• Autor
    Odp.
  • Melata
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Zawsze można ją schować w zamykaną szafkę i jest ok 🙂

Admarkt_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

A da się w ogóle tak zrobić? ciekawe rozwiązanie,ale chyba nie bardzo imało praktyczne. Pralkę najlepiej po prostu zabudować mając ją w kuchni,to dobra opcja.

baasiek
    Participant
    • Tematów: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

a mi by to w ogóle nie przeszkadzało, teraz robią takie ładne pralki że wg mnie to nie problem żeby ją chować, ale można też zrobić zamykaną szafkę jak komuż się nie podoba 😉

julia2007
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

mialam kiedys w poprzednim mieszkaniu pralke w kuchni z tego sameog powodu – lazienka za mala. Calkiem dobrze to wygladalo, tylko szukalam cichego modelu, ale tego jest od groma, wiec na pewno cos mozna wybrac.

baasiek
    Participant
    • Tematów: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

jeżli szukasz cichej pralki to mogę Ci polecić taką która sama mam, a mam pralkę LG. Jest cichutka, ja często piorę w nocy i jak się zamknie drzwi to pralki praktycznie nie słychać, ani nie wibruje. Często kładę kosmetyczkę na pralce i niestety na starej pralce kilka razy mi spadła i raz zbiłam flakon dopiero co kupionych perfum :/. plus był taki że przez miesiąc w łazience łądnie pachniało :D. Ta nowa na szczężcie nie trzęsie 🙂

mirabella30
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Wiele osób decyduje się na pranie w porze nocnej, bo po pierwsze nie ma kiedy, po drugie jest taniej. Ważne żeby sprzęt był cichy i nie przeszkadzał domownikom albo sąsiadom.

monia86
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Pralki firmy Samsung są bardzo dobre i ciche, pod warunkiem, że ma się prostą podłogę 😉

Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Najlepiej jezeli taka pralka jest w zabudowie,wtedy spokojnie znajdzie swoje miejsce w kuchni i nie ma się czego obawiać. W innym przypadku wygląda to co najmniej dziwnie.

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Pralka w kuchni? Czemu nie 😉 Ale koniecznie pasująca, u nas sprzęty są srebrne, więc i pralka musiałaby być taka:

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

U nas na szczężcie pralka jest w pralni, ale na wynajmowanym była w kuchni.
    Fakt trzeba było dobrac do reszty mebli…

Dorota Electrolux , dobrze widzę ? Co to za model ? jakie ma funkcje ??

Kulpa
    Participant
    • Odp.: 11
    • Bywalec

U mnie pralka jest również w pralni.

Nie wyobrażam sobie jak można mieć pralkę w kuchni. I może jeszcze obok zmywarka? A na blacie robiony obiad dla swojego dziecka. Nie, nie, nie. Pralka w kuchni to według mnie porażkaa

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Ale niektórzy nie mają innej możłiwożci.
    Osobiżcie wolała bym w łazience, ale jak wynajmowaliżmy to do łazienki nawet by się nie zmieżciła

Sklep_Darymex_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Włażnie o tym mowa w przekroju całego wątku- po prostu czasem nie ma wyjżcia i musimy gdzież postawić pralkę,kuchnia to ostatecznożć,ale o tym decyduje metraż mieszkania i samej łazienki.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pralka w kuchni?"

Przewiń na górę