- AutorOdp.
- 13 listopada 2007 at 22:01
Witam.. Od dwóch dni nie przychodzą mi na maila powiadomienia o odpowiedzi.. 🙁 Dlaczego tak jest? 🙁
14 listopada 2007 at 20:53no włażnie mnie też nie i po każdej wysłanej odpowiedzi dostaje jakiż komunikat o błedzie ale na forum sie normalnie pojawiaja
14 listopada 2007 at 21:05też to mam.. 😕 😕
14 listopada 2007 at 22:19Informacja zostala wyslana do administratora tech. przetestuje i sprawdzi co sie dzieje, a ja dam znac:)
25 kwietnia 2008 at 12:30To problem powraca.
Od jakiegoż czasu nie dostaję powiadomień na maila o tym, że ktoż odpisał w temacie, który przeglądam… Przychodził np. jeden z jednego, reszta nie a teraz to już nic nie przychodzi – sprawdziłam w ustawieniach – opcja jej włączona.
Czy ktoż może to wyjażnić?
25 kwietnia 2008 at 12:56Jeżeli TYLKO przeglądasz temat, to (automatycznego) powiadomienia o tym na maila nie dostaniesz. Musisz kliknąć na zakładkę „śledź odpowiedzi w tym temacie”, znajdująca sie na dole strony..
Że taki problem jakis czas temu był – pamiętam.
Teraz – póki co, u mnie jest wszystko w porządku.
Czy ktos z Was ma również taki problem ❓25 kwietnia 2008 at 12:58Nie, nie miałam na myżli tylko żledzenia ale pisania postów. I wtedy jak ktoż odpisał po moim to przychodziła wiadomożć, teraz nie. Chociaż np. teraz dostałam powiadomienie 😕
EDIT: Czy ktoż sprawdził ten „problem”? Bo ja nadal nic nie dostaję 🙁 a odpowiedzi się pojawiają.
- AutorOdp.