- AutorOdp.
- 16 października 2009 at 18:57
Mam mały problem. To znaczy. Moja siostra obchodzi za miesiąc urodziny. Nic w sumie w tym strasznego, ale zażyczyła sobie kozaki. Oczywiżcie po takiej deklaracji stwierdziłam, że najlepiej będzie jak sama pójdzie do sklepu, wybierze buty, a ja za nie zapłacę. Ale nie, gdyż jak ona stwierdziła „lubię niecodzienne niespodzianki”. Mój tryb życia nie pozwala mi na latanie po sklepach i szukania butów dla mojej siostry. Jednak znalazłam w Internecie sklep eobuwie.pl, gdzie ( na moje szczężcie ) jest duży wybór obuwia, w którym gustuje moja siostra i mogę zwrócić towar do 14 dni!!( jednak ja mam nadzieje, że nie będę musiała tego robić). Wybrałam trzy pary proszę Was o opinie, którą z nich jest według Was najlepsza!??
1) [usunięto_link]
2) [usunięto_link]
3) [usunięto_link]
Są one dożć nietypowe tak jak moja siostra:):)16 października 2009 at 19:47szczerze powiedziawszy, żadne mi się nie podobają zbytnio.
chyba nie jestem aż tak „dziwna” ;Dale gdybym już miała tak na siłę wybrać to chyba te 1 jakież bliżej mojego stylu.
19 października 2009 at 09:13Chodzi o to, że moja siostra ma dożć specyficzny gust. I ogólnie te buty na pewno jej się spodobają, gdyż lubi się wyróżniać:):)
19 października 2009 at 12:46Mnie bardzo podobają się pierwsze i drugie, ale drugie choć sliczne są całe zamszowe co przy naszych warunkach pogodowych zawsze źle się kończy, a pierwsze mają skórzany nosek, więc głosuje na pierwsze
- AutorOdp.