I co? w marcu poznalam kogo偶 i nie da艂o sie nie zwi膮za膰 馃槈
Mog艂abym mie膰 jedno postanowienie: dotrzymywa膰 postanowie艅 馃榾12 stycznia 2009 o 19:31 #135726Bullshit. Nie czuj臋 klimatu zmian pod wp艂ywem zast膮pienia jednej cyferki inn膮. Je偶eli mam co偶 zmieni膰, robi臋 to za spraw膮 g艂臋bszych, d艂ugotrwa艂ych przemy偶le艅, czy wa偶nego wydarzenia.
Poza tym mam nieodparte wra偶enie (pewnie nie tylko ja), 偶e owe „postanowienia” to chory medialny szum i przy okazji marketing: zwi臋ksza si臋 sprzeda偶 plastr贸w i innych przylepc贸w niezb臋dnych do rzucenia palenia, kluby fitness przechodz膮 obl臋偶enie, itd.@parvati wrote:
jako ze zostawilam cale moje ulozone w miare zycie i opuscilam nasz mrozny kraj. i na razie daje rade…zeby tylko nie skonczylo sie szybko stypendium 馃榾
dwa lata temu (to ju偶 dwa lata?? 艂eeee) uczyni艂am podobnie, opu偶ci艂am 偶nie偶n膮 krain臋 dla po艂udniowych palm, a wszystko to pod kryptonimem „erasmus” i powiem Ci, 偶e by艂 to najlepszy rok mojego 偶ycia. tylko teraz czasami zastanawiam si臋 czy to na pewno si臋 wydarzy艂o, czy mo偶e mi si臋 przy偶ni艂o… w zderzeniu z codzienno偶ci膮 tamten okres wydaje si臋 co najmniej bajkowy, 偶eby nie powiedzie膰 utopijny. pozdrawiam i powodzenia 馃檪
12 stycznia 2009 o 22:49 #135727a ja mam takie postanowienie – od dzi偶 carpe diem po ca艂o偶ci, 偶e si臋 tak wyra偶臋! 偶adnych ci偶nie艅, unikanie stres贸w i w og贸le luuuuuuuuz! no i zacz臋艂am w艂a偶nie od poniedzia艂ku: wybra艂am si臋 z przyjaci贸艂kami na babskie zakupy, potem do KFC na jedzonko (nawet nas niedrogo wysz艂o, bo maj膮 teraz zestawy po 4,99 – w sam raz na babski apetyt), no i potem jeszcze posz艂y偶my na lody. a co! mo偶e nam nie wolno 馃槈
15 stycznia 2009 o 11:48 #135728A ja postanowi艂am 偶e w tym roku troch臋 schudn臋, tym bardziej 偶e kole偶nak poleci艂a bardzo fajny konkurs na jednym z serwis贸w
http://www.schudnijmy.pl/konkurs
A wi臋c og贸lnie chodzi o to, 偶e pewnie ka偶da z nas ma jakie偶 POSTANOWIENIA NOWOROCZNE, a dzi臋ki pomocy przyjaci贸艂ek mo偶emy ten cel zrealizowa膰 bo przecie偶 motywacja i wsparcie bliskich os贸b bardzo pomaga w osi膮ganiu zamierzonych cel贸w!15 stycznia 2009 o 19:36 #135729postanowi艂am nie przeklina膰, okropnie przeklinam i chcia艂am to zmieni膰, sz艂o mi ca艂kiem nie藕le, ale w pracy nie mog臋, liczenie do 10 i takie tam nie wiele daj膮.
A po za tym, hmm, dalej mog臋 膰wiczy膰, wi臋c praca nad figur膮.
A i najwa偶niejsze – przesta膰 po偶wi臋ca膰 ca艂e swoje 偶ycie dla m臋偶a. Nie op艂aca si臋. To tylko facet, kt贸ry … ech to nie ten temat.23 stycznia 2009 o 12:14 #135730@somsiadka wrote:
a ja mam takie postanowienie – od dzi偶 carpe diem po ca艂o偶ci, 偶e si臋 tak wyra偶臋! 偶adnych ci偶nie艅, unikanie stres贸w i w og贸le luuuuuuuuz! no i zacz臋艂am w艂a偶nie od poniedzia艂ku: wybra艂am si臋 z przyjaci贸艂kami na babskie zakupy, potem do KFC na jedzonko (nawet nas niedrogo wysz艂o, bo maj膮 teraz zestawy po 4,99 – w sam raz na babski apetyt), no i potem jeszcze posz艂y偶my na lody. a co! mo偶e nam nie wolno 馃槈
Oj nie ma jak BSmarty z KFC
http://www.bsmart.kfc.pl
i ta cena skusi naprawde kazdego 馃槈23 stycznia 2009 o 19:42 #135731ja to naprzyk艂ad zamierzam w tym roku zosta膰 milionerk膮 8)
24 stycznia 2009 o 15:49 #135732Zamierzam zmieni膰 prac臋
27 stycznia 2009 o 16:48 #135733MIA艁AM rzuci膰 palenie i nie je偶膰 po 18 馃檪
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.