prezent dla faceta!!! Pomozcie

• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Chyba nic nie kupię na mikołajki.

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

My nie robimy sobie prezentow na Mikolajki…no….moze ogromniaste buuuzi 😛 😈

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

a my w tym roku zero prezenciochów… za dużo mamy wydatków, ale kasiorkę w sumie pakujemy w mieszkanko i wystrój, więc w zasadzie każda nowa rzecz do mieszkania może być prezentem. stwierdziliżmy, że jeden roczek bez osobistych upominków to nie koszmar, byle tylko nam to w krew nie weszło, bo za rok nie chce dostać miksera, czy zegoż tam… 😀

ag_
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

mam zdecydowanie ten sam problem, nie wiem co kupic… napewno cos niedrogiego, bo to wkoncu mikolajki, ale tez zero pomyslow…
    Moze bokserki? choc to dosc banalne.. ratujce! ;P

Missteq
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Mój jest strasznie delikatny i pomyżlałam, że kupie mu płyn do kąpieli cytrynowy buahhaha bo lubi się w pianie wylegiwać i pomadke bo mu usta pękają jak jest zimno..a o usta trzeba jednak dbać aby było miło 😀 😯 troche głupie ale cóż 😛 To tylko Mikołajki..

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Dezodorant Adidas czarny a mojemu bylemu kupilabym najlepiej TRUCIZNĘ!! 😈

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Mój prezent od 2 tygodni czeka w szafie, myżlałam, że poleży dłużej, do świąt – wolę dawać prezenty przed świętami niż 6 grudnia, ale mój miły ożwiadczył, że w tym roku Mikołaj, nie Aniołek (czyli już coż dla mnie ma i go swędzi, żeby mi dać). Ode mnie dostanie album na zdjęcia. Piękny klasyczny album na zdjęcia (+ fotoprzylepce). Kiedyż zobaczył podobny w sklepie i się nim zachwycił stwarzając wizje, do których zdjęć pasuje. A pasuje do zdjęć z jego wojaży sprzed 5 lat 🙂
    Może coż jeszcze dokupię lub zrobię… ale to w najbliższych dniach wyjdzie.
    A gdy brak pomysłu – najlepiej kupić książkę, wystarczy rzucić okiem na biblioteczkę chłopaka i już wiadomo co go interesuje.

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

hmm ja tez mam problem z prezentem bo perfume dostal zegarek sobie kupil a ciuchow nie chce wiec nie mam pojecia
    a co do podpowiedzi na prezent to kiedys dalam zegar i na kazdej godzinie jakas pozycja z kamasutry i kufel na piwko z dzwonkiem od rowera 🙂

OczkoRoberta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

super

KubaBuba
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

fajnie

folke
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

gatki całkiem fajne i nie takie drogie ale kolory – no mam nadzieję że są inne…

ja mam podobny prezent szukam czegoż super ekstra na 50. do dyspozycji kupa kasy bo możemy złożyć się w kilka osób. ale co to nie wiem – zainteresowania – majsterkowania (samochód dom) ale nie wiem czy to z pasji czy przymusu. często chodzą na wycieczki ale ma 50 lat więc wiecie jakie to wycieczki. nie uprawa sportu (problemy zdrowotne) pomożecie?

dominika98
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

dobry film będzie okej 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " prezent dla faceta!!! Pomozcie"

Przewiń na górę