• Ten temat ma 9 odpowiedzi, 7 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat temu przez female123.
Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    imported_Michal
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Drogie Panie!

Miałbym do was pewna prożbę, zależało by mi na waszej opinii na pewien temat 🙂 Na mój temat. Otóż mam 20 lat i wciąż jestem prawiczkiem, mało tego nigdy nawet nie byłem w związku (jakimkolwiek, nawet tym typu ,,szczenięca miłożć”), mało tego nigdy się nawet nie całowałem. Z dożwiadczenia wiem, że w moim wieku w męskim gronie z tak upożledzonym bagażem dożwiadczeń mogę się czuć jak wybryk natury. Tym bardziej chciałbym poznać prawdzie, szczere zdanie kobiet na temat takiej osoby.Mój brak dożwiadczeń życiowych nie oznacza, że mam jakiż problem z kobietami, nic z tych rzeczy. Raczej uważam, że to wszystko to ciąg pechowych zbiegów okolicznożci.
    Optymistycznie rzecz biorąc kiedyż trzeba będzie nadrobić zaległożci i zastanawia mnie z jaką reakcją mogę się spotkać ze strony kobiety, bo jakby nie patrzeć z każdym kolejnym dniem jest coraz gorzej. Robię się coraz starszy a wcale nie bardziej dożwiadczony, tym większy wstyd przed innymi kobietami.
    Proszę was miłe Panie o wypowiedzi najszczersze jak to możliwe.

Pozdrawiam!

Intro
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

Nie wiem dlaczego rozpatrujesz Twój brak dożwiadczenia jako coż negatywnego. A czy ty chciałbyż mieć dziewczynę która w wieku powiedzmy tych 20 lat miała już powiedzmy 5 facetów? Jak dla mnie to żwiadczy tylko o tym, że nie dojrzała jeszcze do poważnych związków i ulega pierwszemu lepszemu zauroczeniu po czym facet jej się nudzi… oczywiżcie wiem że równie dobrze to ci faceci mogli się okazać draniami, żwiniami itd. ale to że ona się z nimi wiązała też o niej żwiadczy.

Znam kilku(nastu? nie chce mi się ich zliczać dokładnie) facetów którzy w tym wieku (a nawet starsi) nie mają żadnego dożwiadczenia jeżli chodzi o kontakty z kobietami, a jakoż nie przeszkadza(ło) im to w niczym. Nie było to tez problemem dla ich partnerek jak już niektórzy takowe odnaleźli. Powiem więcej, niektórym nawet to imponuje – cieszą się, że ich facet nie jest podatny na pierwsze lepsze zauroczenie które innym miesza w głowie i zdarza się że rujnuje związek czy nawet życie.

A jak dla którejż jest to coż negatywnego to ja dziękuję jej za znajomożć 😛

imported_Michal
    Członek
    • Początkujący

Jasnym jest, że dziewica to skarb dla każdego mężczyzny. Ale utarło się przeżwiadczenie, że choćby 20 letni prawiczek to już trefna partia, nieobeznany i n****żwiadczony, więc z pewnego punktu widzenia nieatrakcyjny. Nie odbieram też faktu, że jestem jeszcze prawiczkiem jako coż szczególnie negatywnego, bardziej przeszkadza mi brak dożwiadczenia na polu obcowania z kobietami. Nie wiem nawet jak pocałować hipotetyczną partnerkę żeby sprawić jej przyjemnożć, jak sprawić by poczuła się przy mnie swobodnie. I to ta myżl mnie boli najbardziej. Martwi mnie też fakt, że w takiej sytuacji mogę kobietę jedynie zrazić do siebie.

Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

@Michal wrote:

Jasnym jest, że dziewica to skarb dla każdego mężczyzny.

Czemu?:)

hard-man
    Członek
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

@Kowal wrote:

@Michal wrote:

Jasnym jest, że dziewica to skarb dla każdego mężczyzny.

