Prezent na dzień babci/dziadka

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    martinka_81
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Co dajecie swoim babciom na prezent podczas dniu babci/dziadka? Spotykacie się
    w ogóle ze swoimi dziadkami w ten dzień?

Rencia
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Włażnie jakoż tak jeszcze nie myżlałam ;/ muszę się z czymż ogarnąć, choć u nas nie jest ten dzień jakoż szczególnie obchodzony, najczężciej składamy życzenia, lub ewentualnie coż drobnego podrzucamy przy okazji jak możemy podjechać, niestety mamy spory kawałek drogi.

Sonic
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Ja co roku się spotykam z moją Babcią w ten dzień. Dziadek niestety odszedł od nas jak byłam małą dziewczynką… ale Babcię mam na prawdę wspaniałą :). Przede wszystkim jest w żwietnej kondycji biorąc pod uwagę jej wiek – ma „trochę” ponad 80 lat (dokładnie podawać nie będę, bo nie wypada ;)).
    W każdym razie jadę do Niej zaraz po pracy i mam tym razem wyjątkowy prezent… 🙂 Sporo nad nim myżlałam i ostatecznie zdecydowałam się kupić Jej dwudniową wycieczkę,a włażciwie taki wyjazdowy wypoczynek :). Myżlę, że się ucieszy bo kiedyż kochała podróżować a teraz ze względów finansowych nie może sobie na to za bardzo pozwolić… Byłam w te wakacje w Mrąg**** z dzieciakami i mężem na tydzień i bardzo przypadł nam do gustu hotel, w którym mieszkaliżmy (z basenem, jaccuzi, sauną i masażami), no i okolica też piękna, więc postanowiłam zarezerwować Jej pokój na accorotels włażnie tam. Pomyżlałam tylko, że dobrze żeby pojechała już jak już się zrobi nieco cieplej i żniegu nie będzie – padło trzeci weekend Marca (mam nadzieję, że nie będzie już wtedy mroźno i żnieżno, ale nawet jeżli by było to przecież mogę Ją tam zawieżć). Myżlę, że się ucieszy, bo nawet niedawno wspominała coż że marzy jej się taki wyjazd na pare dni

vajola
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

A moja babcia to dosyć młoda babcia:) Wciąż na czasie, zawsze w ruchu. Z tego względu staram się jej nie kupować typowo babcinych prezentów, w stylu syropów z Dopel Herza, a takie które pasują do jej charakteru i temperamentu. W tym roku kupiłam jej kolczyki

Rencia
    Członek
    • Pasjonat

Człowiek przecież może być starszy wiekiem ale młody duszą 🙂 Jak fizycznie jest sprawny to już w ogóle super sprawa 🙂 Znajomej dziadkowie chodzą non stop po górach i ona zawsze im funduje jakież wsparcie na takie wyjazdy czy np. kilki trekkingowe.

bera_87
    Członek
    • Tematów: 11
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

My w tym roku postawiliżmy na własnoręcznie wykonane prezenty i razem z dzieciakami robiliżmy „stópkowe” zakładki do książek:)

Rencia
    Członek
    • Pasjonat

No takie prezenty są najczeżciej najfajniejsze włażnie, zrobione samemu, od serca 🙂

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę