• Autor
    Odp.
  • Arlleta
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Już po wszystkim więc czas na obiecaną relację. Prezent się udał 😀 , impreza… połowicznie 😕 . Kupiłam Husqvarne R 152SVH-BBC, ze wszystkimi bajerami jakie tylko są i tu pojawił się pierwszy problem… transport, bo przecież nie postawię tego pod stołem aż do godziny W. Na szczężcie sprzedawca okazał się bardzo miły i obiecał, że mi ją przywiezie, zresztą okazało się, że mieszka w okolicy więc nie był to taki duży problem. Kosiarka faktycznie dojechała na czas i tu pojawił się kolejny problem, jak wywabić Miżka w żrodku imprezy, przecież mój domowy wodzirej nie zostawi gożci ani na minutę samych. Nie było rady musiałam całe towarzystwo wygonić na parking, a tu już zaczęło sie szaleństwo. Panowie oczywiżcie dorwali się do kosiarki i z marszu zaatakowali trawnik wokół bloku, bo każdy musi spróbować. Przyleciał administrator, że tak nie można, że to samowolka, że sobota, że ludzie chcą odpocząć, że kary administracyjne, a chłopacy, że urodziny, że jeszcze chwileczkę, że kolega jeszcze nie kosił. Meksyk sie zrobił na całe osiedle, nie wiem jak teraz się sąsiadom na oczy pokaże, ale Misiek oczywiżcie zadowolony, bo nie tylko narozrabiał ale jeszcze dostał wymarzony prezent 😀 normalnie jak małe dziecko. Jakoż muszę sie z tym pogodzić, że kocham kosiarkowego wariata :mrgreen:

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Praktyczny prezent kosiarka?"

Przewiń na górę