Problem z wyborem imion dla córki.

• Autor
    Odp.
  • kimmuriel
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

Hmm. Wraz z moją dziewczyną wybieraliżmy imiona dla naszych pociech. O ile z chłopcami nie było tak wielkiego problemu, to jednak z dziewczynkami jest.
    Więc mam pytanie jakie imiona. Bo z setek przesainych wyszło, że 4 wchodzą w grę: Kalina, Lena, Magdalena, Julia

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

O teraz wszyscy zasiegaja porad na forum co do wyboru imienia…

Julia 🙂

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Najbardziej z tych imion podoba mi sie Lena.

Satine_82
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Zagłosowałam na Kalinę. Bardzo mi się podoba to imię 😉 Lena zresztą też.

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Magdalena 8) 😀 😀

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

mi Julka.. hmm tylko po co nowy temat założony?

kimmuriel
    Member
    • Zapaleniec

Bo ja pytam i o moje dzieci chodzi:P

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

twoja panna jest w ciazy?
    albo planujecie te ciaze w ciagu najblizszego roku?

jesli nie…to wez sie stary za sensowna nauke, poczytaj cos…bo przez takie watki wychodzisz tylko na idiote.

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

twoja panna jest w ciazy?
    albo planujecie te ciaze w ciagu najblizszego roku?

jesli nie…to wez sie stary za sensowna nauke, poczytaj cos…bo przez takie watki wychodzisz tylko na idiote.

dokładnie..
    i niech każdy może w takim razie założy taki temat bo każdemu sie podobają inne imiona bo to dla jego dziecka i w ogóle..

parvati
    Member
    • Guru

pomijajac fakt, ze gdybym dowiedziala sie, ze moj facet pyta o imiona dla naszych dzieci na babskim forum, to uznalabym, ze kosmici zmienili go w debila…

kimmuriel
    Member
    • Zapaleniec

Parvati wyobraź sobie, że jak się tylko okazja dobra znajdzie to założę rodzinę. Moja dziewczyna wie na jakim forum jestem i o co pytam. Nie mam przed nią tajemnic. A w błogosławionym stanie jeszcze nie jest.
    I jeszcze jedno 🙂 Nie przeceniaj swej intlegiencji, bo chyba już ktoż ci mówił o tym, że obrażasz swoich rozmówców.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Julia jest żliczne.

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Parvati wyobraź sobie, że jak się tylko okazja dobra znajdzie to założę rodzinę. Moja dziewczyna wie na jakim forum jestem i o co pytam. Nie mam przed nią tajemnic. A w błogosławionym stanie jeszcze nie jest.
    I jeszcze jedno 🙂 Nie przeceniaj swej intlegiencji, bo chyba już ktoż ci mówił o tym, że obrażasz swoich rozmówców.

sluchaj…typek, ktory przesiaduje na babskim forum, zaklada takie watki i ma w podpisie suwaczek z iloscia kg do zrzucenia, nie jest kims, kto moglby obiektywnie ocenic moja inteligencje.

buahahaha

to szukaj dalej „okazji”…powodzenia.

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Julia jest żliczne.

Wiem-kazdy ma swoj gust bla bla bla…ale ja naprawde nie pojmuje co sie tak uczepilyscie tego imienia,co druga dziewczyna dalaby dziecku na imie Julia…przeciez nie ma w nim nic ladnego a w dodatku pomyslcie jak dzieci w szkole beda wolaly wasza coreczke..hej Jula!! dla mnie wlasnie to jest obciachowe imie.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Nosz…. i kolejny temat do kłócenia o wyższożci jednego imienia nad drugim. dziwne zeby kazdemu podobały sie takie same, nie?? Mielibysmu na ulicach samych jasiow i kasie.

A i jeszcze jedno… nie zakładajcie wiecej ankiet co do imion… no chyba ze powstanie przeznaczony do tego dzial 🙄
    Bo to tylko zanudza forum, no chyba ze rozpeta nam sie wojna imion 😆 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Problem z wyborem imion dla córki."

Przewiń na górę