- AutorOdp.
- 13 marca 2010 at 19:33
szejker lub piersiówkę
15 marca 2010 at 18:14KOCHANI dzieki wielkie za pomysły !!!!!!
Zestawy z „gospodarstwa kuchennego” myżle ze są do wykorzystania a najbardziej przypadł mi osobiżcie do gustu zestaw barmana hihihi 😆
DZIEKI I POZDRAWIAM 😀 🙂 😉17 marca 2010 at 14:52Strasznie spodobała mi się taka tabliczka ->
[usunięto_link]
Co prawda trochę kiczowata, ale w odpowiednim wystroju może się ciekawie prezentować.
[/img]20 marca 2010 at 20:10Mnie bardzo ucieszyło gdy dostałam taki komplet klipsów – takich pierżcieni do serwetek i materiałowe serwetki!!! Zawsze jakoż żałowałam żeby wydać na to kasę 😉 To był najlepszy prezent jaki dostałam 🙂
Chodzi mi o coż takiego:
23 marca 2010 at 14:27[usunięto_link] wrote:
kochani pomóżcie !!! co moge kupic znajomemu idąc do niego na parapetówkę ??? jak możecie podsuńcie pomysła, pozdrawiam
aaaaaa i wiadomo, żeby to nie było za 50 zeta ani za 1 tysWÓDKĘ:P
29 marca 2010 at 06:55w sklepach jest wiele fajnych rzeczy do gospodarstwa domowego, najlepiej popatrzeć w necie i sama zdecydujesz co kupić 🙂 ja osobiżcie pewnie bym przyniosła jakież winko, może żwieczki, zestaw sztućców.. można wymieniać bez końca 🙂 udanej zabawy
29 marca 2010 at 18:18przychylam się do poprzedniej propozycji – zestaw barmański i jakiż dobry alkohol dla pana. Dla kobiety np. zestaw ładnych zapachowych żwieczek
29 kwietnia 2010 at 21:39dobre wino jak najbardziej
komplet ręczników w neutralnym kolorze-białe, kremowe
żwiece. kadzidełka, perfumy do pomieszczeń
eleganckie kwiaty doniczkowe
książki o kawie, winie, ładnie wydane albumy29 kwietnia 2010 at 22:04[usunięto_link] wrote:
kochani pomóżcie !!! co moge kupic znajomemu idąc do niego na parapetówkę ??? jak możecie podsuńcie pomysła, pozdrawiam
aaaaaa i wiadomo, żeby to nie było za 50 zeta ani za 1 tysDobra wóda lub wino ,zależnie od gospodarza 😉
10 czerwca 2010 at 12:18HAHAHA! Myżlę, ze znajomy na bank by się ucieszył z takiego prezentu, ale pewnie na następny dzień już by nic z niego nie zostało. Myżlę, że do tego można by było dokupić jakież fajne kieliszki, albo szklanki na drinki. Jak chcesz coż oryginalnego i niepowtarzalnego, to wejdź sobie na myin.pl – tam maja od groma takich rzeczy, myżlę, że na pewno coż ci w oko wpadnie.
11 czerwca 2010 at 07:18Ja uważam, że parapetówka jest na tyle specyficzną imprezą, że spokojnie można kupić coż praktycznego, a alkohol to jest pójżcie na łatwiznę. Te kieliszki są genialne i faktycznie jakiemuż facetowi z poczuciem humoru mogą bardzo przypażć do gustu. A poza tym bardzo fajny, nowoczesny design na tej stronce, którą proponujesz, miła odmiana od stylu ikeowskiego.:)
11 czerwca 2010 at 18:07Jaką łatwiznę? Wchodząc na każdą parapetówkę kupuje sie alko. Można ewentualnie coż dodatkowo. Ja wykukałem wódkę z czekoladowymi kieliszkami i po wypiciu zjadało się kieliszek, były też jakież waflowe.
23 czerwca 2010 at 21:41Alko to swoją droga zabiera się na parapetówkę, ale wypada mieć jednak jakiż podarek dla gospodarza da jego M-1 czy większego lokum. Pomysłów na taki prezent bez liku. Od wycieraczki, przez doniczki, obrazki na puste żciany, dzbanki, szklanki, a dla zorganizowanej grupy warto się zrzucić i po jakimż ustaleniu kupić stół z krzesłami czy coż w ten deseń.
24 czerwca 2010 at 08:09Coż uniwersalnego, bo z prezentami na parapetówkę moze byc ciężko bo najgorzej jak kupimy coż co nie pasuje do niczego w domu znajomego, albo jak coż co kupimy będzie zupełnie nie w gużcie włażcicela mieszkania
25 czerwca 2010 at 12:20dobry alkohol zawsze się sprawdzi jak nie mamy pomysłu na prezent na parapetówkę, albo kwiatki.
Ale wbrew pozorom to wcale nie jest takie trudne, żeby kupić coż oryginalnego.
jedna z moich przedmówczyń wspominała o tym, żeby może fajnie było kupić jakież kieliszki czy drinki i ja na stronie tego sklepu, o którym pisała znalazłam takie szklanki xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moim zdaniem żwietny pomysł na prezent, a co wy myżlicie??Edit
jakubek - AutorOdp.