- AutorOdp.
- 28 września 2011 at 18:50
dziewczyny w piatek jest dzien chlopaka,nie mam pojecia,co moglabym mu podarowac?na dealowo znalazlam jakis masaz za 49 zl?myslicie,ze bedzie sie z tego cieszyl?
29 września 2011 at 02:54[usunięto_link] wrote:
dziewczyny w piatek jest dzien chlopaka,nie mam pojecia,co moglabym mu podarowac?na dealowo znalazlam jakis masaz za 49 zl?
cholera, coż fajnegooo 😆
[usunięto_link] wrote:
myslicie,ze bedzie sie z tego cieszyl?
nie widzisz!? 👿 już sie z tego cieszĘ 😉 a ten Twój?
wiesz, jak nie to go zignoruj – to najlepsza metoda 'na dorsza’…
jak się nie pojawi, to nie rozpaczaj, utulę Cię w mych ramionach >
znajdziesz lepszego 😀 buźka, Mała… niemal Siostrzyczko 😉29 września 2011 at 09:01[usunięto_link] wrote:
dziewczyny w piatek jest dzien chlopaka,nie mam pojecia,co moglabym mu podarowac?na dealowo znalazlam jakis masaz za 49 zl?myslicie,ze bedzie sie z tego cieszyl?
Spoko faceci nie podchodzą jakoż wyjątkowo do takich żwiąt 🙂 my mamy wieczór z predatorem w dzień chłopaka i wieczór z komediami romantycznymi w dzień kobiet 🙂
16 września 2012 at 09:35A ja mam dylemat co kupić takim młodszym mężczyznom jak moi synowie. Może ktoż z was podsunie mi ciekawą propozycje zabawki, która mogą pobawić się bezpiecznie razem? Pozatym chcę żeby to była bezpieczna zabawka, ktorej zaraz nie wyrzucą w kąt i odejdzie w zapomnienie.
17 września 2012 at 07:44myżlę, że najlepsze jest nieżmiertelne lego:)mogą razem układać i przy okazji kształcić swoją zręcznożć i pomysłowożć:)
18 września 2012 at 06:15Sama zrób mu masaż w seksi stroju. Będzie zachwycony 😉
18 września 2012 at 13:04Polecam jakiż voucher na gokarty albo na paralotnię. Ewentualnie jakiż [usunięto_link], byle tylko trafić w gust ; )
26 września 2012 at 10:16Temat znów aktualny, więc zapraszam do pisana swoich propozycji! Ja standardowo organizuję wieczór dla dwojga pełen atrakcji. Czyli dzień chłopaka poza domem 😉
26 września 2012 at 10:27Może zabierz go wieczorem na masaż we dwoje 🙂
30 września 2012 at 11:04mój mężczyzna sam sobie zażyczył dzisiaj ulubione wymyżlne dania na kolację 🙂 jak chce to będzie miał 😉
- AutorOdp.