- AutorOdp.
- 13 marca 2015 at 09:29
Witam wszystkich, potrzebuję małej pomocy przy wyborze prezentu urodzinowego dla mojej mamy. Tak jak napisałam w temacie jest ona wielką miłożniczką kwiatów. Jednak nie chciałabym jej kupować kolejnego kwiatka doniczkowego czy zwykłego bukietu, bo powoli brakuje już miejsc gdzie można by je ustawiać. Szukam jakiejż alternatywy dla takich prezentów, które mimo wszystko nadal będą związane jakoż z jej ukochanymi kwiatkami. Macie może jakież pomysły ?
13 marca 2015 at 09:54To może piękna filiżanka w kwiaty z chińskiej porcelany. W sklepie domowykuferek znajdziesz skoro kwiecistych wzorów.
13 marca 2015 at 10:31Wiesz zawsze możesz jej kupić jakiż wazon, to w bardzo dużym stopniu jest powiązane z kwiatami 😉 Kolejną rzeczą są teraz takie dożć popularne kryształowe statuetki, wiele z nich ma włażnie motyw róży czy innych kwiatów. Możesz sobie to sprawdzić 🙂
13 marca 2015 at 11:05Dzięki dziewczyny za pomysły ! Zobaczyłam sobie te filiżanki, naprawdę są ładne, szczególnie te z różyczkami, jednak moja mama ma już tego też pełno. A kefi co do twojego pomysłu – kryształowe statuetki. Wczeżniej o czymż takim nie słyszałam, możesz coż więcej napisać ?
13 marca 2015 at 11:54Wydaje mi się, że chodziło np. o coż takiego.
Sama dostałam bardzo podobną od rodziców na urodziny kilka miesięcy temu. Taki prezent jest bardzo fajny z racji tego, że możesz go bardzo spersonalizować pod osobę, której go dajesz. Np. sama wybierasz motyw jaki ma być umieszczony na statuetce, jakiej ona jest wielkożci.13 marca 2015 at 12:24Dziękuję brzoskwinia , fajnie to wygląda, mniej więcej o takie pomysły mi chodziło. Widzę, że na tej statuetce jest wygrawerowany napis. Możesz mi napisać czy na każdej statuetce jest taki sam napis czy możesz sobie sama wymyżlić ?
13 marca 2015 at 13:06[usunięto_link] wrote:
Możesz mi napisać czy na każdej statuetce jest taki sam napis czy możesz sobie sama wymyżlić ?
Tak jak pisałam plusem takiego prezentu jest możliwożć spersonalizowania go pod osobę, więc napis też sama sobie wymyżlasz. Nawet wybierasz miejsce, gdzie ma być wygrawerowany oraz czcionkę 😉
14 lipca 2015 at 07:40Kwietnik to tylko jeden z ciekawszych pomysłów,myżlę że dla kogoż kto interesuje się kwiatami,warto postawić na akcesoria ogrodnicze czy rożliny jakich jeszcze brakuje w ogrodzie,wtedy prezent na pewno bezie trafny.
10 stycznia 2018 at 17:20Kwiaty doniczkowe nie, to może kwiaty do ogrodu? Ja zamawiałam swojej mamie kilka kwiatów z allegro, trafiłam tam dzięki stronie roslinydoogrodu.pl
8 lutego 2018 at 10:53może bransoletkę z charmsem kwiatowym? np koniczynka z grawerem do tego? 😛
9 lutego 2018 at 09:29Chyba miłośniczki 😛
- AutorOdp.