- AutorOdp.
- 24 grudnia 2005 at 22:24
Nie wiecie gdzie mozna kupic kalendarz z facetami? Potrzebuje taki kupic a nigdzie nie moge znalezc. Pozdrawiam
26 grudnia 2005 at 22:09a w jakim sensie z facetami??
Czy z golasami czy samochodami facetami ?
Czy jak?3 stycznia 2006 at 21:30W sensie kalendarza ze zdjęciami samych mężczyzn. Wiele jest takich dla mężczyzn z kobietami… Niestety nic takiego znalezc nie moge 🙁
21 kwietnia 2006 at 12:59JA MAM TAKI KALENDARZ Z VIVY…JEST W NIM 12 ZDJĘC AKTORÓW ZAGRANICZNYCH…PITT…CROUSE…DIMON I INNI FAJNI…ZDJĘCIA SĄ CZARNO-BIALE I MIMO ŻE NIEKTÓRYCH Z TYCH AKTORÓW NIE LUBIE ZA BARDZO KALENDARZ JEST LADNY I PODOBA SIĘ NIE TYLKO MNIE ALE I MOIM ZNAJOMYM…BYL DO KUPIENIA Z VIVĄ…ALE PEWNIE JUŻ GO NIE MA TERAZ NIGDZIE….ALE JEST BOMBOWY…POZDO FOR ALL
24 listopada 2006 at 09:19empik 😛 jest taki jeden fajny duzy na sciane 😀 z przystojnym brunetem ktorego brzuszek wyglada jak tareczka 😀 mniami…
28 listopada 2006 at 08:27…taki kalendaz znajdziesz w ostatnim cosmopolitan:) 12 facetow:)
3 stycznia 2007 at 22:08w empiku masz kalendarz z polskimi przystojniakami, nie pamietam wszystkich ale na pewno Maciej Zakożcielny tam jest, Borys Szyc chyba. i dodatkowo pieniadze ze sprzedazy ida na cele charytatywne.
18 stycznia 2007 at 10:06No, ten kalendarz nosi nazwe „dzentelmeni”. Ja tam mam wlasnie ten z Cosmopolitana =) faceci raczej nie w moim typie, ale mina mojego faceta gdy oglada ten kalendarz i nadyma sie zeby wygladac jak Ci ze zdjec – bezcenna hihi 😉
18 stycznia 2007 at 15:05z tego co sie orientuje to na poczatku roku byl kalendzarz z facetami w cosmopolitanie:)
- AutorOdp.