• Autor
    Odp.
  • Dzordz123
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

to znaczy z nimi to bylo tak ze zrywali wracali zrywali wracali , nawet jesli nie byli ze soba kilka dni to nadal cos do nieczo czula i cos ich łaczylo mentalni i psychicznie z reszta oni byli 2 lata ze soba ,

rozmawialem z soba kotrej sie przyznali ,opowiadali tej osobie , ona nie byla przytomna ,kompletny ZGON , mowi prawde bo sprawdzilem to jak złapałem jednego z nich ,przyznal sie do tego , ona sie go pytala czy on ja… a on powiedział ze tak, i głupio tłumaczył ,

gdybym był na jego miejscu i dziewczyna by chciała to bym tłumaczył ze wez sama chcialas a teraz ************ , jak pisalem on sie głupio tłumaczyl i nic takiego nie mowil , rano jak sie obudzila byla z tym chłopakiem(byłym) w łozku dał jej buzi normalnie powiedział ze niestety nic z tego nie bedzie czyli tak w miare normalnie to rozegrał , a ona mowi zebyła obala, jak mowie nie przyuszczala ze osoby ktorych zna moge zrobic takie ************* , nawet jesli cos podjerzewala (w co szczerze watpie) to i tak miala jazde w domu jak rodzice wrociliy ze jej na noc nie bylo. wtedy miala 16 lat i wiart zamiast mozgu

to jeesli dziewczyna pijana pojdzie do chłopaka z ktorym nie jest od kilku dni a byla z nim 2 lata , to znaczy ze chciala czy ze mogla ja wykorzystac ???? moze jeszcze mi powiedzie bo była pijana i sama tego chciala ?? czy ze sama sie oto prosiła.

—-
    Dzordz123 jeżeli chcesz się wypowiadać na forum to okiełznaj język – te wszystkie epitety są zupełnie niepotrzebne!

I.

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

wiec skoncz mi ******** takie głupoty jesli masz zamiar dalej pisac bdruzy to sobie blog załóż,
    jakos sobie z tym radzi bo wie ze moze na mnie liczyc , wspieram ją darze ogromna czułoscia i przede wszystkim poczuciem bezpieczensta , wie ze przy mnie jest bezpieczna

Dobra macho mistrzu, Ty wiesz lepiej 😉 Powodzenia

Dzordz123
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

skoro 3 lata zyła w nieżwiadomosci , to teraz poprostu stara sie o tym nie myslec + wsparcie, jak mowilem , gdybym miał cien watpliwosci to bym nikomu tutaj głowy nie zawracał

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Celo moze Ty taka jestes , gdybym miał cien watpliwosci to był z nią nie byl ,
    ci ktorzy to zrobili opchwalili sie.. tam gdzie nie powinni , pochwalili sie tez ze nie byla przytomna i żwiadoma , wiec skoncz mi ******** takie głupoty jesli masz zamiar dalej pisac bdruzy to sobie blog załóż,

bzdury? w moim otoczeniu takie sytuacje to patologia, takie ZNAJOMOśCI również i to w jaki sposób się zachowujesz i piszesz też

powiedz czy to normalne że 16 latka łazi po nocach i imprezuje na całego?
    czy to normalne że w tym wieku już uprawia sex tak bez większego zastanowienia ze swoim pierwszym chłopakiem ?
    czy to jest normalne że to TY nie umiesz sobie poradzić a nie ona?

poza tym forum jest po to by każdy mógł wyrazić swoje zdanie. moje jest takie i jestem prawie pewna że mam więcej racji od Ciebie. musisz pogodzić się z tym że nie wszyscy myżlą Twoimi kategoriami

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

juz nie piszac o niej, jaka jest itp. bo to dla mnie w sumie nieistotne, jak gosciu chce sobie byc z nia to niech bedzie

a to ze gosciu pisze ze obije im mordy to nic dziwnego, kara sie nalezy a po 3 latach, bez dowodu ze strony wymiaru sprawiedliwosci i tak kara ich nie spotka, to chociaz beda polamani, tu nie chodzi o ulge tylko zemste, nie widze w tym nic dziwnego, naturalne zachowanie

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Problem Ze samym SOBA ,Proszeo POMOC"

Przewiń na górę