- AutorOdp.
- 27 stycznia 2014 at 19:27
Zawsze można ją schować w zamykaną szafkę i jest ok 🙂
28 stycznia 2014 at 13:00A da się w ogóle tak zrobić? ciekawe rozwiązanie,ale chyba nie bardzo imało praktyczne. Pralkę najlepiej po prostu zabudować mając ją w kuchni,to dobra opcja.
20 lutego 2014 at 17:53a mi by to w ogóle nie przeszkadzało, teraz robią takie ładne pralki że wg mnie to nie problem żeby ją chować, ale można też zrobić zamykaną szafkę jak komuż się nie podoba 😉
24 lutego 2014 at 10:09mialam kiedys w poprzednim mieszkaniu pralke w kuchni z tego sameog powodu – lazienka za mala. Calkiem dobrze to wygladalo, tylko szukalam cichego modelu, ale tego jest od groma, wiec na pewno cos mozna wybrac.
4 marca 2014 at 16:52jeżli szukasz cichej pralki to mogę Ci polecić taką która sama mam, a mam pralkę LG. Jest cichutka, ja często piorę w nocy i jak się zamknie drzwi to pralki praktycznie nie słychać, ani nie wibruje. Często kładę kosmetyczkę na pralce i niestety na starej pralce kilka razy mi spadła i raz zbiłam flakon dopiero co kupionych perfum :/. plus był taki że przez miesiąc w łazience łądnie pachniało :D. Ta nowa na szczężcie nie trzęsie 🙂
20 lipca 2014 at 17:50Wiele osób decyduje się na pranie w porze nocnej, bo po pierwsze nie ma kiedy, po drugie jest taniej. Ważne żeby sprzęt był cichy i nie przeszkadzał domownikom albo sąsiadom.
21 lipca 2014 at 06:45Pralki firmy Samsung są bardzo dobre i ciche, pod warunkiem, że ma się prostą podłogę 😉
31 lipca 2014 at 10:50Najlepiej jezeli taka pralka jest w zabudowie,wtedy spokojnie znajdzie swoje miejsce w kuchni i nie ma się czego obawiać. W innym przypadku wygląda to co najmniej dziwnie.
12 września 2014 at 11:12Pralka w kuchni? Czemu nie 😉 Ale koniecznie pasująca, u nas sprzęty są srebrne, więc i pralka musiałaby być taka:
13 września 2014 at 13:58U nas na szczężcie pralka jest w pralni, ale na wynajmowanym była w kuchni.
Fakt trzeba było dobrac do reszty mebli…Dorota Electrolux , dobrze widzę ? Co to za model ? jakie ma funkcje ??
16 września 2014 at 20:11U mnie pralka jest również w pralni.
Nie wyobrażam sobie jak można mieć pralkę w kuchni. I może jeszcze obok zmywarka? A na blacie robiony obiad dla swojego dziecka. Nie, nie, nie. Pralka w kuchni to według mnie porażkaa
17 września 2014 at 06:59Ale niektórzy nie mają innej możłiwożci.
Osobiżcie wolała bym w łazience, ale jak wynajmowaliżmy to do łazienki nawet by się nie zmieżciła1 października 2014 at 09:14Włażnie o tym mowa w przekroju całego wątku- po prostu czasem nie ma wyjżcia i musimy gdzież postawić pralkę,kuchnia to ostatecznożć,ale o tym decyduje metraż mieszkania i samej łazienki.
- AutorOdp.