prezenty na gwiazdkę

• Autor
    Odp.
  • lwica1998
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Zupełnie nie mam pomysłu jakie prezenty zrobić rodzinie i przyjaciółce???
    Budżet bardzo niewielki , a chciałabym sprawić przyjemnożć najbliższym.
    Proszę o jakież sugestie.
    Pozdrawiam

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Tak jak napisała marysiaaaa, nawet ten niewielki budżet musisz okreżlić :). Wiek przyjaciółki też by się przydał – choćby w przybliżeniu.

vajola
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Kogo masz w rodzinie? Rozchodzi sie o mame i tate, czy o więcej osób? Przyjaciółka w jakim wieku? Co lubi?:)

tabletka
    Member
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Nie mam jeszcze pomysłów dla wszystkich, myżlałam o praktycznych prezentach albo związanych z hobby. A co dla ojców kupujecie?

bera_87
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

a jak z prezentami dla dzieci u was? jakies konkretne zabawki, czy raczej ciuszki i tez praktycznie??

vajola
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Ja nie mam jeszcze pociech, ale dla dzieciaków z rodziny kupuje zabawki. Żeby nie kupić jakiejż która będzie leżeć w kącie, zawsze wypytuje o to co maluch w danym momencie uwielbia:) Nawet nie wiecie ile w zeszłym roku namęczyłam sie, żeby kupić odpowiednie Pet Shoppy;)

edul
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Tacie to chyba tradycyjnie jakiż sweter albo szalik – mało oryginalne ale wiem, że mu się spodoba. A dla reszty jakież małe niespodzianki 🙂 Drobiazgi zawsze są w cenie: rękawice z jednym palce, fajny szalik (albo komin), poduszka „jasiek”, np. z nordyckim wzorem, fajny zestaw pałeczek (to dla mojej siostry bo uwielbia sushi). No i jeszcze mała siostrzenica (1,5 roku): uwielbia książki i rożnego rodzaju baje 🙂 wiec pewnie jej Shreka sprawie pod choinkę!

Gorseciarka_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Najbliższym osobom można dać coż z ubrania, o ile zna się ich gust – w końcu to obdarowany, a nie my, ma w tym chodzić. 😉 To samo z kosmetykami. Może być jakiż ozdobny żwiecznik na stół, kolekcja filmów albo muzyki na płytach, książka… Teraz jest taki wybór wszystkiego, że tylko biegać po sklepach. 😀

anette248
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witam, ja postanowiłam w tym roku zdbać o zdrowie i zamówiłam dla mamy zestaw herbatek z prawdziwych ziół według receptury Pani Korżawskiej, które pomagają na rózne dolegliwożci. Dodatkowo do tego wybrałam kilka pozycji książkowych na temat zdrowia, więc zrobiła się z tego fajna tematycznie paczka ( i zdrowa przedewszystkim). Polecam

electra
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Życzymy wszystkim wesołych i udanych żwiąt, pozdrawiamy mistrzowie szeptów 😀

WhiteMagic
    Member
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

ja tacie upiłam e papierosa, mama chciała koszule nocną więc tez raczej praktyczne

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Ja mam fajny patent na wyjątkowy prezent – a mianowicie cos w postaci przeżyć. Nawet ostatnio w pytaniu na żniadanie mowili o tym. Teraz takie sie kupuje prezenty.

pantofelek18
    Member
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Jakie prezenty masz na myżli, pisząc, że to ma być coż w rodzaju przeżyć? Co można kupić co jest w rodzaju przeżyć?
    Jak ktoż zostawił sobie prezenty na ostatnią chwilę, to może mieć problem, kolejki w sklepach są gigantyczne.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " prezenty na gwiazdkę"

Przewiń na górę