• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:</em/

[usunięto_link] wrote:

Julia jest żliczne.

Wiem-kazdy ma swoj gust bla bla bla…ale ja naprawde nie pojmuje co sie tak uczepilyscie tego imienia,co druga dziewczyna dalaby dziecku na imie Julia…przeciez nie ma w nim nic ladnego a w dodatku pomyslcie jak dzieci w szkole beda wolaly wasza coreczke..hej Jula!! dla mnie wlasnie to jest obciachowe imie.

lepiej, zeby wolaly „roksa”, co?

buahaha

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

buahaha

Roksana jest Roksana,nie ma zadnych uproszczen,tak samo jak Monika.

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Przecież imię jest obojętne… Nawet możecie dać córce na imię Kunegunda i też będzie pasować.
    Co to w ogóle za różnica. Najlepiej o tym rozmawiać z partnerempartnerką a nie rozwodzić się na forum, gdzie każdy ma inne zdanie.

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

buahaha

Roksana jest Roksana,nie ma zadnych uproszczen,tak samo jak Monika.

monika? znam kilka: wszyscy mowia monia.

roksane znam jedna: i co? jest roksa.

Monika
    Member
    • Zasłużony

Ja nie znam takiego slowa ”roksa” wiec daruj sobie bo mnie nie przekonasz. Jak dla mnie,Roksana to ladne imie a Julia jest oklepana i poprostu beznadziejna…

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Generalnie teraz jest Julii coniemiara.Podobnie jak Anek 😛 Mi sie podoba Anastazja i Antoni 😀 a mój chrzesniak ma na imie Kajetan i tez ładnie wg mnie 🙂 Widzę,że kwestia imion budzi wiele emocji,ale to chyba dobrze,bo coż sie przynajmniej dzieje na forum 😀

parvati
    Member
    • Guru

Ja nie znam takiego slowa ”roksa” wiec daruj sobie bo mnie nie przekonasz. Jak dla mnie,Roksana to ladne imie a Julia jest oklepana i poprostu beznadziejna…

nicola i sabina tez ladnie, nie?

buahaha

Monika
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

nicola i sabina tez ladnie, nie?

buahaha

Moze dla ciebie,ja podalam juz swoje typy..

Swoja droga..czy ty zawsze musisz miec ostatnie slowo??

lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Teraz najczężciej nadawanym imieniem są Julia i Oliwia, prawie każda córka w moim mieżcie, która urodziła się w ciągu ostatnich 4-5 lat, ma tak na imię, beznadzieja 😕
    Ja mam rzadkie imię, które bardzo lubię, podoba mi się. A jakiż czas temu w czasie sprzątania szafy, znalazłam kartkę sprzed 21 lat, na której rodzice wypisywali i wybierali imiona, które chcieli mi nadać 🙂

smarta
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 83
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Teraz najczężciej nadawanym imieniem są Julia i Oliwia, prawie każda córka w moim mieżcie, która urodziła się w ciągu ostatnich 4-5 lat, ma tak na imię, beznadzieja 😕
    Ja mam rzadkie imię, które bardzo lubię, podoba mi się. A jakiż czas temu w czasie sprzątania szafy, znalazłam kartkę sprzed 21 lat, na której rodzice wypisywali i wybierali imiona, które chcieli mi nadać 🙂

Jak masz na imie ???

Powiem wam ze co temat to kłutnie i to zawsze przez Parvatti.
    coraz zadziej kozystam z tego forum…

Monika
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Powiem wam ze co temat to kłutnie i to zawsze przez Parvatti.
    coraz zadziej kozystam z tego forum…

My sie nie klocimy..rozmawiamy!!

lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Jak masz na imie ???

Eliza

elvi
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

jak zwykle klotnie i wyrzuty na forum.. nie wiem co sie chlopaka uczepilyscie. temat jak temat. uwazacie ze tematy typu „co wlasnie jesz?”, „co wlasnie robisz?” sa inteligetniejsze i cos wnosza do forum? nie sadze. moim zdaniem nie ma sie co czepiac tego tematu.

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

jak zwykle klotnie i wyrzuty na forum.. nie wiem co sie chlopaka uczepilyscie. temat jak temat. uwazacie ze tematy typu „co wlasnie jesz?”, „co wlasnie robisz?” sa inteligetniejsze i cos wnosza do forum? nie sadze. moim zdaniem nie ma sie co czepiac tego tematu.

hmm tylko po co drugi identyczny post? już pisałam – niech każda/y z nas założy taki temat bo każdy jest ciekawy co mu ktoż inny doradzi.. no wybacz… ale było by z 10 stron takich samych tematów. każdy ma swój gust i można to w jednym temacie załatwić a nie w kolejnym.

magdulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

No prosze potencjalny tatuż prosi o pomoc w wyborze imienia dla dziecka którego nawet nie ma w najbliższych planach jeżli nie potrafisz wybrać imienia dla dziecka to co będzie dalej jaki rodzaj szczepionek wózek do tego tez założysz osobne tematy 🙄 😕
    Moja córka ma typowo polskie proste imię żeby nie było problemów krótkie i takie jakie mnie i jej tacie się podobało nie ludziom z forum 🙄

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Problem z wyborem imion dla córki."

Przewiń na górę