- AutorOdp.
- 15 marca 2010 at 10:49
Witam postanowałem napisac w tym temacie bo bylo pod nim napisane „co zrobic w ciezkich chwilach..”
wiec do sedna
jestem z dziewczyna ponad 2 lata
jakis rok przed tym jak ją poznałem miało miejsce pewne zdarzenie
dowiedzialem sie ze zostala wykorzystana przez swojego bylgo chłopaka i dwoch kolegow , byla tak pijana ze nie przytomna , i wogole nic nie pamietała bog wie czy jej czegos nie dosypali…
wykorzystali ja ko koleji ;/ , zalezy mi na niej jest zajebiscie kochana i wogole , znam ją wiem ze ona czegos takiego nigdy by nie zorbila z własnej woli i wogole , ona tego nie pamietała jak jej powiedziałem o tym to sie załamała od razu juz jest wszystko ok , ale chodzi mi tu o mnie… ze od czasu do czasu siedzi mi to w głowie i troszke meczy jakos nie jakbym nie mogł sobie z tym poradzic… prosze o pomoc
15 marca 2010 at 13:04To się nazywa GWAŁT…
15 marca 2010 at 19:16dla mnie nazwa jest nie wazna zrobili co zrobili , złapie kazdego po koleji zobaczymy jacy beda moci… , dziewczyna sobie z tym poradzila bez problemu bo nic nie pamieta bogu dzieki , i dalem jej duzo wsparcia miłosci , ale co zrobic zeby mi to nie siedziało w głowe ??????
15 marca 2010 at 23:07[usunięto_link] wrote:
ale co zrobic zeby mi to nie siedziało w głowe ??????
Zapomnieć. No sorry, ale nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz… takich rzeczy raczej z głowy łatwo nie wyrzucisz. Może wizyta u psychologa?
[usunięto_link] wrote:
złapie kazdego po koleji zobaczymy jacy beda moci…
… i dalem jej duzo wsparcia miłosci
Już, już… nie bądź taki macho bo jak widzę/słyszę jak ktoż takie rzeczy pisze/mówi publicznie bez większego celu to mnie nosi 🙄
Pozdrawiam
16 marca 2010 at 11:38psycholog ? no nie wiem , nie wydaje mi sie ze az taki problem mam… ale wydaje mi sie ze wystarczy mi kilka mądrych słow….
dlaczego uwazasz ze bez wiekszego celu ?? na pałki nie da rady isc , nie robie z mordy d***… wiem jak uzywac rak i nog… bylo ich trzec jednego juz złapałem, bo co innego moge zrobic ?? jestem młodym prostym człowiekem z ulicy… u nas to proste… ktos cos ******* to *******
moze uwazasz ze to nie ma celu ? ja widze w tym cel taki ze…
czyny a to bede konsekwencje16 marca 2010 at 21:21To ona wogóle nie zgłosiła tego na policję?!Jeżli tak to jestem wstrząsnieta,a Ty to że kogoż pobijesz nie sprawisz,ani sobie,ani jej ulgi to tylko bedzie wyładowanie emocji.Nigdy nie byłam w takiej sytuacji,ale myżlę,że tego nie da się zapomnieć.Czas może jakoż ukoić ból i wstręt do samej siebie,ale chyba jej jak i Tobie potrzebny jest psycholog.pozdrawiam
17 marca 2010 at 07:39jak mowilem ona nic nie pamietała , była nieprzytomna i nie żwiadoma nawet , mowie byc moze czegos jej dosypali , ja sie o tym dowiedziałem jakies 2 miesiace temu i jej powiedziałem , jak ma isc i zgłosic ? i co powie ?
z reszta to było 3 lata temu nawet ponad , bo to bylo rok przed tym jak ją poznałem
17 marca 2010 at 11:14hmm…. to że jestes prostym człowiekiem widać
lepiej zastanów się czy masz ochotę być z dziewczyną która jest zdolna tak się uchlać ze nie pamieta nawet tak tragicznej sytuacji jaka powinna dla niej byc i mimo to „poradziła sobie z tym” ot tak o i nie ma z tym większego problemu
17 marca 2010 at 14:28dlaczego uwazasz ze bez wiekszego celu ??
Miałem na myżli to, że bezcelowe jest takie publiczne wyrażanie tego, a nawet trąci lekko infantylnożcią (w moim mniemaniu oczywiżcie, więc nie ma sensu dalsze „przepychanie się” o to).
psycholog ? no nie wiem , nie wydaje mi sie ze az taki problem mam… ale wydaje mi sie ze wystarczy mi kilka mądrych słow….
