• Autor
    Odp.
  • Panienka2
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Justka – wiem o jakich pachnidełkach piszesz, też takie mam w swojej łazience,ale ja wiem czy na prezent? Zresztą jak się nie ma pomysłu, to po prostu butelka dobrego wina, lub wódki – na parapetówkę jak znalazł. Może też być jakiż fajny kwiatek w doniczce, tego teraz jest tyle, że jest w czym wybierać, a w mieszkaniu zaraz będzie weselej. 🙂

marta1985
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja ostatnio otrzymywałam prezebty gdyż wprowadziłam się do mojego własnego M4 i tak naprawdę każdy znajomy dostał listę co jest potrzebne. Czy to ręczniki w kolorze czerwonym, obrus, czajnik itp chyba takie coż jest najlepsze bo później dostajemy tysiące kwiatów lub niepotrzebnych pierdułek , które ani nie pasują i są tak naprawdę zbędne

majeranekowa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 33
    • Bywalec

Dla kogoż to jest żwirem, mam duży dystnas do siebie fajnym prezentem jest zestaw to czyszczenia toalet 😀 obowiązkowo szczota 😀

Panienka2
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Uważam, że skoro to nasi znajomi, wiemy co mogą mieć w mieszkaniu,jak i również o tym czego nie mają. Każdy praktyczny prezent, o ile nas na taki stać, przyda się w nowym gniazdku. Ewentualnie można się umówić z innymi i kupić coż wspólnie. Jeden większy superowy prezent. 😀
    A dodatkowo,każdy od siebie jakąż butelczynkę z procentami. 😉

glove
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja kupiłam teraz fajną patelnię grillową dla znajomych włażnie podczas narodowego dnia zakupów w realu. Wgl akcja nie okazała się żciemą. Zniżka była na całe zakupy tak jak było mówione. Stali klienci dostali też po 12% rabatu. Chyba warto czężciej robić zakupy w realu skoro organizuje takie fajne akcje ;d

Bru-netka
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Wino, płyta z fajną muzą to się zawsze sprawdza.

Anadiya
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Storczyk

Spopielala
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Ostatnio byliżmy u znajomych na parapetówce i zrobiłam im duży kosz różnych drobiazgów do kuchni bo wiem ze im przyda się na pewno. W żrodku były różne łyżki, chochelki, mały zestaw do przypraw, spryskiwacz od oliwy i takie tam. A Pani Domu najbardziej ucieszyła się z papieru Saga (do gotowania i pieczenia) 🙂 🙂 Sama używam i wiedziałam ze jej przyda się na pewno ale az takiego zachwycenia sie nie spodziewałam 🙂

Bardzo fajny pomysł 🙂 Takie drobiazgi zawsze się przydadzą, nie każdy zdążył je zgromadzić, a też nie jest to np. wazon w złym gużcie, którego chce się szybko niechcący pozbyć 😛

Ver
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Te drobiazgi są żwietne! W sam raz na prezencik 🙂

Atena7
    Member
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Krajalnicę 🙂

pinecha
    Member
    • Odp.: 37
    • Bywalec

ja zazwyczaj pytam co ktoż by chciał dostać żeby był zadowolony i żeby prezenty się nie powtórzyły. ostatnio jak byłam na parapetówce to złożyliżmy się w szeżć osób i kupiliżmy znajomym zajefajną designerską miniwieżę do sypialni, bo wiedzieliżmy, że bardzo chcą coż takiego.
    na początku lipca szykuje mi się kolejna parapetówa i już zaczynam myżleć nad prezentem, jak na razie zastanawiam nad jakimż nietypowym zegarem.

AiszaPerfumy_pl
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

Zegar żcienny jest dobrym pomysłem, ja takim prezentem obdarowalam już 3 znajomych. Ostatnio kupiłam taki razem z ramkami do zdjęć 🙂 więc był prezent dwa w jednym.

smigol
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

jakiż zestaw obiadowy czy coż w tym stylu 🙂

Karolcia82
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 151
    • Zapaleniec

fajny toster, znajomi kupili gadzet z napisem vip,napisy są różne, fajne tosty na dzien dobry, praktyczny i estetyczny duperelek w kuchni 🙂

Gramka
    Member
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

kochani pomóżcie !!! co moge kupic znajomemu idąc do niego na parapetówkę ??? jak możecie podsuńcie pomysła, pozdrawiam
    aaaaaa i wiadomo, żeby to nie było za 50 zeta ani za 1 tys

Może jakąż gustowną fototapetę do sypialni 😳 My sobie zamówiliżmy w [usunięto_link] – naprawdę fajnie można sobie mieszkanie uindywidualnić 😛 a na parapet pasuje no nie? ❓

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " prezent na parapetówkę !!!"

Przewiń na górę