Prezent dla dziewczyny

• Autor
    Odp.
  • Justynka108
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Pytałam was już jaki prezent podarować mężczyźnie pod choinkę. Macie naprawdę dużo do powiedzenia! Gratuluję wyobraźni! Super. A teraz z innej beczki: co chciałybyżcie dostać pod choinkę od Waszej drugiej połówki? Czytałam, że bombonierka i pluszak odchodzą do lamusa (ja tam czekoladki lubię!). Chciałabym na pewno ładną bieliznę dla naszego wspólnego pożytku… Żeby żwięta były ciepłe, miłe i wesołe… Piszcie 😉
    [usunięto_link]

koteczka1
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

A mi niedawno maz zasponsorowal weekend w spa, powiem wam ze bylo bosko, masaze kapiele hmmm jupi

Chetnie bym to powtorzyla, przyjechalam niesamowicie zrelaksowana, wiedzial czego mi trzeba 😀

dancer11
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Witajcie. Zbliża się czas żwiąt, domyżlam się, że wiele z Was tak jak i ja kilka dni temu nie macie pomysłu na prezent dla najbliższych osób “ żony, córki, mamy, dziewczyny…Po długim poszukiwaniu znalazłam coż co pomogło mi rozwiązać problem i z czego jestem bardzo zadowolona. Biżuteria jest klasycznym prezentem i najczężciej udanym. Ja jednak chciałam obdarzyć moją mamę wyjątkową biżuterią. Kupiłam w sklepie internetowym Niebieski-koralik przepiękną bransoletkę BIAGI o wzorze modnych kulek z kwiatkami w żwietnej cenie. Jest tak ładna jak Pandora, ale zdecydowanie tańsza W dodatku nie musiałam płacić za przesyłkę, żpieszcie się, bo do żwiąt już niedaleko i do 24 grudnia przesyłka jest gratis. Liczę, że i ja dla siebie znajdę pod choinką taką biżuterię¦

ptysia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

Kobieta zawsze będzie zadowolona z perfum/kosmetyków i słodkożci. Tak naprawdę nie można mówić, że pluszaki i słodycze odchodzą do lamusa, bo to zależy od danej osoby i głównie pod tym względem powinno się rozpatrywać kupno prezentu.

Ja zawsze z ogromną chęcią i radożcią przyjmuję maskotki, czekoladki (i inne słodkożci) i książki, więc tak jak mówiłam wszystko zależy od danej kobiety i jej upodobań 🙂

klaustrofobia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja bym bardzo chciała dostać od swojego chłopaka pod choinkę na te żwięta lokówko – suszarkę. Bardzo spodobała mi się taka fioletowa od Savion – jest bardzo stylowa i w moim ulubionym kolorze. Znajomi mówią, że dobrze mi w lokach i ja sama żwietnie się w nich czuję, także byłby to bardzo trafiony prezent.

ZuzkaZ
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

bizuteria zawsze 🙂 ech
    i wsyzerka w sushi barze hehe

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Prezent dla dziewczyny"

Przewiń na górę