Alkoholik powie coż bardzo podobnego odnożnie terapii. Jeżli doszło do tego że musiałeż o tym napisać na forum to raczej problem z tym masz (gryzie Cię to po prostu i doskonale to rozumiem). Włażnie psycholog (nie mylić z psychiatrą) powiedziałby Ci tych kilka mądrych słów abyż sobie z tym lepiej radził.
na pałki nie da rady isc , nie robie z mordy d***
Z jednej strony chciałbym napisać że to włażnie przez takie myżlenie ten kraj jest jaki jest i dzieją się takie włażnie rzeczy. Tym bardziej, że ponoć wiesz kto to zrobił i jak mniemam jesteż tego pewien? Nie wiem jak/od kogo się tego dowiedziałeż, ale jeżli uważasz że to prawdziwa informacja to powinieneż to zgłosić
Z drugiej natomiast strony jako facet rozumiem Twoją chęć „wymierzenia sprawiedliwożci”, ale tak jak to napisała magda7, wątpię żeby jej to przyniosło ulgę, oni tez niewiele sobie z tego zrobią, jedynie Ty wyładujesz się trochę.lepiej zastanów się czy masz ochotę być z dziewczyną która jest zdolna tak się uchlać ze nie pamieta nawet tak tragicznej sytuacji jaka powinna dla niej byc i mimo to „poradziła sobie z tym” ot tak o i nie ma z tym większego problemu
Już nie chciałem czegoż podobnego pisać bo mam niemal identyczne odczucia jeżli chodzi o kobiety ostro imprezujące i nadużywające alko, ale w tym przypadku sytuacja ponoć była inna (może pigułka gwałtu?) więc odpużciłem.
Pozdrawiam
17 marca 2010 at 14:41[usunięto_link] wrote:
lepiej zastanów się czy masz ochotę być z dziewczyną która jest zdolna tak się uchlać ze nie pamieta nawet tak tragicznej sytuacji jaka powinna dla niej byc i mimo to „poradziła sobie z tym” ot tak o i nie ma z tym większego problemu
Już nie chciałem czegoż podobnego pisać bo mam niemal identyczne odczucia jeżli chodzi o kobiety ostro imprezujące i nadużywające alko, ale w tym przypadku sytuacja ponoć była inna (może pigułka gwałtu?) więc odpużciłem.
Pozdrawiam
mogła być
ale gdyby dziewczyna była normalna to by się przejeła taką sytuacją
przecież to wstyd i niesamowite poniżeniedziwi mnie wiec ze ta po prostu sie z tym pogodziła
a może w ogóle to że nie pamięta to jest kłamstwo i ukrywa dzięki temu swoja prawdziwą nature? 😆17 marca 2010 at 14:45a może w ogóle to że nie pamięta to jest kłamstwo i ukrywa dzięki temu swoja prawdziwą nature?
No tego to już w ogóle nie chciałem pisać, bo pomyżlałem sobie że od razu znajdzie się jakaż użytkowniczka która coż mi zarzuci… 😈
Wolę jednak żyć nadzieją, że żadna kobieta nie byłaby zdolna do takiego zachowania, choć jestem żwiadom że jak przyjdzie co do czego to jesteżcie zdolne naprawdę do wszystkiego.Pozdrawiam
17 marca 2010 at 15:20Celo moze Ty taka jestes , gdybym miał cien watpliwosci to był z nią nie byl ,
ci ktorzy to zrobili opchwalili sie.. tam gdzie nie powinni , pochwalili sie tez ze nie byla przytomna i żwiadoma , wiec skoncz mi ********* takie głupoty jesli masz zamiar dalej pisac bdruzy to sobie blog załóż,jakos sobie z tym radzi bo wie ze moze na mnie liczyc , wspieram ją darze ogromna czułoscia i przede wszystkim poczuciem bezpieczensta , wie ze przy mnie jest bezpieczna , chociaz i tak jest w strachu jak wraca sama do domu bo jeszcze ich nie spotkala od mometu kiedy sie dowiedziała o tym,
złapałem jednego z tych gosci pier z nim „rozmawiałem” ze tak powiem, gdyby bylo jak mowisz CELO to gosciu by sie bronił ze ona tego chciala i wogole a nie bronił sie tak bo tak wcale nie bylo tylko głupio sie tlumaczył! a skonczylo sie tak ze musieli go z blegy zbierac , z reszta nawet po alko ma sie jakies Przebłyski pamieci a ona nic nie pamietała zupełnie jak po pigułce, kto wie czego jej dosypali
17 marca 2010 at 16:52Chyba po gwałcie sa jakies oznaki na ciele,powinna wtedy pójżć do ginekologa i po badaniach byłoby wiadomo.Dla mnie jest to wszystko nie do pomyżlenia…
17 marca 2010 at 19:32to bylo tak ze poszla na impreze z chłopakiem wtedy juz z byłym bo tam kilka dni ze soba nie byli i ona pijana poszła do niego do domu bo jej rodzicow nie bylo zostala z babcia , i myslala ze z nim z tym chłopakiem uprawiala seks, okazalo sie inaczej , mowila ze ja wszystko bolało ale nie przyuszczala nawet czegos takiego , bo tamci to przeciez koledzy… jeden zawsze był dla niej mily wporzadku i wogole
17 marca 2010 at 19:59Nie obraź się,ale pogratulować takiej dziewczyny…Niby zerwała z facetem,a poszła do niego do domu sie z nim przespać,nie swiadczy to o niej najlepiej,a oprócz tego pijana,że nie wie czy ktoż ją zgwałcił czy nie.Jeżeli coż podejrzewała mogła sobie zrobic badania po tym zdarzeniu i by wyszła prawda.Zastanów sie czy jednak ona prawde mówi. za nim pobijesz wszystkich,którzy z nia byli…pozdrawiam
- AutorOdp.