Promocje/wyprzedaże

• Autor
    Odp.
  • Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Ja często szukam po stronach z kodami rabatowymi, tym bardziej jak zamierzam kupić kosmetyki.
    Chętnie podzielę się promocją Zelmera “ przy zakupie żelazka zgarnia się dzbanek filtrujący “ całkiem za darmo ;D.

krolkaroli
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

A w którym sklepie ta promocja z żelazkami?? I do kiedy?

belcia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

takie promocje dotyczące tego żelazka i czajnika z filtrem mało kiedy się zdarzają warto spróbować.

Essenza-Perfumerie
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Mam podobne zdanie,zresztą teraz promocje można znaleźć niemal na każdym kroku z racji zbliżającej się jesieni,także na perfumy,kosmetyki czy odzież.

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

takie promocje dotyczące tego żelazka i czajnika z filtrem mało kiedy się zdarzają warto spróbować.

Oj tak, tym bardziej, że dzbanek jest naprawdę dobry. Tylko już mało czasu do zakupu :).

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Alda moment będą następne promocje,to tylko kwestia czasu i wiem to z własnego kilkuletniego już dożwiadczenia w dziedzinie sklepów internetowych:)

Euro-Zakupy
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Promocje i wyprzedaże mamy niemal cały czas,ponieważ teraz są te jesienne a za chwilę będziemy mieć zimowe i z okazji żwiąt,to tylko kwestia czasu:) U nas też znajdziecie szeroki wybór,głównie chemii gospodarczej i dobrych żrodków czystożci.

AiszaPerfumy_pl
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

Trudno się z tym nie zgodzić,promocje są cały czas dostępne w większożci sklepów internetowych,tylko też pytanie o to czy dana firma jest godna zaufania,dlatego przed samym zakupem warto dokładnie poczytać każdą opinię na temat sklepu w którym chcemy zrobić zakupy.

johny5566
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Lato niestety już za nami, ciepłe noce w parku i na plaży również. Teraz długie i zimne wieczory przed nami. Zastanawiam się co tu robić i wpadłam na pomysł, żeby wieczorami pod kocykiem oglądać sobie filmy. Wypisujcie filmy, które polecacie, które warto obejrzeć albo chcielibyżcie obejrzeć.

krolkaroli
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Nie wiem czy same kupujecie opony ale na pewno wasze drugie połówki. Bridgestone ma akcje promocyjną na Onecie – Bezpieczna zima z Bridgestone. Trzeba mieć fakturę imienną na ich opony i wypełnić krzyżówkę – 10 osób wygra zwrot kasy. A wiadomo opony i tak trzeba kupić więc może akurat komuż się p*****ężci :).

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Promocje/wyprzedaże"

Przewiń na górę