- AutorOdp.
- 14 lutego 2008 at 08:47
[usunięto_link]
[usunięto_link] wrote:
Julia jest żliczne.
Wiem-kazdy ma swoj gust bla bla bla…ale ja naprawde nie pojmuje co sie tak uczepilyscie tego imienia,co druga dziewczyna dalaby dziecku na imie Julia…przeciez nie ma w nim nic ladnego a w dodatku pomyslcie jak dzieci w szkole beda wolaly wasza coreczke..hej Jula!! dla mnie wlasnie to jest obciachowe imie.
lepiej, zeby wolaly „roksa”, co?
buahaha
14 lutego 2008 at 13:55[usunięto_link] wrote:
buahaha
Roksana jest Roksana,nie ma zadnych uproszczen,tak samo jak Monika.
14 lutego 2008 at 16:00Przecież imię jest obojętne… Nawet możecie dać córce na imię Kunegunda i też będzie pasować.
Co to w ogóle za różnica. Najlepiej o tym rozmawiać z partnerempartnerką a nie rozwodzić się na forum, gdzie każdy ma inne zdanie.14 lutego 2008 at 21:09[usunięto_link]
[usunięto_link] wrote:
buahaha
Roksana jest Roksana,nie ma zadnych uproszczen,tak samo jak Monika.
monika? znam kilka: wszyscy mowia monia.
roksane znam jedna: i co? jest roksa.
14 lutego 2008 at 22:13Ja nie znam takiego slowa ”roksa” wiec daruj sobie bo mnie nie przekonasz. Jak dla mnie,Roksana to ladne imie a Julia jest oklepana i poprostu beznadziejna…
14 lutego 2008 at 23:09Generalnie teraz jest Julii coniemiara.Podobnie jak Anek 😛 Mi sie podoba Anastazja i Antoni 😀 a mój chrzesniak ma na imie Kajetan i tez ładnie wg mnie 🙂 Widzę,że kwestia imion budzi wiele emocji,ale to chyba dobrze,bo coż sie przynajmniej dzieje na forum 😀
15 lutego 2008 at 06:39[usunięto_link]
Ja nie znam takiego slowa ”roksa” wiec daruj sobie bo mnie nie przekonasz. Jak dla mnie,Roksana to ladne imie a Julia jest oklepana i poprostu beznadziejna…
nicola i sabina tez ladnie, nie?
buahaha
15 lutego 2008 at 08:10[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link]
Ja nie znam takiego slowa ”roksa” wiec daruj sobie bo mnie nie przekonasz. Jak dla mnie,Roksana to ladne imie a Julia jest oklepana i poprostu beznadziejna…
nicola i sabina tez ladnie, nie?
buahaha
Moze dla ciebie,ja podalam juz swoje typy..
Swoja droga..czy ty zawsze musisz miec ostatnie slowo??
15 lutego 2008 at 10:06Teraz najczężciej nadawanym imieniem są Julia i Oliwia, prawie każda córka w moim mieżcie, która urodziła się w ciągu ostatnich 4-5 lat, ma tak na imię, beznadzieja 😕
Ja mam rzadkie imię, które bardzo lubię, podoba mi się. A jakiż czas temu w czasie sprzątania szafy, znalazłam kartkę sprzed 21 lat, na której rodzice wypisywali i wybierali imiona, które chcieli mi nadać 🙂15 lutego 2008 at 17:10[usunięto_link] wrote:
Teraz najczężciej nadawanym imieniem są Julia i Oliwia, prawie każda córka w moim mieżcie, która urodziła się w ciągu ostatnich 4-5 lat, ma tak na imię, beznadzieja 😕
Ja mam rzadkie imię, które bardzo lubię, podoba mi się. A jakiż czas temu w czasie sprzątania szafy, znalazłam kartkę sprzed 21 lat, na której rodzice wypisywali i wybierali imiona, które chcieli mi nadać 🙂Jak masz na imie ???
Powiem wam ze co temat to kłutnie i to zawsze przez Parvatti.
coraz zadziej kozystam z tego forum…16 lutego 2008 at 01:10[usunięto_link] wrote:
Powiem wam ze co temat to kłutnie i to zawsze przez Parvatti.
coraz zadziej kozystam z tego forum…My sie nie klocimy..rozmawiamy!!
16 lutego 2008 at 13:50[usunięto_link] wrote:
Jak masz na imie ???
Eliza
16 lutego 2008 at 18:19jak zwykle klotnie i wyrzuty na forum.. nie wiem co sie chlopaka uczepilyscie. temat jak temat. uwazacie ze tematy typu „co wlasnie jesz?”, „co wlasnie robisz?” sa inteligetniejsze i cos wnosza do forum? nie sadze. moim zdaniem nie ma sie co czepiac tego tematu.
16 lutego 2008 at 19:11[usunięto_link] wrote:
jak zwykle klotnie i wyrzuty na forum.. nie wiem co sie chlopaka uczepilyscie. temat jak temat. uwazacie ze tematy typu „co wlasnie jesz?”, „co wlasnie robisz?” sa inteligetniejsze i cos wnosza do forum? nie sadze. moim zdaniem nie ma sie co czepiac tego tematu.
hmm tylko po co drugi identyczny post? już pisałam – niech każda/y z nas założy taki temat bo każdy jest ciekawy co mu ktoż inny doradzi.. no wybacz… ale było by z 10 stron takich samych tematów. każdy ma swój gust i można to w jednym temacie załatwić a nie w kolejnym.
29 lutego 2008 at 16:22No prosze potencjalny tatuż prosi o pomoc w wyborze imienia dla dziecka którego nawet nie ma w najbliższych planach jeżli nie potrafisz wybrać imienia dla dziecka to co będzie dalej jaki rodzaj szczepionek wózek do tego tez założysz osobne tematy 🙄 😕
Moja córka ma typowo polskie proste imię żeby nie było problemów krótkie i takie jakie mnie i jej tacie się podobało nie ludziom z forum 🙄 - AutorOdp.