Czemu?:)

no włażnie – czemu!? dasz radę Michał 😉 ?

też znam wredne dziewice i cudowne dożwiadczone… panny, hehe…
    wszystko zależy od serca i od tego czegoż w rozumie – szukaj człowieka!

PS. sorry, ja nie jestem Panią, ale może mnie przetrawisz 🙄

imported_Michal
    Członek
    • Początkujący

Dlaczego dziewica jest skarbem ? Skorzystajmy więc z podstaw psychologii i cofnijmy się do instynktów. Dla mężczyzny jako zdobywcy dziewica jest najlepszym co mogło mu się trafić. Kobieta której jeszcze nikt przed nim nie miał. Każdy facet wam to powie, że choćby raz chciałby uprawiać seks z dziewicą. Z facetami jest jednak odwrotnie. Im bardziej dożwiadczony tym lepszy, najlepsi łowcy maja najwięcej zdobyczy 🙂
    O ile u mężczyzn instynkty są dożć silne, o tyle u kobiet to się w pewnym okresie zaciera (podobno)
    To tak z perspektywy najniższego szczebla 🙂 mam nadzieje, że odpowiedziałem na wasze pytanie.

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ojjj ja mysle,że w byciu prawiczkiem w wieku 20 lat nie ma nic niestosownego.To nawet może być fascynujące dla kobiety,która ma większe dożwiadczenie-wprowadzać prawiczka w 'tajniki miłożci’ 😉
    Nie ma jakiejs granicy wiekowej,do której koniecznie trzeba zostac rozprawiczonym,nierozumiem tej całej presji,a nieraz nawet desperacji związanej z brakiem dożwiadczeń w kwestii seksu.
    Nie masz sie czym przejmować,do dzieła!!! 😀

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Póki co masz jeszcze czas autorze. Weź się za kobiety, za swoją samoocenę, za pewnożć siebie, zadbaj o siebie, bądź konkretny i zaradny, bo inaczej skończysz jak ja, czyli potencjalny, sfrustrowany prawiczek do żmierci. Ja już nawet straciłem zainteresowanie kobietami, gdyż po co mam się interesować kimż, u kogo nie mam szans. Kobiety istnieją dla mnie tylko koleżeńsko i w moich fantazjach seksualnych. Nie zmarnuj szansy i działaj. Nie skończ tak jak ja

hard-man
    Członek
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Michał, myżlę, Stary, że pierdolisz, aż miło! czysta żciema! :haha:
    a po co Ci to włażciwie? masz jakiż problem samorealizacji!? czy spacji!?

najlepiej wiesz weź babkę w ramiona i obejmijj udami, trochę poczekaj i włóż … mów jej przy tym szczerze co sam czujesz, sprożniaku! pa! naprawdę pozdro! :ok:

female123
    Członek
    • Tematów: 0
    • Początkujący

@WarnGirl wrote:

Ojjj ja mysle,że w byciu prawiczkiem w wieku 20 lat nie ma nic niestosownego.To nawet może być fascynujące dla kobiety,która ma większe dożwiadczenie-wprowadzać prawiczka w 'tajniki miłożci’ 😉
    Nie ma jakiejs granicy wiekowej,do której koniecznie trzeba zostac rozprawiczonym,nierozumiem tej całej presji,a nieraz nawet desperacji związanej z brakiem dożwiadczeń w kwestii seksu.
    Nie masz sie czym przejmować,do dzieła!!! 😀

@zasadniczy i autor

nie wim czym tu sie przejmowac… Naprawde… bycie prawiczkiem nie jest niczym dziwnym ani skreslajacym faceta. Wiem, bo jestem kobieta i faceci ktorzy sa prawiczkami to dla mnie atut. To swiadczy o nich dobrze. To znaczy ze nie uprawiaja seksu 'dla sportu’, z ciekawosci, dla zabawy, tylo starannie szukaja partnerki i traktuja te sprawy powaznie. To jest jak najbardziej meski i w cenie. Jesli bycie prawiczkiem wam przeszkadza mozecie skorzystac s portali randkowych, gdzie nie jedna panna bedzie miala na was ochote

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę