• Autor
    Odp.
  • slonce123
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 1
    • Początkujący

dziewczyny w piatek jest dzien chlopaka,nie mam pojecia,co moglabym mu podarowac?na dealowo znalazlam jakis masaz za 49 zl?myslicie,ze bedzie sie z tego cieszyl?

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

dziewczyny w piatek jest dzien chlopaka,nie mam pojecia,co moglabym mu podarowac?na dealowo znalazlam jakis masaz za 49 zl?

cholera, coż fajnegooo 😆

[usunięto_link] wrote:

myslicie,ze bedzie sie z tego cieszyl?

nie widzisz!? 👿 już sie z tego cieszĘ 😉 a ten Twój?

wiesz, jak nie to go zignoruj – to najlepsza metoda 'na dorsza’…
    jak się nie pojawi, to nie rozpaczaj, utulę Cię w mych ramionach >
    znajdziesz lepszego 😀 buźka, Mała… niemal Siostrzyczko 😉

kasmar
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 28
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

dziewczyny w piatek jest dzien chlopaka,nie mam pojecia,co moglabym mu podarowac?na dealowo znalazlam jakis masaz za 49 zl?myslicie,ze bedzie sie z tego cieszyl?

Spoko faceci nie podchodzą jakoż wyjątkowo do takich żwiąt 🙂 my mamy wieczór z predatorem w dzień chłopaka i wieczór z komediami romantycznymi w dzień kobiet 🙂

ciekawskaiwa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

A ja mam dylemat co kupić takim młodszym mężczyznom jak moi synowie. Może ktoż z was podsunie mi ciekawą propozycje zabawki, która mogą pobawić się bezpiecznie razem? Pozatym chcę żeby to była bezpieczna zabawka, ktorej zaraz nie wyrzucą w kąt i odejdzie w zapomnienie.

Samanta89
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

myżlę, że najlepsze jest nieżmiertelne lego:)mogą razem układać i przy okazji kształcić swoją zręcznożć i pomysłowożć:)

izorek
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Sama zrób mu masaż w seksi stroju. Będzie zachwycony 😉

aleks_andra
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Polecam jakiż voucher na gokarty albo na paralotnię. Ewentualnie jakiż [usunięto_link], byle tylko trafić w gust ; )

kolorove
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Temat znów aktualny, więc zapraszam do pisana swoich propozycji! Ja standardowo organizuję wieczór dla dwojga pełen atrakcji. Czyli dzień chłopaka poza domem 😉

Iloveshoes
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Może zabierz go wieczorem na masaż we dwoje 🙂

pumpkin
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

mój mężczyzna sam sobie zażyczył dzisiaj ulubione wymyżlne dania na kolację 🙂 jak chce to będzie miał 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " prezent dla chlopaka"

Przewiń na górę