- AutorOdp.
- 27 stycznia 2008 at 22:57
ZAkochalam sie w pewnym facecie znamy sie juz 2 lata spotykalismy sie czasem bylo naprawde bardzo milo staral sie i bylo widac ze mu zalezy lecz nie bylismy razem zawsze mowil ze potrzbuje jeszcze czasu bo dawno nie byl w zwiazku od czasu kiedy czasem spalismy ze soba zepsulo sie nie odzywal sie , widywalismy sie tylko przypadkowo gdzies na imprezie ,utrzymywalismy ze soba kontakt tylko przez smsy(tez zadko) kiedy pytalam o spotkanie zawsze wymigiwal sie praca … ostatnio spotkalismy sie przypadkowo na imprezie okazalo sie ze za pare dni wyjezdza za granice powiedzial ze chce jednak ze mna sprobowac bo mysli ze moze cos z tego wyjdzie zapytal czy bede wstanie na niego czekac powiedzialam ze tak … pojechalismy do niego bylo naprawde bardzo fajnie obiecywal ze bedzie dzwonil ze bedzie przyjezdzal tak czesto jak to tylko mozliwe … po tym jak wyszlam od niego cisza 馃檨 kiedy pisalam nie odpisywal kiedy dzwonilam nie odbieral tel po kilku dniach pisal ze byl zajety albo byl chory:/ myslicie ze powiedzial mi to wszystko tylko po to by znowu zaciagnac mnie do lozka??? Help!!
27 stycznia 2008 at 23:21[usuni臋to_link] wrote:
myslicie ze powiedzial mi to wszystko tylko po to by znowu zaciagnac mnie do lozka???
tak
choc moge sie mylic-ale tak czy siak miej honor i nie nie odzywaj sie do niego.
28 stycznia 2008 at 00:00bardzo mozliwe ze po to to bylo
28 stycznia 2008 at 08:47Ci臋偶ko powiedziec, ale to jest mo偶liwe. Trudno jednoznacznie stwierdzic co istota, jaka jest facet ma w g艂owie.
I te偶 my偶l臋, 偶e nie powinnas sie teraz do niego odzywac.
28 stycznia 2008 at 08:56Troch臋 mniej naiwno偶ci na przysz艂o偶膰…
28 stycznia 2008 at 11:09przykro to pisac ale ewidentnie widac ze za pierwszym razem jak i za rugm chodzilo mu o seks i tak jak pisza dziewczyny miej honor i nie pisz i nie odzywaj sie juz do niego.
28 stycznia 2008 at 11:23najgorsze ze wiem ze zle postapil i wiem ze nie powinnam sie do niego odezwac ale trudno mi to tak zostawic po tym wszystkim… moze powinnien ponies za to jakas kare?? macie jakies pomysly?
28 stycznia 2008 at 13:05Nie wiem, czy odwet ma jaki偶 sens. Zamiast zapomnie膰 o tej ca艂ej sytuacji bedziesz ca艂y czas o tym mysle膰. Domyslam si臋, ze jest Ci ci臋偶ko, 偶e czujesz si臋 oszukana i zraniona.
Faceci chyba tacy s膮 – maj膮 t膮 zdolno偶c do m贸wienia kobietom tego, co chc膮 us艂ysze膰. Oczywi偶cie nie chce tu generalizowa膰.
Daj sobie czas.呕yczy膰 mu tylko aby Kto偶 go zrobi艂 tak samo….
28 stycznia 2008 at 14:10Odwet za co? Facet Ci臋 zwodzil, ale Ty sie nie bronilas specjalnie, nie zgwalcil Cie, sama z nim poszlas do lozka, wiec to nie tylko jego wina. To Ty mu uwierzylas, wiec w jakims stopnu sama ponosisz rowniez odpowiedzialnosc za to co sie stalo.
28 stycznia 2008 at 15:05[usuni臋to_link] wrote:
myslicie ze powiedzial mi to wszystko tylko po to by znowu zaciagnac mnie do lozka???
Dok艂adnie tak to wygl膮da niestety.
Karmi艂 Ci臋 k艂amstwami i k艂amstewkami, a Ty w to uwierzy艂a偶.Po prostu zapomnij o nim i nie daj si臋 d艂u偶ej zwodzi膰 i wykorzystywa膰!
A kara? Daj spok贸j. Nie urz膮dzaj takiej dziecinady. Nie ma co na to traci膰 czasu i energii.28 stycznia 2008 at 17:02dzieki dziewczyny macie racje odwet tu nic nie da poprostu bede starala sie zapomniec chodz nie latwo bo naprawde mi na nim zalezy .. jeszcze raz dzieki za obiektywne spojrzenie. Dalo troche do myslenia
28 stycznia 2008 at 22:19No i w koncu piszesz do rzeczy. Zycze Ci abys wytrwala w swym postanowieniu!!!
28 stycznia 2008 at 23:21Taki facet nie jest wart Twojego zainteresowania. Mam nadziej臋, 偶e obdarzysz nim kogo偶 innego, kto na to zas艂uguje.
29 stycznia 2008 at 15:52popieram wczesniejsze wypowiedzi… nie jest wart.
nie odzywaj si臋 pierwsza. jak b臋dzie chcia艂 to sam to zrobi.
a najlepiej… zapomnij i znajdz kogo偶 kto b臋dzie przy Tobie nie tylko w 艂贸偶ku.6 lutego 2008 at 09:52Facet robi z Ciebie koz臋. Zapomnij o nim… ale najpierw, je偶li Ci na nim zale偶y… porozmawiaj z nim. Daj mu ultimatum, ale b膮d藕 stanowcza. Je偶li si臋 nie wywi膮偶e, olej go! To jedyne rozwi膮zanie. Musisz pokaza膰 kim jeste偶 i 偶e masz zasady…
Je偶li chcesz si臋 rozerwa膰 z kim偶 innym i sp臋dzi膰 czas w mi艂y spos贸b zawsze mo偶esz spotka膰 si臋 z innym facetem 偶eby zapomnie膰 o tym bie偶膮cym… polecam portal Babel 24. Tam losuj膮 ludzi… losuj膮 na spotkanie. Co tydzie艅 mo偶esz spotka膰 si臋 z kim偶 innym. Spr贸buj 馃檪
- AutorOdp.