- AutorOdp.
- 9 września 2011 at 12:31
Dobry pomysł, przegląd prasy w sieci.
15 września 2011 at 14:40Nie wiem,czy chodzi która co czyta?Bo jeżeli o to chodzi,to ja czytam co mi wpadnie w ręce,byle by było dla dziewczyn,albo kobiet.Ale kolorowe czasopisma,wiadomo,że we wszystkich prawie piszą to samo i przeważnie jakież czasami niestworzone historie,a potem muszą to czasem dementować, ale jak każda prawie dziewczyna lubię czytać o takich głupotach,przynajmniej jest się z czego pożmiać.Pozdrawiam i do usłyszenia.
20 września 2011 at 06:52Kocham pudelka 🙂 to taki fajny sposób na odstresowanie 🙂
26 września 2011 at 11:57Ja też ostatnio czytam prasę „kobiecą internetową” typu pudelek, plotek, pomponik itp 🙂
27 września 2011 at 07:45Witam!A,jeżeli chodzi o pudelka to bardzo często wchodzę sobie na tę stronę.Możliwe,że niektóre tam opisane sprawy są troszkę ubarwione,jak zresztą w każdej prasie,ale rozrywka nieraz jest bardzo miła.Lekko się je czyta,ale też i czasem można dowiedzieć się więcej niż z gazet.Narka!
27 września 2011 at 09:11Ja lubię czasopisma kobiece w których są krzyżówki panoramiczne.
- AutorOdp.