- AutorOdp.
- 22 października 2008 at 09:20
Naukowcy maja racje! Jako akademik mysle tak samo!
22 marca 2009 at 18:23Buty też łatwiej dobrać do spodni. Można założyć zarówno obcasy, jak i buty sportowe. Niestety nie każde mniej eleganckie buty pasują do spódnicy czy sukienki. W razie koniecznożci, w spodniach można też podbiec, gdy jest się gdzież spóźnionym, nawet w obcasach, bo nie wydać powykrzywianych nóg;)
24 marca 2009 at 08:04Najczesciej kobiety maja zgrabne nogi.
27 marca 2009 at 15:17[usunięto_link] wrote:
Najczesciej kobiety maja zgrabne nogi.
Amen. 🙂
A co na wiosnę? Macie jakież pomysły na wiosenna modę? Przeglądałam już wszelkie propozycje w internecie i tak szczerze to się skłaniam włażnie do spodni, ubiorów prostych i niezbyt krzykliwych. Takie na przykład daje w tę wiosnę reserved.
(a przynajmniej reklamuje w swoim filmie promocyjnym).31 marca 2009 at 11:44A jaka moda spodni damskich bedzie tego lata? Czy potostana dopasowane?
31 marca 2009 at 14:55Wydaje mi się, że modne nadal będą dopasowene rurki i proste, dzwony chyba jeszcze nie teraz.
6 kwietnia 2009 at 23:51Ja lubię rurki z adidasami do kostki:) Wiosną do tego dłuższy płaszczyk i super komplet.
Jakoż nie umiałabym wrócić do dzwonów…7 kwietnia 2009 at 12:44nie podoba mi sie taki komplet rurki i adidasy do kostki jak dla mnie to wyglada strasznie ale co kto lubi,
mi sie podoba spodnie proste nie dzownowate a ni nie rurki i buty na obcasach mmm:)15 maja 2009 at 16:53Moja najmilsza zrobiła mi miłą niespodziankę. Sąsiadka uszyła jej białe spodnie dopasowane. Wygląda w nich bardzo atrakcyjnie i seksy.
27 maja 2009 at 08:34spodnie są wygodniejsze po prostu
- AutorOdp.