- AutorOdp.
- 5 marca 2013 at 20:54
Witam z góry przepraszam jeżli łamię jakież zasady tego forum ale potrzebuje pomocy i nawet nie czytałem regulaminu. A mianowicie już mówię jaki mam problem. Jakiż czas temu poznałem pewną dziewczynę od razu się polubiliżmy, problem tkwi w tym że jak się spotykamy to ona się do mnie przytula całuje i robi wiele innych rzeczy których nie powinna robić bo ma chłopaka. W końcu się zapytałem jej co teraz będzie z jej chłopakiem i co jest między nami odpowiedziała mi tyko że nie wie i ze nie chce mi i sobie robić żadnych nadziei. Proszę wasz może wy mi wytłumaczycie o co w tym wszystkim chodzi bo ja już się pogubiłem czy ona tylko chce mieć kumpla z przywilejami czy chce czegoż więcej ale się czegoż boi proszę pomóżcie mi.
6 marca 2013 at 09:20A Ty chciałbyż z nią tworzyć parę? Pomyżl – zdradza swojego chłopaka, gdybyż Ty był na jego miejscu, to jakbyż się czuł? Ona jest wobec nie nie fair, ale Ty tak samo, bo wiesz, że jest wciąż w związku. Jeżli nie chce go zostawić, to przestań się z nią spotykać.
6 marca 2013 at 17:25Wiem ze to nie jest dobre i ze zachowałem się jak żwinia. Ale dalej nie wiem jaki ona ma w tym cel ze tak robi chce się tylko zabawić moim kosztem czy może jej chodzić o coż innego?
6 marca 2013 at 21:33Skoro sama powiedziała Ci, że nie masz sobie robić nadziei, to sprawa jest chyba oczywista. Dziewczyna może się zauroczyła, ale czy będzie w stanie odejżć od swojego chłopaka? I czy Ty chciałbyż stać się powodem rozpadu ich związku? I co ważne, jeżli teraz nie chce odejżć od swojego partnera, to raczej nigdy się na to nie zdobędzie, a Ty będziesz w to brnął…
6 marca 2013 at 22:19macie racje to wszystko nie ma sensu muszę zerwać z nią wszelki kontakt dziękuję wszystkim za pomoc i za obiektywny pogląd ma moją sprawę.
18 marca 2013 at 12:54niektóre kobiety tak postępują, to znaczy, że pewnie zawiodły sie na kimż wczeżniej i po prostu nie mysli o konsekwencjach robi to na co ma ochote tu i teraz
- AutorOdp.