- AutorOdp.
- 23 grudnia 2013 at 15:04
na samym początku zaznaczę że wiem że podstawą odchudzania to wprowadzenie sensownej, dopasowanej do osoby diety oraz ćwiczeń. To już sobie zaplanowałam.
Od stycznia zamierzam coż zrobić ze swoją wagą. W ramach suplementacji zakupiłam tabletki Slimcea. Bardziej jako test, ponieważ ciężko mi uwierzyć że te tabletki same cudownie mnie odchudzą mimo licznych pozytywnych opinii – to się okaże z czasem. Dla bezpieczeństwa sprawdziłam jeszcze dokładnie skład aby nie okazało się że się czymż truję.
kuracje rozpoczynam tuż po sylwestrze. Proszę osoby które odchudzały się z tabletkami o jakież opinie oraz wskazówki. Chętnie się czegoż jeszcze dowiem przed rozpoczęciem kuracji.21 stycznia 2014 at 10:53ja jestem po kuracji z slimcea. Ważne, nie zrażaj się pierwszymi dwoma tygodniami. Ja w tym czasie odczuwałam jedynie brak chęci do jedzenia, jadłam tylko tyle ile musiałam, waga nie spadała i się martwiłam. Po 2 tygodniach jednak coż się ruszyło. Naprawdę fajne efekty miałam już po 2 miesiącach stosowania. Pamiętaj o ruchu i diecie. Po kuracji utrzymać to trzeba aby kilogramy nie wróciły, a tabletki odchudzają bardzo dobrze.
23 stycznia 2014 at 14:25ja stosowałam pewien czas 🙂 oferty bardzo fajne 🙂
10 lutego 2014 at 11:38Kończe włażnie stosować. 12 tygodni i 13 kg do tyłu, a zostały mi jeszcze 3 dni;D Silmcea oprócz tego ze nie chcialo mi się cały czas jeżć, poprawiło chyba mój nastrój. Może też być to efekt tego, że widziałam realnie osiągnięte wyniki. Polecam wszystkim. 😀
12 lutego 2014 at 16:06Nie ma lepszej diety niż duża dawka ruchu 😀
13 lutego 2014 at 13:49dokładnie – ruch i zmiana niektórych nawyków działają cuda
20 marca 2014 at 11:27Zdecydowanie tak,odpowiednia dawka ruchu plus dieta zapewni Ci efekt,żadne dodatkowe preparaty i wydawanie na nie pieniędzy nie jest tutaj potrzebne.
24 marca 2014 at 14:08nie zgodzę się z tym. ja jakoż utrzymywałem w miarę dietę oraz biegałam i bez slimcea efekt był ale mizerny. suplement mi pomógł, przyżpieszył spalanie tkanki tłuszczowej, pomagał w utrzymaniu diety, i podsumowując zwielokrotnił efekt. Inna sprawa jak się tylko bierze suplement, wtedy na super efekty nie ma co oczekiwać ponieważ one są WSPOMAGACZEM. a co mają wspomagać jeżli nie wkładamy w odchudzanie żadnego trudu.
Tak czy siak, w kwestii slimcea jestem na tak – sprawdzone.16 stycznia 2015 at 09:03Ja rozpoczełam kurację ze Slimcea od tego roku. Paczka przyszła mi 5 stycznia i wtedy rozpoczełam brać. Oczywiżcie tabletki używam jako uzupełnienie mojej zaplanowanej diety. Mam nadzieje że hamowanie łaknienia jakie już zaczynam odchuwać pomoże mi w konsekwentym utrzmymaniu diety.
15 czerwca 2018 at 09:55„ŁATWE DECYZJE – TRUDNE ŻYCIE. TRUDNE DECYZJE – ŁATWE ŻYCIE” – JERZY GREGOREK
PODEJMIJ TRUDNĄ DECYZJE I ZACZNIJ ĆWICZYC Z TRENEREM – SCHUDNIJ I ZMIEŃ CAŁE SWOJE ŻYCIE W 3 MIESIĄCE. TYLKO TERAZ PROMOCJA: 99ZŁ ZAMIAST 400! DODATKOWO MASZ SZANSĘ WYGRAĆ 10 000ZŁ!
WEJDŹ TERAZ: igortreneronline*pl - AutorOdp.