• Autor
    Odp.
  • seterka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

szejker lub piersiówkę

reni
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 5
    • Początkujący

KOCHANI dzieki wielkie za pomysły !!!!!!
    Zestawy z „gospodarstwa kuchennego” myżle ze są do wykorzystania a najbardziej przypadł mi osobiżcie do gustu zestaw barmana hihihi 😆
    DZIEKI I POZDRAWIAM 😀 🙂 😉

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Strasznie spodobała mi się taka tabliczka ->

[usunięto_link]

Co prawda trochę kiczowata, ale w odpowiednim wystroju może się ciekawie prezentować.
    [/img]

zima
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Mnie bardzo ucieszyło gdy dostałam taki komplet klipsów – takich pierżcieni do serwetek i materiałowe serwetki!!! Zawsze jakoż żałowałam żeby wydać na to kasę 😉 To był najlepszy prezent jaki dostałam 🙂

Chodzi mi o coż takiego:

julia89
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

kochani pomóżcie !!! co moge kupic znajomemu idąc do niego na parapetówkę ??? jak możecie podsuńcie pomysła, pozdrawiam
    aaaaaa i wiadomo, żeby to nie było za 50 zeta ani za 1 tys

WÓDKĘ:P

cytrynka86
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 46
    • Stały bywalec

w sklepach jest wiele fajnych rzeczy do gospodarstwa domowego, najlepiej popatrzeć w necie i sama zdecydujesz co kupić 🙂 ja osobiżcie pewnie bym przyniosła jakież winko, może żwieczki, zestaw sztućców.. można wymieniać bez końca 🙂 udanej zabawy

bera_87
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

przychylam się do poprzedniej propozycji – zestaw barmański i jakiż dobry alkohol dla pana. Dla kobiety np. zestaw ładnych zapachowych żwieczek

AlaMaKota
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

dobre wino jak najbardziej
    komplet ręczników w neutralnym kolorze-białe, kremowe
    żwiece. kadzidełka, perfumy do pomieszczeń
    eleganckie kwiaty doniczkowe
    książki o kawie, winie, ładnie wydane albumy

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

kochani pomóżcie !!! co moge kupic znajomemu idąc do niego na parapetówkę ??? jak możecie podsuńcie pomysła, pozdrawiam
    aaaaaa i wiadomo, żeby to nie było za 50 zeta ani za 1 tys

Dobra wóda lub wino ,zależnie od gospodarza 😉

Anika80
    Member
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

HAHAHA! Myżlę, ze znajomy na bank by się ucieszył z takiego prezentu, ale pewnie na następny dzień już by nic z niego nie zostało. Myżlę, że do tego można by było dokupić jakież fajne kieliszki, albo szklanki na drinki. Jak chcesz coż oryginalnego i niepowtarzalnego, to wejdź sobie na myin.pl – tam maja od groma takich rzeczy, myżlę, że na pewno coż ci w oko wpadnie.

elkaa
    Member
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Ja uważam, że parapetówka jest na tyle specyficzną imprezą, że spokojnie można kupić coż praktycznego, a alkohol to jest pójżcie na łatwiznę. Te kieliszki są genialne i faktycznie jakiemuż facetowi z poczuciem humoru mogą bardzo przypażć do gustu. A poza tym bardzo fajny, nowoczesny design na tej stronce, którą proponujesz, miła odmiana od stylu ikeowskiego.:)

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Jaką łatwiznę? Wchodząc na każdą parapetówkę kupuje sie alko. Można ewentualnie coż dodatkowo. Ja wykukałem wódkę z czekoladowymi kieliszkami i po wypiciu zjadało się kieliszek, były też jakież waflowe.

dzabersmok
    Member
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Alko to swoją droga zabiera się na parapetówkę, ale wypada mieć jednak jakiż podarek dla gospodarza da jego M-1 czy większego lokum. Pomysłów na taki prezent bez liku. Od wycieraczki, przez doniczki, obrazki na puste żciany, dzbanki, szklanki, a dla zorganizowanej grupy warto się zrzucić i po jakimż ustaleniu kupić stół z krzesłami czy coż w ten deseń.

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Coż uniwersalnego, bo z prezentami na parapetówkę moze byc ciężko bo najgorzej jak kupimy coż co nie pasuje do niczego w domu znajomego, albo jak coż co kupimy będzie zupełnie nie w gużcie włażcicela mieszkania

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

dobry alkohol zawsze się sprawdzi jak nie mamy pomysłu na prezent na parapetówkę, albo kwiatki.
    Ale wbrew pozorom to wcale nie jest takie trudne, żeby kupić coż oryginalnego.
    jedna z moich przedmówczyń wspominała o tym, żeby może fajnie było kupić jakież kieliszki czy drinki i ja na stronie tego sklepu, o którym pisała znalazłam takie szklanki xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moim zdaniem żwietny pomysł na prezent, a co wy myżlicie??

Edit
    jakubek

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " prezent na parapetówkę !!!"

Przewiń na górę